MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa patrijarsi se odrekose zena (zbog nerazumevanja), a Hawking... bese ono teorija "crne rupe" :rumenka: :lol:

...zna to Bezimeno sve , samo neće da imenuje...a, mora se razumjeti ako mislimo u azbuke otvoreno ući
ili nikad ne stigosmo kući...

PS.
Houkins je u najtezem stepenu paraplegije i ostalih tjelesnih regresija ali glava ,- Megastein !!! Njegovo je -Uneverzum u orahovoj ljusci...no, -zna to Bezimeno !
...a
ko rodi sve te Junake
antičke Heroje
ako Žena nije
ko je

...ali
ima li gi raznih,- IMA.....

P.S.
- i , molim Vas, ovo što napisah
da mi se za zlo ne UZIMA...

Pa patrijarsi se odrekose zena (zbog nerazumevanja), a Hawking... bese ono teorija "crne rupe" :rumenka: :lol:

Žena se odriče nekoliko kategorija ljudi, prvi su oni koji ih mrze iz samo njima znanih razloga, drugi su oni koji ih ne mrze ali ih se boje, treći su oni koji su dovoljno mudri.

Jer žena nije samo žena, ona je kao more lepa i milostiva na prvi pogled, ali od njene ljubavi i milosti zavisi plovidba tvoja, ona je lepotica kojoj nema premca ali koja se nikada ne dobija bez boja, ona je nada da će svako moći da ovlada njome, ali to samo retkima uspeva, ona se predaje ali nikada ne odustaje, ona je nada svakoga vojnika na polju ljubavi, ona ne umire jer je ljubav njena besmrtna, ona je sama ljubav....ako je iskrena.

Ja ne smem ovih dana da se uključujem u pričice na šovinizmu..:lol:
Reći ću nešto što ne mislim..a posle će mi djavo biti kriv..:mrgreen:

...na šovinizmu
kao i u ostatku života
uvijek ima mjesta
optimimizmu
i ako je sramota
da iko pribjegne despotizmu
u jedinoj važnoj
ljudskoj rijeci
ako ovako nije
a Ti, Barbi
reci

...to što će biti kriv
Lucifer
da je neko drugi
ne bi bilo fer...

...

Eh, uz rizik da postanem zeMski sovinista :rumenko:... pored vakije finijeh muskih (:heart:)... moram da nakacim...

things-men-know-about-women-funny--ceca--tags--quotes--women-quotes--tessy--taglines--words--HUMOR--sayings_large.jpg

:mrgreen:

...još ne vidjoh od tih evropswkih prinčeva nekog Princa , konja bijelih lijepih vidjeh ali prinčeva ne...mozda taj Vilijam ali,- počeo da ćelavi...
Satiri su oličenja fantazija amazonki/ nemojte po meni sad , nijesam loše mislio/...da lijepo i ......... nastupi, i brzinom munje se odtornja...

P.S.
-ovo ne moze se ubrojati u šovinizam jer Satiri su mitska bića a Amazonke su pokraj Amazona a,- do Amazona Bog zna koliko ima....

Teshko je ne biti shovinist nakon svih tih vekova, teshko je ne voleti lezbejke kad su to...dve zhene. Problem je shto ta emancipacija nekako ne ide u pravom pravcu, zhene se trude da na neki nachin postanu mushkarci. Zaista se trudim da ne budem shovinista, al se ne slazhem da su mushkarci i zhene isto psiholoshki gledano. Svakako treba da smo jednaki u drushtvu, al da smo isti, to ne verujem. Na kraju i ako jesmo 2 dela istog bitja, onda si ti ipak dobila srce, a ja jetru.

Teshko je ne biti shovinist nakon svih tih vekova, teshko je ne voleti lezbejke kad su to...dve zhene. Problem je shto ta emancipacija nekako ne ide u pravom pravcu, zhene se trude da na neki nachin postanu mushkarci. Zaista se trudim da ne budem shovinista, al se ne slazhem da su mushkarci i zhene isto psiholoshki gledano. Svakako treba da smo jednaki u drushtvu, al da smo isti, to ne verujem. Na kraju i ako jesmo 2 dela istog bitja, onda si ti ipak dobila srce, a ja jetru.

