goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Da,padamo baš ko...Zrele kruške...Mlogo naivni,mlogo.Mislim da većina nas muškaraca poseduje muški šonjinizam, kada su upitanju žene i njihova neodoljiva strast za osvajanjem muških srca.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,padamo baš ko...Zrele kruške...Mlogo naivni,mlogo.Mislim da većina nas muškaraca poseduje muški šonjinizam, kada su upitanju žene i njihova neodoljiva strast za osvajanjem muških srca.

Da,padamo baš ko...Zrele kruške...Mlogo naivni,mlogo.![]()
Baš ne delim sa tobom mišljenje o muškoj naivnosti, više mislim da (dosta nespretno) samo prihvatamo ono što nam godi. Nema ništa prirodnije ni lepše nego voleti žene.

...Skidam kapu!

Jedna od retkih ovde koja donosi svetlost,a da ne mora ništa da kaže,samo se pojavi

Pa da..i tako..pravimo se naivni svi redom i muški i ženski, zarad par lepih trenutaka..
Problem nastaje iza magije obostranog naivnog pogleda..onda, kad muškarac pomisli da je sve
u životu uradio nakon prvog dodira, pa zauzme stav gospodara nečijeg tela i duha..![]()

To i ja volim.Skoro pa potpuna ''Nirvana''Interesantno Barbi, ali ja doista više volim kada žena, zagospodari mojim telom i duhom a moje je onda samo da se prepustim uživanju.![]()

Mislim da većina nas muškaraca poseduje muški šonjinizam, kada su upitanju žene i njihova neodoljiva strast za osvajanjem muških srca.

Petrana se kao pravi naivna i neobaveštena al kad oplete![]()
ti znas da ja lepo pletem
..da mu se ne smrznu one

+ 
Ma i to ne znamo...Mogu one očas posla...Da poZmijeEto lepo... konacno sam u vama svima malo probudio neke lepote zakona i principa.
Svako je na svoj nacin lep i m. i ž.
... cCCccc... ako ovako lepo nastavite možda ima neke nade... za spajanje, objedinjavanje,, ... znate itd ...+
![]()
...Moramo pažljivo i nežno s njima

Haha,da, nešto za neštoNeka pozmije...
... neka se obmotavaju oko naših tela...
... možda im damo još malo zlata...
... ali uzmemo im nazad to zlato ...
... nikako da ukapiraju ...
lepe i ...