goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Ovo nisam ja rekaoDAKLE MUSKARTZI WOLE ZXENE, a ZXENE WOLE PARE POPULARNOST ZABAWU I PARE I TAKO TO XD

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo nisam ja rekaoDAKLE MUSKARTZI WOLE ZXENE, a ZXENE WOLE PARE POPULARNOST ZABAWU I PARE I TAKO TO XD

Ovo nisam ja rekao![]()
muska anita ni sama tj sam nije znala tj znao sta je hteo tj sta je htela da kaze.Ostali cemo da cutimo i da se pogledjujemo preko ramena.
dok nedodje Barbi.
NemO se uvrediš Mistik,veoma dobro pišeš ali se ponekad rastočiš u dugačkim textovima![]()

Ja viđe da smo ušli u Doba Žena i da se više ni za šta ne pitamo...![]()

Meni ne smeta da i žene malo preuzmu odgovornost za ono što se događa oko njih,misim,krajnje je vreme![]()

Baš su nam nešto tihe lepšepolovnice![]()

Bolje sto nisi.muska anita ni sama tj sam nije znala tj znao sta je hteo tj sta je htela da kaze.Ostali cemo da cutimo i da se pogledjujemo preko ramena.
dok nedodje Barbi.

..Mystic,Goxy...
..žene
..jer pobogu,zbog koga vi stvarate svet

(anita ovde, sa naloga od druga)Ovaj postić od dragog nam Anite91 bi trebalo da našim ozbiljnim muškarcima
nešto pokaže i dokaže...kuda ide ovaj svet..koliko uzalud utrošene energije na objašnjavanje
da žena nije stvar i da na vašu veliku žalost,više ne može na silu sa njom...sorry..
Ali..mladost je mladost..polako naučiće i ovaj nestašni dečkić da snaga samo klade valja..i da
odvale bilo koje vrste snose sankcije..![]()

. I onda wi owde nesxto pricxate o zxenskom sxowinizmu A sad ću se obratiti ozbiljnom forumskom auditorijumu.....Mystic,Goxy...
Pa dobro bre...dal smo mi ikad ovde rekle da se ne slažemo da postoje te vaše
globalne zavere...ali su one vaše a ne naše,vi ih smišljate..a treba vam krivac
za tu vašu konspiraciju pa su to,gle slučaja..žene
..jer pobogu,zbog koga vi stvarate svet
ako ne zbog njih..
Baš ste vickasti...
Žena još uvek nema na nekim visokim političkim funkcijama....par izdvojenih
slučajeva i to je sve...a hoćete čak i da izbegnete mogućnost da proverite da li
je možda žena sposobnija i za tu vrstu eksploatacije...drma se fotelja neprikosnovenog
vladara..jel to?![]()

Pričaš o dve vrste muškaraca..o savremenim mangupima-skorojevićima i tradicionalnim mangupima-skorojevićima..
Kojoj grupi ti pripadaš,mangupe?...
Kako god...ovo jeste jedna nova civilizacijska etapa koja zahteva i tretira ženu kao
ravnopravno biće..po svim zakonima prirode to je nešto najnormalnije što se očekuje
kao pozitivna posledica civilizacijskog napretka..
Vaša muška uloga u tom oslobadjanju jeste velika ali se niko nije nadao da će
vam toliko teško pasti da prihvatite činjenicu da postoje naznake da su žene bolje i kad su
na vrhu i kad su na dnu..
Možda ću se vratiti i možda ću klečati i moliti da se vratim tamo gde sam bila pre hiljadu godina
ali ako bude bolje nego što jeste,možda se i tebi omakne da kažeš..ženo,ljubavi bila si u pravu..svet je naš..![]()

ne treba hvala.
samo izbaci vec jednom to smece![]()
)vidis kako se sve dogovorimo u dve reci...Dobro ajde,
Izbaci smece, pa izbaci smece...
Gde je ?
(revolucionari mogu sve , pa i to...)