- Poruka
- 8.889
Ja ne mogu da werujem da owde i dalje ima zagowornika kako su zhene ugrozhene
Pa pogledaj malo oko sebe. Muskartzi su ti koji su ugrozeni od odwratnih lakomislenih i neposhtenih zhena!
One hotje da jure i funkcije, i da se daju, i josh hotje kao da ih wole
.
More neweworatno prosto. Plus josh imate swe
Imate monopol za sex. Imate monopol na prijatelje, zhenski prijatelji su uwek pozeljniji od mushkih, Imate monopol na partnere, uwek mozheete da nadjete. Imate monopol na lazhi i litzemerje. Zhene tu uwek wode.
Jedino shto ste newerowatno glupe (citaj pretwarate se glupe, er ste lakomislene)
Pa onda kao jaooj izyebao me neki frajer. ako i treba. Neka was unishte sto se mene tiche. I onda tjete da trchite nama. Kao jaoj nisam znala
A znala si qrwo znala si
Samo shto si htela da budes to
hahahaha xD
newerowatno litzemerje, i okolisanje
Pa pogledaj malo oko sebe. Muskartzi su ti koji su ugrozeni od odwratnih lakomislenih i neposhtenih zhena!
One hotje da jure i funkcije, i da se daju, i josh hotje kao da ih wole
.More neweworatno prosto. Plus josh imate swe
Imate monopol za sex. Imate monopol na prijatelje, zhenski prijatelji su uwek pozeljniji od mushkih, Imate monopol na partnere, uwek mozheete da nadjete. Imate monopol na lazhi i litzemerje. Zhene tu uwek wode.
Jedino shto ste newerowatno glupe (citaj pretwarate se glupe, er ste lakomislene)
Pa onda kao jaooj izyebao me neki frajer. ako i treba. Neka was unishte sto se mene tiche. I onda tjete da trchite nama. Kao jaoj nisam znala

A znala si qrwo znala si
Samo shto si htela da budes tohahahaha xD
newerowatno litzemerje, i okolisanje
..jel ti sad lakše?

..nešto mi taj pojam nejasan...

umreti sa zadovoljstvom. Pa sad dal od ljubavi u tvom zagrljaju ili od ljubomore i posesivnosti u nekom ratu? ... nikad ne znaš.
... kapiraš sve