Blago nama..;)..dobile smo metu a vi luk i strelu...:lol:

Em vam je zanimljivije..letite okolo i pikirate mete..
Em vas ništa ne boli...vas niko ne probada strelicama..
Em vam kuvamo još i kafu da se odmorite nakon tog teškog fizičkog posla..:mrgreen:

Da, nismo isti..ako sam išta shvatila na ovoj temi to je upravo ta činjenica..nije da mi se to ne svidja
ali ipak nije u skladu sa vremenom u kom živimo, negde se nešto ne slaže.....khm, možda je došlo vreme
da zamenimo rekvizite u toj muško-ženskoj igrici?...:p

Em vam kuvamo još i kafu da se odmorite nakon tog teškog fizičkog posla..:mrgreen:

Da, nismo isti..ako sam išta shvatila na ovoj temi to je upravo ta činjenica..nije da mi se to ne svidja
ali ipak nije u skladu sa vremenom u kom živimo, negde se nešto ne slaže.....khm, možda je došlo vreme

Auuuu....žeMski šovinizam na delu, ko bi rek'o :lol:

Em vam je zanimljivije..letite okolo i pikirate mete.....pa kako kada, mada nekada i ne letimo, prizemljeni smo....trajno :mrgreen:
Em vas ništa ne boli...vas niko ne probada strelicama.....auuuuu....ništa nas ne boli..c.c.c.c.c.....jes' li sigurna :think:
Em vam kuvamo još i kafu da se odmorite nakon tog teškog fizičkog posla..:mrgreen:.......mora da se prizna dobra kafa je nezamenjiva ;)

Prilikom tkanja vremenskog toka, došlo je do greške u matriksu koji je uzet kao osnova, sve će se ispraviti samo od sebe...ili možda neće :think:

Važi menjamo rekvizite, tebi luk i strela, meni...srce :eek:

Poslednja izmena:
Auuuu....žeMski šovinizam na delu, ko bi rek'o :lol:

Prilikom tkanja vremenskog toka, došlo je do greške u matriksu koji je uzet kao osnova, sve će se ispraviti samo od sebe...ili možda neće :think:

Važi menjamo rekvizite, tebi luk i strela, meni...srce :eek:

Dej si brej Moon...:zag:

Dogovoreno. Samo da znaš..precizna sam do krajnjih granica..pogadjam centar skoro pa uvek, ti treba samo da stojiš mirno i trepćeš..:flert:
E, onda bi video kako je to strašno, držati svojim rukama metu u koju neko treba da uperi i odapne strelu..dok stojiš tako i čekaš pitaš se;
-zašto mu ja ne bih sad otela luk i strelu pa nišanila, pa gde pogodim pogodila..:mrgreen:

Dej si brej Moon...:zag:

Dogovoreno. Samo da znaš..precizna sam do krajnjih granica..pogadjam centar skoro pa uvek, ti treba samo da stojiš mirno i trepćeš..:flert:
E, onda bi video kako je to strašno, držati svojim rukama metu u koju neko treba da uperi i odapne strelu..dok stojiš tako i čekaš pitaš se;
-zašto mu ja ne bih sad otela luk i strelu pa nišanila, pa gde pogodim pogodila..:mrgreen:

Svagde pomalo, nigde posebno :zag:

Da trepćem :flert: nekako ću i da prihvatim, ali da stojim mirno, nije mi svojstveno ;)
Tako da postoje dve opcije ili da uzmeš časove gađanja sa lukom i strelom od ovoga
cupid1.jpg

kažu da se zove Cupid i da je majstor za te stvari, ali ima mnogo nas koji tvrdimo da nema pojma od života a kamoli od luka i strele i gađanja :manikir:
ili da nekako udesiš da srce stoji mirno, otprilike ovako :mrgreen:
heartonthetargetboard.jpg

Mada ima i onih kod kojih se srce nikako ne pogađa lukom i strelom, već snalaženjem u lavirintu ovakvog tipa
heartmaze.jpg

Zato i predložih razmenu, nema vajde od luka i strele, prvo se sa mapom moraš snaći, pa se tek kasnije oružja latiti :mrgreen:

Opasna si ti sa oružjem, mora čovek da se pripazi, ko zna gde ćeš pogoditi :eek:

Ja sam zaista otvoren za mogutjnosti, kafa je potpuno prihvatljiva. Ne kao poziv na kafu vetj kao neshto shto prihvatam da radim a da je tradicionalno zhenska stvar, mogu i jaja duprzhim, al kod gibanice povlachim liniju. Ne znam to za mete, zvuchi labavo, vishe je fazon nadmetanja medju muzhijacima, nismo mi tako daleko odmakli od zhivotinja kao shto nam se chini dok sedimo za rachunarom i pijemo kafu. Shovinizam je istorijska stvar, zhene su uvek bile slabiji pol, sitni primeri matrijarhata su previshe sitni, joj e sad sam otisho u drugom pravcu. Meni je zapravo zhao shto je osmi mart potpuno obezvredjen, mozhemo da prichamo shta otjemo 20 vek je doneo neverovatne promene u zhivot zhena. Shto se mene tiche, ja se trudim da budem dzhentlmen, shto je lako ako se vidjash samo s malim brojem zhena (:

Eh da..prodje i taj dan..:lol:
Uživale malo pa sad Jovo nanovo...tj...nastaro..

