MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel vidiš ti ovo, našle smo se usred nove šovinističke farse gde je glavni
akcenat bačen na njihove seksistički obojene računice...:lol:
Kad se nadješ u jednom takvom filmu, okreneš glavu na drugu stranu,
prekrstiš noge i :manikir:...

seqsistichqe :roll:

pa poznato je da samo zene dok razgovaraju sa nekim muskarcem koji im se dopadne i piju kafu sa njim videle ga prvi ili 20 put razmisljaju kako im njusi spolovilo kao napuljski mastif i kako ih zajashava s ledja ko dlaqavi vepar :roll:
i sve to rade dok klimoglavom odobravaju njegove stavove o jungovim imaginacijama vezane za podsvesno ne shvatajuci koliko sizofreno cepaju svoju introvertnu potrebu da ga dozive tako ekspresivno jer zaboga on je muska sovinisticka svinja koga mrze ali i vole miris njegovog mosusa, znoja i nabrekle polnosti.. onda preqrste nogice, zapale saratogu i zagledaju se u plafon odsutno puckajuci dok sagovornik koji je malo tup jer je muskarac pomisli u svojoj glavi sa iq od 55 od kojih su 44 vezani za yedenje i yebenje jer mora tim redom, za koji qrasni ****** ova sad cuti ne shvatajuci da je ona vec tu u kafeu dozivela sladostrasce stiskajuci vlazne prekrstene butine i da je vise on ne zanima ni kao jungov ucenik a jos manje kao flert majstor kad nije na licu mesta iskoristio priliku da je odvede makar i u prljavi wc i tamo izhebe ko zivotinju.

jung je bio genije... da je bio ziv u matrijarhatu virio bi mu kolac iz dupeta.... :roll:

Poslednja izmena od moderatora:

pa poznato je da samo zene dok razgovaraju sa nekim muskarcem koji im se dopadne i piju kafu sa njim videle ga prvi ili 20 put razmisljaju kako im njusi spolovilo kao napuljski mastif i kako ih zajashava s ledja ko dlaqavi vepar :roll:
i sve to rade dok klimoglavom odobravaju njegove stavove o jungovim imaginacijama vezane za podsvesno ne shvatajuci koliko sizofreno cepaju svoju introvertnu potrebu da ga dozive tako ekspresivno jer zaboga on je muska sovinisticka svinja koga mrze ali i vole miris njegovog mosusa, znoja i nabrekle polnosti.. onda preqrste nogice, zapale saratogu i zagledaju se u plafon odsutno puckajuci dok sagovornik koji je malo tup jer je muskarac pomisli u svojoj glavi sa iq od 55 od kojih su 44 vezani za yedenje i yebenje jer mora tim redom, za koji qrasni ****** ova sad cuti ne shvatajuci da je ona vec tu u kafeu dozivela sladostrasce stiskajuci vlazne prekrstene butine i da je vise on ne zanima ni kao jungov ucenik a jos manje kao flert majstor kad nije na licu mesta iskoristio priliku da je odvede makar i u prljavi wc i tamo izhebe ko zivotinju.

jung je bio genije... da je bio ziv u matrijarhatu virio bi mu kolac iz dupeta.... :roll:

Izgleda da nikad necu upoznati zene...:lol:

Pominješ Junga koji je shvatio :zper: da arhetip "četvrtog" koji bi on sam dodao
"Svetom Trojstvu" mora biti žena...a ti je toliko mrziš...:roll:
:p...zvučiš skoro kao Frojd koji zastupa nebulozu gde žena pati od "zavisti zbog penisa",
a muški od "želje za kastracijom" pa igrajući se pojmovima kao što su: ekspresivno, podsvest,
šizofreno cepanje, introvertna potreba.. pothranjuješ svoju Frojdovsku prirodu...:mrgreen:

Pominješ Junga koji je shvatio :zper: da arhetip "četvrtog" koji bi on sam dodao
"Svetom Trojstvu" mora biti žena...a ti je toliko mrziš...:roll:
:p...zvučiš skoro kao Frojd koji zastupa nebulozu gde žena pati od "zavisti zbog penisa",
a muški od "želje za kastracijom" pa igrajući se pojmovima kao što su: ekspresivno, podsvest,
šizofreno cepanje, introvertna potreba.. pothranjuješ svoju Frojdovsku prirodu...:mrgreen:

barbi pa imate i vi penis zar ne?

