MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:mrgreen:
Dama nikada, nikada sebi ne skida gaće... ona to "ne zna" da uradi. Gaće ili same spadnu ili ih mi moramo skinuti. Uvek smo Mi m.svinje ili se dogodila slučajnost...

Gaće ne mogu same da spadnu, sem ako nije popustila guma :) ili ona ima jako slabašne nožice i bez dupeta je, pa nema šta da ih drži. Znači, onda je prvo obučeš i nahraniš... Ali ne! U takvim situacijama veliki M trči kod neke obučene da i njega nahrani i napoji :D

Prvo da pozdravim predsedavajuću Borku,
pa onda Moderatorku LB,
zatim sve Forumašice,
i ovaj ceo skup,

Prvo. Marlon govori jezikom istine. Neko će reći čudnim stilom (ali, to je drugo)
( Uhhh,...Šefe, ako im tako direktno kažeš (ženama) da fizički liče imalo na nas (muškarce), ... nastaće opšti kurcšlus u njihovim glavama... )

Drugo : Ovde i jeste zabava u tom smislu sto su ove naše ženice u totalnom samouverenju da su "napočetku" neke "njihove" reolucije koja se eto božanski odvija na neki čudan način sama od sebe kosmološki, bez ikakvih pokretača, templara, svetskih potrošačkih i modnih bitangi ili bez tamo nekih fantazmagoričnih protagonista, kada je genetika okrenula leđa muškom rodu , te obrnula tok sve iz neke njima revašističke tako prirodne i divne njima zamišljene panteističke pravde. Jer, ne bi "one" , tj. ove "naše" Florumašice zastupale takve stavove da je jedino ispravna matematika kada je 1=1. (m.=ž.). U tome i jeste trik, koji one ne razumeju. U prirodi ne postoji ravnopravnost. To neće biti dozvoljeno ni od boga, ni od Kosmosa, ni od Kvantne fizike. Obzirom na njihova ž. bajkovita shvatanja, na nama je da održimo MŠ Protokol i držimo ih u doziranom znanju, ali bez razumevanja (za njihovo i opšte dobro ljudskog roda), dok nam se umno ne približe u civilizacijskom smislu, što će biti za par hiljada god. Da nije tako one ne bi ubrzano tražile svog ženskog: Faraona, Davida, Mojsija, A.Velikog, Platona, Ptolomeja, Zaorostra, Mana, Arhimeda, Isusa, Konstantina, možda i Sv.Savu i svih onih što slede kao umni ljudi: matematičari, astronomi, filozofi, kvantni fizičari, i tako to...

Ukoliko ih ne pustiš da misle da su u pravu i da je danas eto nekako (recimo bajkovito)evolucija na njihovoj tzv. ž.strani IZGUBIĆEMO OVDE ZABAVU.

Veliki pozdrav
misliocu Marlonu

(Preporuka: žene ovo ne moraju da čitaju ... ;) ... samo neka preskoče ovaj post...)

Dobro..ja nisam žena pa sam pročitala..:mrgreen:
Sve, ali sve je ok (podnošljivo)..osim ove boldovane rečenice...pa dokle ćete da se igrate
sa ženskom inteligencijom na taj način..jel to ona stara: žene su glupe, tako
mi tata reko a njemu šapno deda moj...:lol:
Hej..pričamo o ž_e_n_a_m_a..seti se: Kleopatra, Nefertiti, Joan of arch, Marlen Ditrih,
Marija Kiri, Helena Blavacka(moja miljenica)...Žorž Sand..Simon de Bovoar...Ljudmila Pavličenko?:lol:...spisak je dug...:)

Dakle ž_e_n_e ...:D
Šta nam je činiti u ovom trenutku?
Podučavati ponovo sve muške...i novinare, i političare, i prosvetne radnike i
lingviste da je ženski pristup svim belosvetskim problemima, legitiman i normalan?..ili ćutati, treptati itd...:flert:

Hm, nekada davno na pdf. filozofija postavih jednu temu... i po ko zna koji put uletoh u fajt... kao i obično, sam protiv svih...:twisted: Stara kineska pričica... mnogo lepa i poučna... Kaže... ''Zamisli jedno veliko bure puno zmija i zamisli da su sve otrovne osim jedne i zamisli da moraš da zavučeš ruku u to bure i pokušaš da iz gomile otrovnih izvučeš baš tu, jedinu koja to nije a da te ne ujede ni jedna otrovno ... i zamisli, zavučeš ruku... i zamisli imaš baš toliko sreće i izvučeš baš tu koja nije otrovna... ali i ona je zmija...'':lol:

pa prepostavimo da te majka rodila srećnog i eto niko ti ništa ne može pa čak ni puno bure zmija

Žene, žene, a u čemu ste vi to bolje od nas?
08-Smiley-msn.com-Th-boobies.gif

:rotf::rotf::rotf:]

Osvajači?....kao da osvajaju novu teritoriju ili bojno polje..:mrgreen:

Slamači?...kao da moraju nešto da slome da bi bilo njihovo...:cool:
Ovo me podseti na onaj šovinistički vic: :mrgreen:

I just had an argument with a girl I know. She was saying how it's unfair that if a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl fucks just two guys in a year, she's a slut. So in response I told her that if a key opens lots of locks, then it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, then it's a shitty lock. That shut her up.

Žene, žene, a u čemu ste vi to bolje od nas?
08-Smiley-msn.com-Th-boobies.gif

:rotf::rotf::rotf:]

Qq...:zcepanje:

šta smo danas novo konstatovali u vezi muških svinja...?

Pa eto, zaključi sam...:lol:..pogledaj ova tri poslednja posta i sve će ti biti jasno...:mrgreen:

I just had an argument with a girl I know. She was saying how it's unfair that if a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl fucks just two guys in a year, she's a slut. So in response I told her that if a key opens lots of locks, then it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, then it's a shitty lock. That shut her up.

Auu..koji fazon...:mrgreen:..baš ti je neki fazon...gde ga samo nadje...:mrgreen:

Mislim..eto..nije istina...:zcepanje:..ne znam šta da kažem na ovo....:rotf:

Brave li ti tvoje ... ;)

CCccc....

Sve brave odgovaraju svim ključevima kada su m.ž. u pitanju
nije fizičko pitanje već duhovno

Srodne duše se traže, a ne neke brave i ključevi. To fizički pasuje bez greške. :mrgreen:

Cccc...

Poslednja izmena:

ima logike.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back