Nešto nam muški na muškom š. zakazali, što li?
Nismo valjda uspele da ih ubedimo koliko smo dobre, lepe i pametne??..:p

..Ma :think:...čini mi se da je razlog taj što nam nema Mystičnog da nam drma kaFez pa nam dosadno..:mrgreen:

Eh da..prodje i taj dan..:lol:
Uživale malo pa sad Jovo nanovo...tj...nastaro..

Nešto nam muški na muškom š. zakazali, što li?
Nismo valjda uspele da ih ubedimo koliko smo dobre, lepe i pametne??..:p

..Ma :think:...čini mi se da je razlog taj što nam nema Mystičnog da nam drma kaFez pa nam dosadno..:mrgreen:

Koji Jovo :think:

Zakazali :eek: ma neeeee.......taman posla :mrgreen:

Ja ne bih drrmao kafez, ne znaš nikada šta/koga drmaš :mrgreen:
Zato i jesam šovinista.... :p

Kafez
kafez.jpg

Koji Jovo :think:

Zakazali :eek: ma neeeee.......taman posla :mrgreen:

Ja ne bih drrmao kafez, ne znaš nikada šta/koga drmaš :mrgreen:
Zato i jesam šovinista.... :p

Kafez
kafez.jpg

Vala neka si..:p

Šala mala, naravno..:mrgreen:

Nismo baš takvi monstrumi...bar nam oči nisu crvene kao tom monstrumu u kaFezu, možda jedino od plača ponekad kad nas iznervirate..:(

Vlada mišljenje da žene vole da plaču i da su cmizdrave ali to nije istina...
Žene su osetljive, osećaju nepravdu više i jače nego li svaki muškarac na ovoj planeti jer su konstantno izložene istoj..
Čak i one koje se ne izjašnjavaju tako i koje brane svoj podredjeni status, znaju da sve to nije ok ali brane svoj položaj i veličaju ga
ma kakav on bio..tako im bude lakše da ga prihvate..
Kad izuzmemo psihologiju i zadjemo u čistu filozofiju, jasno je da je samo sila i snaga merilo i način bivstvovanja na tronu..

Zato ja lično patim za onim jakim Amazonkama iz filmova, koje su znale i veličale svoju vrednost...eh, još jedna čaša vina i sve
ženske tajne ću da vam otkrijem..bolje da stanem na vreme..:mrgreen:

Vala neka si..:p

Šala mala, naravno..:mrgreen:

Nismo baš takvi monstrumi...bar nam oči nisu crvene kao tom monstrumu u kaFezu, možda jedino od plača ponekad kad nas iznervirate..:(

Vlada mišljenje da žene vole da plaču i da su cmizdrave ali to nije istina...
Žene su osetljive, osećaju nepravdu više i jače nego li svaki muškarac na ovoj planeti jer su konstantno izložene istoj..
Čak i one koje se ne izjašnjavaju tako i koje brane svoj podredjeni status, znaju da sve to nije ok ali brane svoj položaj i veličaju ga
ma kakav on bio..tako im bude lakše da ga prihvate..
Kad izuzmemo psihologiju i zadjemo u čistu filozofiju, jasno je da je samo sila i snaga merilo i način bivstvovanja na tronu..

Zato ja lično patim za onim jakim Amazonkama iz filmova, koje su znale i veličale svoju vrednost...eh, još jedna čaša vina i sve
ženske tajne ću da vam otkrijem..bolje da stanem na vreme..:mrgreen:

Pa vidiš, ne vidi se šta je u kaFezu, samo se vide crvene oči, što ne mora uvek da znači da je monstrum u pitanju, ali treba imati hrabrost ili mudrost pa takav kavez pokušati otvoriti i sa onim što je unutra se suočiti :mrgreen:

Možda su Dr. Džekil i Mr. Hajd nikada se ne zna, dok se kaFez ne otvori, a onda....:mrgreen:

Žene ( ne sve, ali velika većina ) su previše osetljive.
Ne uvek, nekada i same nanose ogromnu nepravdu, zavisno od situacije.
Kada zađemo u čistu realnost, moram se potpuno složiti sa tobom, sila Boga ne moli, previše puta smo to svi u realnosti videli.
Nemoj da patiš za njima, one su imale i pojedine fizičke nedostatke, možda otuda i tolika surovost prema muškarcima :eek:

Važi, ja ću vino da ti dosipam, a ti pričaj i dalje, kao što rekoše:
"In vino veritas" ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back