jes da je malqo zakrzljao al tako je tvorac odrediJo pravila igre? :roll:

jes vala...ubih se od mrznje spram zena :rotf:

Prvo da pozdravim predsedavajuću Borku,
pa onda Moderatorku LB,
zatim sve Forumašice,
i ovaj ceo skup,

Prvo. Marlon govori jezikom istine. Neko će reći čudnim stilom (ali, to je drugo)
( Uhhh,...Šefe, ako im tako direktno kažeš (ženama) da fizički liče imalo na nas (muškarce), ... nastaće opšti kurcšlus u njihovim glavama... )

Drugo : Ovde i jeste zabava u tom smislu sto su ove naše ženice u totalnom samouverenju da su "napočetku" neke "njihove" reolucije koja se eto božanski odvija na neki čudan način sama od sebe kosmološki, bez ikakvih pokretača, templara, svetskih potrošačkih i modnih bitangi ili bez tamo nekih fantazmagoričnih protagonista, kada je genetika okrenula leđa muškom rodu , te obrnula tok sve iz neke njima revašističke tako prirodne i divne njima zamišljene panteističke pravde. Jer, ne bi "one" , tj. ove "naše" Florumašice zastupale takve stavove da je jedino ispravna matematika kada je 1=1. (m.=ž.). U tome i jeste trik, koji one ne razumeju. U prirodi ne postoji ravnopravnost. To neće biti dozvoljeno ni od boga, ni od Kosmosa, ni od Kvantne fizike. Obzirom na njihova ž. bajkovita shvatanja, na nama je da održimo MŠ Protokol i držimo ih u doziranom znanju, ali bez razumevanja (za njihovo i opšte dobro ljudskog roda), dok nam se umno ne približe u civilizacijskom smislu, što će biti za par hiljada god. Da nije tako one ne bi ubrzano tražile svog ženskog: Faraona, Davida, Mojsija, A.Velikog, Platona, Ptolomeja, Zaorostra, Mana, Arhimeda, Isusa, Konstantina, možda i Sv.Savu i svih onih što slede kao umni ljudi: matematičari, astronomi, filozofi, kvantni fizičari, i tako to...

Ukoliko ih ne pustiš da misle da su u pravu i da je danas eto nekako (recimo bajkovito)evolucija na njihovoj tzv. ž.strani IZGUBIĆEMO OVDE ZABAVU.

Veliki pozdrav
misliocu Marlonu

(Preporuka: žene ovo ne moraju da čitaju ... ;) ... samo neka preskoče ovaj post...)

Poslednja izmena:
ybt mystic ovo ko zakljuchci ib-a :lol:

samo da dodam.... pitanje je ko koga pusta. zamasan spisak koji si naveo nije dostojan prosecne zenske lisice koja ima samo jednu misao na umu a to je kako da nadmudri lovca... broj promenljivih u rezervnim planovima bi i ciu ostavio bez daha.... a u tome je i sustina po meni. zato je i tema tako i naslovljena a i shovin vezan za muskarce iz one proste jednacine koju numem da postavim matematicki a ta je da je napad uvek najbolja odbrana. pljuc, suza ili ono ti me vise ne volis.... :roll:

p.s. aj ne zahebavj druze... ja i mislioc... samo prakticar :lol:

... pa sad, nisam ni ja mislilac, više volim da se deklarišem kao operativac .. ;)
(ne koristim ja neka svoja genijalna istraživanja, već kao i svi drugi analitički, sistematizovane i već prikuljene informacije - operacionalizovane)

... t o svaka isto kaže (jer, smo svi m.svinje), "ti me više ne voliš , itd...."
... u toj situaciji pravi m. ne treba da saoseća sa njom, već sa sobom, tj samo da skine svoje gaće i pokaže joj sopstvenu erekciju (golišav kažeš "a, šta onda ovo treba da znači i šta bi ja bez tebe?" ), i one prestaju da plaču...
... one plaču zbog sopstvenog nedostatka, za koji smo mi odgovorni: sigurnost, hrana, sklonište i ...i.khmmm... prirodno je to da one "kao" (ponosne ž.) ne traže tek tako sav onaj višak od nas tj.ono što mi tako lako imamooo... i tako to dajemo...;) njima našim ž. sve ono što nemaju .... zato cmpizdre.

