MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To po meni nije šovinizam nego iskrenost.:)
Jer takav odnos u ljubavi prema ženi ima i dan danas veoma mnogo muškaraca ali retko ko to hoće da prizna.:)
A na kraju krajeva i žena kad ljubi nekog muškarca misli li baš uvek samo na njega?:think:

Možda iskrenost, a možda i malko arogancije ...
Ko je u pesmi "bedan": žena ili on, koji uz nju mašta o drugim ženama?

Otvorio si novo pitanje :D:
da li smo baš uvek iskreni u ljubavi, i da li baš moramo da otvorimo sve karte?
Ili je to pre diskusija za temu o ljubavi?

p.s. Slutim da bi mi Dučić, da sam živela u njegovo vreme, išao na živce. :cool:

Možda iskrenost, a možda i malko arogancije ...
Ko je u pesmi "bedan": žena ili on, koji uz nju mašta o drugim ženama?

Otvorio si novo pitanje :D:
da li smo baš uvek iskreni u ljubavi, i da li baš moramo da otvorimo sve karte?
Ili je to pre diskusija za temu o ljubavi?

p.s. Slutim da bi mi Dučić, da sam živela u njegovo vreme, išao na živce. :cool:

...meni , Borac.- Dučić ide na živce u svako vrijeme...

...mirna kao mramor
hladna kao sjena.''

O, kakvoj on to Zeni pjeva,- po-Bogu !?

...od te pjesme Boze me sahrani
teza bi mi bila no plakanje
plakanje je pjesma sa suzama.''

Tako se mota po glavi,- faraonn_a Tumnopoteh_a...

To po meni nije šovinizam nego iskrenost.:)
Jer takav odnos u ljubavi prema ženi ima i dan danas veoma mnogo muškaraca ali retko ko to hoće da prizna.:)
A na kraju krajeva i žena kad ljubi nekog muškarca misli li baš uvek samo na njega?:think:

Došlo je vreme priznanju...dakle, dole maske šovinisti nijedni..:mrgreen:..kad iskrenost
u m/ž odnosu najzad bude vrednovana kao vrlina a ne kao mana tek tad će
ljubav i poštovanje zasluženo ići ruku pod ruku...:cool:

Došlo je vreme priznanju...dakle, dole maske šovinisti nijedni..:mrgreen:..kad iskrenost
u m/ž odnosu najzad bude vrednovana kao vrlina a ne kao mana tek tad će
ljubav i poštovanje zasluženo ići ruku pod ruku...:cool:

...Barb,
- tuznim me pravi mogućnost da ikako moze biti ljubav ostvarena ako nije i poštovanje prisutno...mozda i može u početku, dok ne stupi stepenica kad poštovanje mora svoje da odigra...inače je ta Ljubav samo, tužna ,- igra ...

P.S.
- ako si ljuta
skloni ovu 'misao'
pokraj puta

Pa sada smo i Ti i ja u Iliriji, a u VII veku je naseliše Sloveni koji u XX zaratiše izmed sebe i rasturiše svoju veliku državu, po diktatu zapadnih siledžija i Kolumbovih zemalja. Ali to nije za ovu temu i za ovaj šovinizam, nego neki drugi daleko gori i opasniji.:)

Pa sada smo i Ti i ja u Iliriji, a u VII veku je naseliše Sloveni koji u XX zaratiše izmed sebe i rasturiše svoju veliku državu, po diktatu zapadnih siledžija i Kolumbovih zemalja. Ali to nije za ovu temu i za ovaj šovinizam, nego neki drugi daleko gori i opasniji.:)

Iliriji je bilo uvijek po rebrima jer jos od početka imamo šarpalininsko-vučje krvi i nema ništa lakše zauzeti nego kad medju vučjacima kosku baciš onda,- njihovim revirom lako je vladati i za-dugo im ne moraju kosku bacati...

