MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan,
Pozdrav svima,
narode moj mali i odabrani, najkultnijeg šovinizma...

Ehhh... (moj uzdah ko me zna... ;) )
, eto, zamislite, posle dužeg vremena, nakon iscrpljujućih lokalnih plemenskih ratova, kada su i magi podigli konačno svoje anateme, kada su vračevi odjednom zaćutali i zarekli se na 10to godišnje ćutanje u zemlji Srbiji i kada se deca više ne smeju i ne plaču zbog prekomerne indiferentnosti, rukovođen unutrašnjim jakim utiskom, polako sam dolazio do ideje da je konačno vreme možda došlo u definisanju rezimea i zaključaka ove M. teme (Ž. se ne pitaju u civilizacijskim odlukama, jel tako ? - tako je !), .. ccc..c... Ja sam zapisničar ... :rtfm:
, i tako, velim Vam... , jelte, kada sam već počeo da listam unazad stranice silne polemike, još veće monologe ove naše nemale teme, vraćajući film unazad, uspeo sam da odgovorim sopstveni subjektivizam, deduktivnim (ŽŠ) i induktivnim (MŠ) shvatanjem da ipak nije još došlo do totalnog iscrpljivanja teme MŠ ... ,jer srčani rat, u obliku mrtvog (bolje živahnog) klinča još treba da se vodi na relaciji MŠ-ŽŠ.
U celom poduhvatu svih teških reči ovog i onog Sveta naročito, valja pohvaliti: mladog Moonstera (vidi se liderska afirmacija - pratim njegovu posvećenost), stasalog alhemičara Arhimeda (izučio dobro MŽ principe), drevnog Faraona (iskustvo, mudrost i umerenost), izdržljivog Kojota (često usamljenog MŠ borca koji zna kako se nekonvencionalno muško oružje koristi u dezintegraciji uzaludnih ženskih bedema i odbrana) , kao i mnogi drugi krstareći putnici (ne)namernici ...

, a sada nešto malo treba reći i o ŽŠovinisticama, (da nam se cmizdrave ne naljute) što se grčevito kao odupiru i ne daju: ", ..Eee, pa daćete se ! " .... :hahaha:

jer:
M=50.1% :gace:
dok
Ž=49.9% :brus:
----

Najsrdačniji pozdrav
Opet: Ja
;)

Vala neka si..:p

Šala mala, naravno..:mrgreen:

Nismo baš takvi monstrumi...bar nam oči nisu crvene kao tom monstrumu u kaFezu, možda jedino od plača ponekad kad nas iznervirate..:(

Vlada mišljenje da 1)žene vole da plaču i da su cmizdrave ali to nije istina...
2.)Žene su osetljive, osećaju nepravdu više i jače nego li svaki muškarac na ovoj planeti jer su konstantno izložene istoj..
Čak i one koje se ne izjašnjavaju tako i koje brane svoj podredjeni status, znaju da sve to nije ok ali brane svoj položaj i veličaju ga
ma kakav on bio..tako im bude lakše da ga prihvate..
Kad izuzmemo psihologiju i zadjemo u čistu filozofiju, jasno je da je samo sila i snaga merilo i način bivstvovanja na tronu..

Zato ja lično patim za onim jakim Amazonkama iz filmova, koje su znale i veličale svoju vrednost...eh, još jedna čaša vina i sve
ženske tajne ću da vam otkrijem..bolje da stanem na vreme..:mrgreen:

1.) nije pitanje da li se voli oružije, voli se cilj, dakle Ž. vole da plaču, jer vole da postižu svoj cilj;
2.) žene su slabije, lakše se lome na iracionalnom planu (vidi, objašnjeno pojmom nadčovekom, one žele da budu obična bića, u to ime nagovaraju i nas M. da istupimo iz herojskog doba), Eeee... Cvrccc, netje motji, evo samo časkom da doakamo Globalizaciji ... :D:D:D

Poslednja izmena:
... Nastaviću se ... bio sam prekinut diplomatskim aktivnostima današnjeg imožda istorijskog trenutka...

"Kad izuzmemo psihologiju i zadjemo u čistu filozofiju, jasno je da je samo sila i snaga merilo i način bivstvovanja na tronu.."
3.) zar, ? ... mnmj..., neće biti, tek tako, svaki vladar koji nije dovoljno iracionalan, već više racionalno preteže kao žena, mora da padne u istorijski zaborav...

4.) Jake Amazonke sa jakim Grcima.:cool: Gospođa Barbika bi da bude Elita u određivanju civilizacijskih pravaca... ;) ... hmmm...

5.) :eek: , samo čaša vina.... ccc...c..
Ja bez flaše ne dolazim kod tebe .... ;)

Poslednja izmena:
... Nastaviću se ... bio sam prekinut diplomatskim aktivnostima današnjeg imožda istorijskog trenutka...

"Kad izuzmemo psihologiju i zadjemo u čistu filozofiju, jasno je da je samo sila i snaga merilo i način bivstvovanja na tronu.."
3.) zar, ? ... mnmj..., neće biti, tek tako, svaki vladar koji nije dovoljno iracionalan, već više racionalno preteže kao žena, mora da padne u istorijski zaborav...

4.) Jake Amazonke sa jakim Grcima.:cool: Gospođa Barbika bi da bude Elita u određivanju civilizacijskih pravaca... ;) ... hmmm...

Ma i dve flaše za lomljenje (tj. bacanje pod potpetice) takvog MŠ kao što si ti, nije uzalud bačena kinta..:mrgreen:

Postoji li neka zbog koje bi sve svoje bitke predao?..:zper:

pozdrav Mystic, vidim i dalje vladas ovde:lol::lol::lol:

r%C3%B3zne-Sexual-Fun--PUSSY-JHA--positions--hot--VinchCouple_large.jpg

...muški šovinizam
iz samoodbrane
proizilazi
jer kako se oduprijeti
tolikoj snazi
ako ne znakom
da postojimo
i lažnim mahanjem snage
kao eto
mi se