MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta je muški šovinizam?
1) Tradicionalna podela na majke i supruge, s jedne strane, i žene kao potrošnu robu, s druge (to su oni koje privlače žene, neopterećene predrasudama, a oženjeni su dosadnim suprugama;
2) Polovična homofobija, jer većina muškaraca pod homofobijom podrazumeva samo mušku populaciju homoseksualaca, dok im lezbejke ne smetaju, tj. rado maštaju o situaciji da budu «u sendviču» (žene su mnogo elastičnije, i maštaju o obe opcije);
3) Verovanje da su žene nemoćne, tj. da ne umeju da ukucaju ni ekser;
4) Teorija po kojoj žene nisu pametne kao muškarci, tj, koriste polovinu mozga;
5) Seksizam (žena kao objekat);
Ово је све тако фино речено! Тачно препознајем сваки детаљ одавде код појединаца :roll:

a050.gif

...ostavi pertle, da mož da te izvučemo...

Najtužnija životinja na svetu je muškarac zato što ima sise bez mleka, patku bez krila, jaja bez ljuske i kesu bez para.:lol:
Podatak da je 80% žena neudato, govori da su najzad shvatile, da se zbog 250 gr. kobasice ne isplati gajiti celu svinju u stanu.:lol:

Poslednja izmena:
Najtužnija životinja na svetu je muškarac zato što ima sise bez mleka, patku bez krila, jaja bez ljuske i kesu bez para.:lol:
Podatak da je 80% žena neudato, govori da su najzad shvatile, da se zbog 250 gr. kobasice ne isplati gajiti celu svinju u stanu.:lol:

:dash: .. boli.. :dash: ... boli ... :dash: ... itd ..itd...

..CCCCcc..cccCC..ccc

... ljudi moji, braćo i saborci sad kad sam preziveo ovaj komentar, shvatio sam da me nista ne moze pokolebati, poremetiti ili uništiti.

:mafijas: :rida: :kletva: :rida: :besan2: :pop3:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back