Helenska glavo , mudra,
-tako misli, faraonn Tumnopoteh, po sjecanju iz pripovijedanja mu od djeda Seti_ja III....

Iliriji je bilo uvijek po rebrima jer jos od početka imamo šarpalininsko-vučje krvi i nema ništa lakše zauzeti nego kad medju vučjacima kosku baciš onda,- njihovim revirom lako je vladati i za-dugo im ne moraju kosku bacati...

Helenska glavo , mudra,
-tako misli, faraonn Tumnopoteh, po sjecanju iz pripovijedanja mu od djeda Seti_ja III....

Ilirija nije samo predeo oko Šare nego skoro cela bivša država Pere i Jože, tako da znaš da imam utisak da ti je deda Seti_ja III. loše pripovedao ili ga je zhvatila sklerotična demencija. :)

Ilirija nije samo predeo oko Šare nego skoro cela bivša država Pere i Jože, tako da znaš da imam utisak da ti je deda Seti_ja III. loše pripovedaoili ga je zhvatila sklerotična demencija. :)

...Ilirija je izmišljena prostorna odrednica i teutizma poklonika voljenica a, što se granica tiče nije bilo crvenih linija jer Ptolomeidska visina je tu boju samo za sebe drzala ,- od Sunca je...Joza je došao na gotovo, kad je Pera sve sj.... a današnja Europa je na miru poezisala i lingvisticisala od von Humbolta / o Kava -jeziku/ pa do Kasirera jer tvoje sjeverne granice čuvali su Barbari tj Oaza-Barbari,- dolje Arijevci, odozgo Arijevci...pročitaj M.Elijade_a....

P.S.
- neka mojeg djeda
i njegovog pripovijeda...

Pozdravlja Faraonn , velikog Helena i izletnika ilirsko-Teutinog....

Poslednja izmena:
...Ilirija je izmišljena prostorna odrednica i teutizma poklonika voljenica a, što se granica tiče nije bilo crvenih linija jer Ptolomeidska visina je tu boju samo za sebe drzala ,- od Sunca je...Joza je došao na gotovo, kad je Pera sve sj.... a današnja Europa je na miru poezisala i lingvisticisala od von Humbolta / o Kava -jeziku/ pa do Kasirera jer tvoje sjeverne granice čuvali su Barbari tj Oaza-Barbari,- dolje Arijevci, odozgo Arijevci...pročitaj M.Elijarea....

P.S.
- neka mojeg djeda
i njegovog pripovijeda...

Pozdravlja Faraonn , velikog Helena i izletnika ilirsko-Teutinog....

U pravu si Pera je sve sj(edinio) a tek posle Jožine smrti bolesni vlastoljubci su sve sj...a najviše su sj... narode na ovim prostorima. Ali sve to nije bitno. Bitno je da smo nas dvojca sa ovako ozbiljne teme o MŠ zagazili u politiku što baš nije u redu. Pozdravljam te Care egipatski i mudru glavu tvog dede Seti_ja III. I najbolje bi bilo da se vratimo temi o MŠ da nas nebi Barbi zveknula po ušima.:)

Poslednja izmena:
U pravu si Pera je sve sj(edinio) a tek posle Jožine smrti bolesni vlastoljubci su sve sj...
a najviše su sj... narode na ovim prostorima. Ali sve to nije bitno. Bitno je da smo nas dvojca sa ovako ozbiljne teme o MŠ zagazili u politiku što baš nije u redu. Pozdravljam te Care egipatski i mudru glavu tvog dede Seti_ja III I najbolje bi bilo da se vratimo temi o MŠ da nas nebi Barbi zveknula po ušima.:)

...faraonn Tumnopoteh Tebi,- o, Karijatido medju Helenima,
-mudro reče, mudro se i povucimo....

Pozdrav i nezaborav !

A što jes, jes..i puške nam lepše stoje nego vama..:lol:

alison-carroll-lara-croft.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back