Ankora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.332
Pozz
Zanima me , da li je postotak muškog šovinizma u današnje vrime na balkanu opao ili ?
Zanima me , da li je postotak muškog šovinizma u današnje vrime na balkanu opao ili ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozz
Pozz
Vala neka si..
Šala mala, naravno..
Nismo baš takvi monstrumi...bar nam oči nisu crvene kao tom monstrumu u kaFezu, možda jedino od plača ponekad kad nas iznervirate..
Vlada mišljenje da 1)žene vole da plaču i da su cmizdrave ali to nije istina...
2.)Žene su osetljive, osećaju nepravdu više i jače nego li svaki muškarac na ovoj planeti jer su konstantno izložene istoj..
Čak i one koje se ne izjašnjavaju tako i koje brane svoj podredjeni status, znaju da sve to nije ok ali brane svoj položaj i veličaju ga
ma kakav on bio..tako im bude lakše da ga prihvate..
Kad izuzmemo psihologiju i zadjemo u čistu filozofiju, jasno je da je samo sila i snaga merilo i način bivstvovanja na tronu..
Zato ja lično patim za onim jakim Amazonkama iz filmova, koje su znale i veličale svoju vrednost...eh, još jedna čaša vina i sve
ženske tajne ću da vam otkrijem..bolje da stanem na vreme..![]()
... Nastaviću se ... bio sam prekinut diplomatskim aktivnostima današnjeg imožda istorijskog trenutka...
"Kad izuzmemo psihologiju i zadjemo u čistu filozofiju, jasno je da je samo sila i snaga merilo i način bivstvovanja na tronu.."
3.) zar, ? ... mnmj..., neće biti, tek tako, svaki vladar koji nije dovoljno iracionalan, već više racionalno preteže kao žena, mora da padne u istorijski zaborav...
4.) Jake Amazonke sa jakim Grcima.Gospođa Barbika bi da bude Elita u određivanju civilizacijskih pravaca...
... hmmm...
5.), samo čaša vina.... ccc...c..
Ja bez flaše ne dolazim kod tebe ....![]()
Izgleda da ne postoji..
Pa ti si tvrdji orah no što sam mislila...tebe treba lomiti na drugi način..
..smisliću ga, ne zvala se ja Barb...
Nije pitanje da li ih može sama nositi, već da li ih treba sama nositiToga je uvek bilo i uvek će biti.
Žena može i sama nositi svoje kofere, if you know what I mean...
... Nastaviću se ... bio sam prekinut diplomatskim aktivnostima današnjeg imožda istorijskog trenutka...
"Kad izuzmemo psihologiju i zadjemo u čistu filozofiju, jasno je da je samo sila i snaga merilo i način bivstvovanja na tronu.."
3.) zar, ? ... mnmj..., neće biti, tek tako, svaki vladar koji nije dovoljno iracionalan, već više racionalno preteže kao žena, mora da padne u istorijski zaborav...
4.) Jake Amazonke sa jakim Grcima.Gospođa Barbika bi da bude Elita u određivanju civilizacijskih pravaca...
... hmmm...
5.), samo čaša vina.... ccc...c..
Ja bez flaše ne dolazim kod tebe ....![]()
Koji god gospodin Balkanac opadne,.... treba ga uzdići ...
Pozdrav vrućoj dalmatinki
Uh, što mi se sviđa korset na ovoj devojci !!!
..
Postoji li neka zbog koje bi sve svoje bitke predao?..![]()
Nije pitanje da li ih može sama nositi, već da li ih treba sama nositi![]()
pozdrav Mystic, vidim i dalje vladas ovde![]()