Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
Nisam to JA rekla.
Volim povremeno malo da bocnem ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Nisam to JA rekla.
Volim povremeno malo da bocnem ...
..nemoj i tebi

Mogla bi malo češće da bockaš...
Viš kako ja..rekli mi dve laskave i ja zaćutala..nemoj i tebi
to da se desi...
Nekad smo negde pričali i o laskanju i ne sećam se šta smo zaključili...![]()

BorkaOvo nađoh na netu:
"Zašto je Bog prvo stvorio muškarca pa onda ženu? - Učio je na greškama!"![]()
Pa kakva je ovo pobuna.Šta sad da se kaže...Čuo sam i ja slično,opasna ženska tajna zavera...EeeUuu, ja sam uvek sumnjičava kada mi muškarac uputi neku lepu reč, i odmah pomislim da je laskavac.
Ne znam šta bih zaključila o laskanju, kad ne umem ni da ga razlikujem od iskrenog komplimenta.
Ne bih zaćutala. Naprotiv.

Muški to ne mogu ni da zamisle
Još uvek živi moja tema.
Obuzimaju me dirljiva sećanja na njene početke.
Ovo nađoh na netu:
"Zašto je Bog prvo stvorio muškarca pa onda ženu? - Učio je na greškama!"![]()

(zar, bog nije savršeno Biće, zar i On greši... ) 

A šta ako su muško i žensko u početku bili jedno!?
Pa rastavljeni! Pa se zato motamo po svetu tražeći drugu polovinu?
A šta ako su muško i žensko u početku bili jedno!?
Pa rastavljeni! Pa se zato motamo po svetu tražeći drugu polovinu?
Mora da je bolelo. 

+
= 
)
Pričali smo o tome na ovoj temi.
Ne znam zašto, ali ja, kad god pomislim na tu pričicu, uvek pred sobom imam jednu morbidnu sliku: neki hermafrodit, pa bukvalno presečen na pola, kao u "Teksaškom masakru motornom testerom".Mora da je bolelo.
I sad, kao, treba da tražimo svoju polovinu. Cvrc. A šta ako nam pasuje više različitih polovina?![]()
Čekajte ljudi, tj.ž, tj.m.
,pa kada smo se odvajali u polove to je bilo pre milijardu i više god. Tada smo bili jednoćelijski organizmi.
Sigurno da je bolelo
Zato je sada slatko (mislim kada se spojimo)+
=
(eeeEEEeee... treba nadoknaditi taj bol...![]()
)
(kosmos je načinio nepravdu, ali je u balansu osećanja ostavio mogućnost nadoknade.)
![]()

Naravno. Dajem Sve za Sve.
Sve dajem i Sve uzimam.
Eto, takav sam, posesivan po celom tvom telu, ali i nesebičan ,...ali po svom
![]()

Uuu, ja sam uvek sumnjičava kada mi muškarac uputi neku lepu reč, i odmah pomislim da je laskavac.
Ne znam šta bih zaključila o laskanju, kad ne umem ni da ga razlikujem od iskrenog komplimenta.
Ne bih zaćutala. Naprotiv.
..zašto bi neki muškarac
Goxy, nemoj tako. Postoje žene koje se medjusobno poštuju, pomažu i solidarišu. Ali ima još puno onih koje su srećne zato što misle da su ostvareni san tamo nekog muškarca i to im je svo stremljenje u životu. Takve treba osvestiti
.
Za ovo poslednje odgovornost snose feministkinje. Svojom agresivnošću i neadekvatnom artikulacijom u borbi za ženska prava rasterale su sve pametne žene i muškarce.
A, zadjevica, zavisti, podmetanja, ima i medju muškarcima, još kako![]()
...postoji Covjek.
-postoji i podjela tog pojma na - Zena i Muskarac.
-postoje i vulgarizacije kao i zloupotrebacije, ali medju onima koji postavljaju sve na svoje mjesto ,- -postoji zakleta kad-tad mrzovolja medju zajednistvom odabranim.
-kunem sve one koji mogu ili koliko mogu da te razlike koje su nepregledne , nekako postuju i grade mostove novih krvotoka koje ce neke generacije ucinjeti i zalicu sto mene tada biti ,- n e c e ...
Žena nikad ne može da se pomiri sa tom i takvom razlikom o kojoj pričate vi muškarci i samo se u tom ne mirenju može nazreti razlika..
Prava razlika ne postoji, postoji samo neko nametnuto mišljenje da je žena alat i mašina za štancanje dece, kojoj
u zajedništvu nije potrebna ljubav, pažnja...kojoj je u zajedništvu namenjen položaj onoga ko se stalno i konstantno daje, ko je stub...
..takvu "razliku" može(mora) da prihvati, da se saživi sa tim podredjenim položajem..ali da ga preboli neće nikada..jer je nepravedan...
Žaliću i ja što me neće biti jednog dana kad sve dodje na svoje mesto..ako je
to uopšte moguće..
Žena nikad ne može da se pomiri sa tom i takvom razlikom o kojoj pričate vi muškarci i samo se u tom ne mirenju može nazreti razlika..
Prava razlika ne postoji, postoji samo neko nametnuto mišljenje da je žena alat i mašina za štancanje dece, kojoj
u zajedništvu nije potrebna ljubav, pažnja...kojoj je u zajedništvu namenjen položaj onoga ko se stalno i konstantno daje, ko je stub...
..takvu "razliku" može(mora) da prihvati, da se saživi sa tim podredjenim položajem..ali da ga preboli neće nikada..jer je nepravedan...
Žaliću i ja što me neće biti jednog dana kad sve dodje na svoje mesto..ako je
to uopšte moguće..