MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne moze se biti divan... u tome je poenta. jer divan implicira definitivnu karakterizaciju lika prema svima a to je nemoguce. neki muskrac je divan prema opet nekoj zeni npr. ako 'oce da je obescasti i divan je dok ne ostvari nameru. ili je divan sto mu se svidja i razumeju se al' kad prestane da mu se svidja onda je zao ili indiferentan... isto je i sa zenama i sa njihovim sovinizmom...

Da, nažalost je to tako. Ali, mislim da taj scenario ne može baš da se proračuna, nije svesna radnja, bilo da se radi o muškarcu ili ženi.
Npr. kreneš sa namerom da je/ga obesčastiš/zavedeš i onda izgubiš glavu...:)

Poslednja izmena:
ne moze se biti divan... u tome je poenta. jer divan implicira definitivnu karakterizaciju lika prema svima a to je nemoguce. neki muskrac je divan prema opet nekoj zeni npr. ako 'oce da je obescasti i divan je dok ne ostvari nameru. ili je divan sto mu se svidja i razumeju se al' kad prestane da mu se svidja onda je zao ili indiferentan... isto je i sa zenama i sa njihovim sovinizmom...

savrsen nije divan. on je bezosecajan jer elemente divljenja ne pokazuje ni pre kome zato sto zna da je on najdivniji :roll:

... gde si Care ...
... ove Krstare ...

:D
da, da... utisak je opasna stvarčica i ona lako zavlada ženskim stvorom.
Žene su "jako" opsednuta stvorenjca sopstvenim "preizraženim" umišljajima ...
:hahaha:

(otvorio sam kišobran... navalite žene...:cool: )

Uf, bila mala greškica u prethodnom postu, pa sam ispravila...sva sreća da niko nije primetio...

Ne zanima te, ali ja ću da ti odgovorim, ne s namerom da ti vređam procenu...
Niko za mnom nije gubio glavu. :sad2::cry:
A tek što sam nesposobna za zavođenje bez emocija :roll:, može me se provaliti za sekundu.:(

... gde si Care ...
... ove Krstare ...

:D
da, da... utisak je opasna stvarčica i ona lako zavlada ženskim stvorom.
Žene su "jako" opsednuta stvorenjca sopstvenim "preizraženim" umišljajima ...
:hahaha:

(otvorio sam kišobran... navalite žene...:cool: )

CFCEC041-C2B7-6D89-85AF67B405BA4B22.jpg

Jao pao. :cool:

Da, nažalost je to tako. Ali, mislim da taj scenario ne može baš da se proračuna, nije svesna radnja, bilo da se radi o muškarcu ili ženi.
Npr. kreneš sa namerom da je/ga obesčastiš/zavedeš i onda izgubiš glavu...:)

Jel vidiš ti ovo, našle smo se usred nove šovinističke farse gde je glavni
akcenat bačen na njihove seksistički obojene računice...:lol:
Kad se nadješ u jednom takvom filmu, okreneš glavu na drugu stranu,
prekrstiš noge i :manikir:...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back