;)

(žene su zbunjiva i nesigurna bića one su ustvari mekana bića između deteta i muškarca)

(psssttt: valjalo bi da prekinemo. mnogo će saznati o sebi)

Poslednja izmena:
... pa sad, nisam ni ja mislilac, više volim da se deklarišem kao operativac .. ;)
(ne koristim ja neka svoja genijalna istraživanja, već kao i svi drugi analitički, sistematizovane i već prikuljene informacije - operacionalizovane)

... t o svaka isto kaže (jer, smo svi m.svinje), "ti me više ne voliš , itd...."
... u toj situaciji pravi m. ne treba da saoseća sa njom, već sa sobom, tj samo da skine gaće i pokaže joj sopstvenu erekciju (kažeš "a, šta onda ovo znači i šta bi ja bez tebe?" ), i one prestaju da plaču...
... one plaču zbog sopstvenog nedostatka, za koji smo mi odgovorni: sigurnost, hrana, sklonište i ...i.khmmm... prirodno je to da one kao (ponosne ž.) ne traže sav onaj višak od nas tj.ono što mi imamooo... i tako to...;) .... zato cmpizdre.

;)

(psssttt: valjalo bi da prekinemo. mnogo će saznati o sebi)

jes.. a ako ona isto skine svoje gatje ko je onda sovinisticko prase? :rotf:

onaj koji ih je prvi skino il' onaj ko ima vecu erekciju 'elte :lol:

:mrgreen:
Dama nikada, nikada sebi ne skida gaće... ona to "ne zna" da uradi. Gaće ili same spadnu ili ih mi moramo skinuti. Uvek smo Mi m.svinje ili se dogodila slučajnost...

Npr.: Ja sam uvek kriv za sve. Ja to sa gaćama radim i sebi i njoj...:mrgreen:

(posle One kad se popnu na nas m.svinje to, je nešto već otišlo u nekontrolu njenog poluređenog haotičnog mozga)

Poslednja izmena:
kilote_PASSIONE_lormar.jpg

Evo ih!

e pa nosim i takve gaće, da al od pamuka
e sviđa mi se ovaj podforum, samo tri posta i već sam nešto naučila
glede teme
ne znam dal je neko pomenuo ono kad se dvoje venčavaju u crkvi
pa pop objasni kako žena treba lepo da sluša muža i da ga poštuje i to sve =I

e pa nosim i takve gaće, da al od pamuka
e sviđa mi se ovaj podforum, samo tri posta i već sam nešto naučila
glede teme
ne znam dal je neko pomenuo ono kad se dvoje venčavaju u crkvi
pa pop objasni kako žena treba lepo da sluša muža i da ga poštuje i to sve
=I

E to smo zaboravili. :sad2:
Postoji i ono kad dođu na generalnu probu kod popa, pa mlada dobije lekciju iz seksualnog vaspitanja (samo se ne zove "seksualno vaspitanje" nego nekako drugačije).
Tako je prošla moja drugarica, a imala je 34 kad se udala. :neutral:

ni malo, u pravu si =)
mene baš briga, ja se i tako neću udavati u crkvi
ali znaš, to je zvaničan stav jedne od trenutno najmoćnijih institucija u zemlji
a sve više ljudi se okreće učenjima crkve na jedan problematičan način, tj hoće da budu nad popom pop
uzimaju te najrigidnije stavove i čine ih strožijim (primer: za mene post na ulju nije post, ja na vodi svih osam nedelja, to je prava stvar)
eto, toga se ja pribojavam u nekoj skorijoj budućnosti

Pa čuj Parka, na nekoga i imaju uticaja. Ali ne mislim da ljudi sa svojih 30 (+/-) godina, kada uđu u crkvu da se venčaju, pop može da im utuvi u glavu nešto za tih pola sata, niti njoj, a njemu još manje!
A ljudi smo, moramo se okretati kako vetar duva (kad bi nas sada malo oduvao u toplije krajeve...:aha: mislim na neku sunčanu plažu...)
A ko je problematičan, biće problematičan i ako se okrene crkvi.
I ta strogoća, uvek se govori u drugom licu jednine - Ti trebaš, moraš...jedino Mistični ovde uvek kaže Ja :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back