MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Divni ste..zaista divni..svi..:D
Možda samo u mojim očima sve izgleda tako šareno i lepo, lako i jednostavno ali..mislim da svi
delimo slično mišljenje..
Sve priče koje ovde pričamo, svo ovo simpatično nadmetanje samo su trenutci obojeni
svakodnevicom koja je ponekad dobra, ponekad loša..

Recimo, kad je Goxy neraspoložen zvuči cinično, izazivački je nastrojen. Kad je raspoložen
voli nas i mazi, pazi na nas..i sve bi nam dao...:D
Mystic_..odaje utisak nasmejanog dečaka koji vuče nestašne devojčice za kikice a onda se
iznenada pretvori u pravu zverčicu sa kojom moraš oprezno jer će te gricnuti ako nisi pažljiva....:p
DLOA..onaj koji želi da nam kaže da nismo u pravu ali se na vreme povuče...:lol:
..itd..da ne nabrajam..

Imamo i ženski deo ekipe, sjajne žene, elokventne, zanimljive...ponekad vesele,
ponekad besne ali iznad svega divne...

Neću puno pogrešiti ako kažem da je ova tema za mene nešto posebno..

Možda samo u mojim očima sve izgleda tako šareno i lepo, lako i jednostavno ali..mislim da svi
Sve priče koje ovde pričamo, svo ovo simpatično nadmetanje samo su trenutci obojeni

Recimo, kad je Goxy neraspoložen zvuči cinično, izazivački je nastrojen. Kad je raspoložen
Mystic_..odaje utisak nasmejanog dečaka koji vuče nestašne devojčice za kikice a onda se
iznenada pretvori u pravu zverčicu sa kojom moraš oprezno jer će te gricnuti ako nisi pažljiva....:p
DLOA..onaj koji želi da nam kaže da nismo u pravu ali se na vreme povuče...:lol:
..itd..da ne nabrajam..

:lol:
ne treba da zaboravimo...ipak je ovo tema o uspešnim, dominantnim damama...i sujetnim luzerima...

I eto..danas čujem razgovor muža i žene u autobusu..pričali su glasno
a ja sedela iza njih pa čula..:confused:

-Kad stignemo do pijace ja idem da popijem kafu a ti idi kupi kupus..kaže on...
Ona pomalo revoltirano kaže:
-Kako ja sama da vučem deset kila kupusa po pijaci...:eek:
-Videćeš, nije kafana daleko, ti dovuci donde a ja ću onda da cimnem taksi...

:evil:

I ja sam nekoj komsinici u komsiluku komsija ... :mrgreen:

(dobro susedski odnosi : kada ne mogu da se uspnem uz stepenice komsinica me primi u prizemlju, izuje, svuce, pokrije, ususka, i tako to ... ;) ) ... :hahaha:

razvijajte dobrosusedske odnose... :mrgreen:

..itd..da ne nabrajam..

a ja ne znam dal' da se smejem il' da placem :roll:

postoje osmesi i osmesi

moj je jasno definisan kad ga ima, znaci od uva do uva... kod drugih se dize jedan polovicni deo usta ka uvetu dok onaj drugi deo stoji ko zaqucaT.... opet kod trecih unutarnji smeh domira nad izgubljenim danom hladnoce kojom isijavaju :roll:

postoje osmesi i osmesi

moj je jasno definisan kad ga ima, znaci od uva do uva... kod drugih se dize jedan polovicni deo usta ka uvetu dok onaj drugi deo stoji ko zaqucaT.... opet kod trecih unutarnji smeh domira nad izgubljenim danom hladnoce kojom isijavaju :roll:

Smeh je glas duše; nema tu laži i prevare ... sve se lepo čita s lica (ko hoće da čita).

Nego, tema je muški šovinizam. I vidi koliko je stara i fina. :)

ne moze se biti divan... u tome je poenta. jer divan implicira definitivnu karakterizaciju lika prema svima a to je nemoguce. neki muskrac je divan prema opet nekoj zeni npr. ako 'oce da je obescasti i divan je dok ne ostvari nameru. ili je divan sto mu se svidja i razumeju se al' kad prestane da mu se svidja onda je zao ili indiferentan... isto je i sa zenama i sa njihovim sovinizmom...

savrsen nije divan. on je bezosecajan jer elemente divljenja ne pokazuje ni pre kome zato sto zna da je on najdivniji :roll:

ne moze se biti divan... u tome je poenta. jer divan implicira definitivnu karakterizaciju lika prema svima a to je nemoguce. neki muskrac je divan prema opet nekoj zeni npr. ako 'oce da je obescasti i divan je dok ne ostvari nameru. ili je divan sto mu se svidja i razumeju se al' kad prestane da mu se svidja onda je zao ili indiferentan... isto je i sa zenama i sa njihovim sovinizmom...

savrsen nije divan. on je bezosecajan jer elemente divljenja ne pokazuje ni pre kome zato sto zna da je on najdivniji :roll:

:lol:
Ja sam mislila na osobu koja je divna u smislu divina.
Ne na hladnu, bezosećajnu, egomanijakalnu, licemernu, koristoljubivu i privremeno i povremeno divnu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back