sad pogledah sta radite
nego, o cemu bi da pricam Goxy
samo pitaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa bilo šta,očigledno je ovaj meander ''prostitucija'' reke zvane tema muški šovinizam dosta zagađen![]()
sad pogledah sta radite
nego, o cemu bi da pricam Goxy
samo pitaj
Kako je u Crnoj Gori,jel žene imaju manje plate,ili nešto?
Žene će uvek naći neku zamerku,pa očekujem dosta materijala od tebe
Pa bilo šta,očigledno je ovaj meander ''prostitucija'' reke zvane tema muški šovinizam dosta zagađenKako je u Crnoj Gori,jel žene imaju manje plate,ili nešto?
Žene će uvek naći neku zamerku,pa očekujem dosta materijala od tebe
![]()

I to muškarcima olakšava posao...
a da procitam iz nej dalje od sadrzaja trebalo bi mi koje kilo zlata 

Pa vi ste tamo zaštićene ko polarni medvediE Goxy, ne znam
al evo nasla sam jedan prirucnik ovde "Ka rodno osviještenoj politici"
Sadrzaj:
uvod
Zenska ljudska prava: istorija zakonske regulative
Mizoginija kao jedna moguca paradigma
Seksizam i rat
Feminizam i demokratija
Rodna analiza parlamentarnih izbora 2006. u Crnoj Gori
Istarzivanja sa politicarima i politicarkama iz Crne Gore
Upitnik za politicare i politicarke
Ovu sam knjizicu otvorila samo zarad tebea da procitam iz nej dalje od sadrzaja trebalo bi mi koje kilo zlata
![]()

Prostitucija je nastala pre ratova i aktivna je i u miru i u ratu
Pa kapiram da ipak mora da se ima neki ponos,ali ako okolnosti zahtevaju,to je sad hipotetička situacija![]()

Dugo me neko nije ovako izbacio iz takta......moram da dišem duboko
i smirim nervni sustav...![]()

svaku moju ćeliju)
.... da kada m. ode u rat i kada zatekne nezaštićenu ženu sa četvoro dece (jer njen muž ratuje protiv njega i možda pali,plačka i siluje, njegove bližnje... CCcccc... )
... ili ...
... dođe pobednik svojoj ženi sa zlatom i pljačkom i natovari je zlatom (ili platom koja se finansira danas imperijalnim pljačkaškim interesima). Ona kači kilo zlata, ne znajući koliko stotina litara krvi je proteklo ...

Dakle,
Prostitucija... poslednji ž.kompromis
![]()
Dakle,
Rat je kada su iscrpljeni svi m.kompromisi...
Prostitucija... poslednji ž.kompromis
![]()
1.)
...a između tih događaja je živela od pomisli na kilograme zlata
I tim mislima je još i decu hranila
2.)
A koji je pretposlednji? Baš me zanima.![]()

3.) Nazalost RAT je produkt muske dosade !
4.) Nikad se sa sise ne skidate, ona Vam je SV.GRAL .. Trebate nas i suvise![]()
5.) Btw : hvala na pojasnjenju kojeg nisu moje oci pronasle : zasto sam povrsna?![]()
To mi je rekla i mama kad smo nešto tako pričali o tome, a i još par devojaka...Neverovatno kako imate iste stavove,iako se ne poznajeteNazalost RAT je produkt muske dosade !
Nikad se sa sise ne skidate, ona Vam je SV.GRAL .. Trebate nas i suvise![]()
Btw : hvala na pojasnjenju kojeg nisu moje oci pronasle : zasto sam povrsna?![]()

...to mi je taktika. ... da dišeš duboko, da uzdišeš i ako može da ti nervni sistem bude tako naoštren da osetiš svakom svojom ćelijom ... (svaku moju ćeliju)
![]()

Ok..hajde da pričamo o taktici..
6.) Šta je taktika?
7.) Možda sistem za preuzimanje kontrole nad "neprijateljem"...šta misliš..?
8.) U muško-ženskom odnosu ne bi trebalo da postoji taktika već se treba
prepustiti osećanjima i emocijama..što je vama muškarcima više nego teško...![]()
...šmrccc...
! ?
... 

Samo da kažem : Dobra veće..

Njavće ženska taktika je da nas ubede da nemaju taktiku![]()
....
6.) ... ma, da ... ,Jao, ajde, stvarno,....šta je to taktika iz uma m/ž ? i koliko se razlikuje shvatanje ?
7.) ... ne mislim da je taktika preuzimanje kontrole nad neprijateljem... zaista ne mislim !
8.) ... treba se prepustiti bajci... , pa u tome se i razlikujemo, naše bajke se razlikuju, ..., nije tačno da i mi m. nemamo bajke. Imamo ih ali, vi ste tolike lepotice, a mi smo tolike zveri, da je diskriminacija o maštanju i toleranciji različitog posmatranja bajke očigledna. Vi udarate bajkoviti standard koji mi ne podnosimo zbog prirode koju nosimo u sebi......šmrccc...
(Ljubavi moja, u kakvom su stanju tvoji kolačići ? !! ?
...
)
![]()
...mi žene sve shvatamo a vi uživate dok mi shvatamo...mislim...ccc...
...znala sam da nisi šovinista i da dozvoljavaš da žena bude ono što jeste a ne ono što nije...
..sad ću ti reći da nisam ni sumnjala da je najbolja

Cek , ono šok .. Barbara .. je to torta -fuk....ing dvorac ? Tvojih ruku djelo? ...![]()
....