MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
images
:mrgreen:

Ciao. Ne znam ..reci ti meni ?:D

Hmmm... evo ovako otprilike ... u tonu i slici
--------------------------------------------
:guza:kuća-posao :rida:,
:rida:posao-kuća :guza:,

...pa onda malo moraš...
posao :mafijas: posao :mafijas: i samo posao :mafijas:
(kada ti ugroze posao, poziciju ili tržište)

...pa onda opet...

malo božić-uskrs-novagodina-letovanje
:pop2: :andjeo: :tease: :cvet:

...pa onda opet...

.... eto sve sam ti reko... :mrgreen: :mrgreen:
(neću da ti kažem kada je službeni put, proslave, izleti itd ... :per: :zper: )

Veruj muškarcu koji laže (ružno laže),
Ne veruj slatkorečivom muškarcu koji kao govori istinu (lepo laže),

:D

Onda uvodimo novo pravilo za žene...ne veruj ni jednom muškarcu...:mrgreen:

Ionako sebi uredite život kako vama odgovara...šećkate se onuda gde vama odgovara
a najviše inače volite spavaću sobu i stalno nešto zahtevate i tako...:lol:

Onda uvodimo novo pravilo za žene...ne veruj ni jednom muškarcu...:mrgreen:

Ionako sebi uredite život kako vama odgovara...šećkate se onuda gde vama odgovara
a najviše inače volite spavaću sobu i stalno nešto zahtevate i tako...:lol:

Naravno toje MANIFEST
nijedan M. ne veruje Ž i obrnuto !

Naravno. Ovo je još uvek M.svet, iako Vam globalisti podilaze i 3. put Vas slatkorečivo Ž.lažu (lepo lažu) i gledaju da Vam krv i znoj iskoriste.
Mi drevni i tradicionalni M. lažemo i iskorišćavamo Vas samo tamo gde ste najnežnije i najemotivnije :heart:...

Haa... šta ćeš sada ...:mrgreen: ?

Naravno toje MANIFEST
nijedan M. ne veruje Ž i obrnuto !

Naravno. Ovo je još uvek M.svet, iako Vam globalisti podilaze i 3. put Vas slatkorečivo Ž.lažu (lepo lažu) i gledaju da Vam krv i znoj iskoriste.
Mi drevni i tradicionalni M. lažemo i iskorišćavamo Vas samo tamo gde ste najnežnije i najemotivnije :heart:...

Haa... šta ćeš sada ...:mrgreen: ?

Pa onda ste Vi tradicionalisti opasniji..vama baš ne, ne, ne treba verovati..:cool:

Mada..volimo mi da naši resursi ne ostanu neiskorišćeni...:mrgreen:

Kako god da okreneš, neko je to uredio već kako NJEMU odgovara, sunce mu kalaisano i nemaštovito...:lol:

Pa , šta ... ja jesam M.Š. i to onaj kako Nancy reče - Salonski kao Dragoš K.što je kompliment.

Priznajem da sam okoreli, namćorasti, okarakterisani M.šovinista , koji je grozan po celom telu i duši...

Eto VAM...

I šta ćete sada uraditi ... Haa...
(sada kad se iznervira ova mala ljuta, topla, vruća dalmatinka ... Huuh) ;)

----
P.S.
M.Š. kupuju cveće , i to poveće bukete ...ki.te cveća, poklanjaju i šta li već sve ne...i da...itd... :D

Poslednja izmena:
Pa , šta ... ja jesam M.Š. i to onaj kako Nancy reče - Salonski kao Dragoš K.što je kompliment.

Priznajem da sam okoreli, namćorasti, okarakterisani M.šovinista , koji je grozan po celom telu i duši...

Eto VAM...

I šta ćete sada uraditi ... Haa...
(sada kad se iznervira ova mala ljuta, topla, vruća dalmatinka ... Huuh) ;)

----
P.S.
M.Š. kupuju cveće , i to poveće bukete ...ki.te cveća, poklanjaju i šta li već sve ne...i da...itd... :D

kako to izgleda, m?:mrgreen:

Nisan se iznervirala..upiskila sam se u bile gace od smija :mrgreen:

Nisi, nisi,... ali tek hoćeš ... :zper:

čuj, bre, (ti sa korakom napred :lol:) , preplanula, lepa, pametna damo, dalmatinskog geografskog zgodnog porekla, mirisna na morske plodove, bademe, maslinke i jako vino (ribu neću da pominjem jer se podrazumeva kao specijalitet :hahaha: :zcepanje: nas šovinista),....ne znam Ti Ja tačno koliki ti je procenat krvi Italijanskog, ilirskog, romanskog, hrvatskog ili možda i pomalo srpskog porekla, ali znaj da ako bi se upiškila pored nekog Srpskog M.Šoviniste, taj te ne bi nikada ostavio na "cedilu" :D .... čuj me sad dobro :rtfm:...On bi se skinuo pred tobom i ponudio bi ti zaštitnički svoje gaće:gace: ... :ok:... pa makar se pravdao i kajao ceo život svojoj verenici, ženi ili devojci... :dash: ... gde ih je "izgubio".

Eto tako ti veli jedan osrednji M.Srpski Šovinista, :super:, dugogodišnjeg iskustva, pa makar se ti upiškila u šarandžaste ili rozle gaćice :klap:

A sad budi mi pozdravljena uz srdačne i lepe šovinističke pozdrave
(i da.... molim Vas bez aplauza, ... ne volim :whistling: popularnost)

Poslednja izmena:
Ne, ne i stoput ne! Nema muških šovinista!

Đavo da je nosi, šta bih ja sad učinio sa onom (Ellen) koja je prva izmislila "muški šovinizam"!!!

Ta, da je obesiš na gorku jasiku, i to je malo! :ljutko:

Pobratime,
ti i ja dobro po iskustvu znamo te vetrenjaste, olujaste i burne dalmatinke, :mrgreen:
ne brini se za nju,
oko nje se na gorku jasiku bese mlaki, patetično jadni, nedostojni nje i bedni M. (iliti oni što nisu M.Š. :per: )
(pssttt ... čuvaj se ti nje ... živa vatra) :tajna::aha:
(sreća pa ne zna i još nije svesna da je Ž.Š)

Poslednja izmena:
Slika je, Nancy moja, mnogo jasnija kad znaš šta crtaš..:mrgreen:...lepo isplaniraš, napraviš plan, crtkaš i uživaš
da bi u toj slici uživao ostatak čovečanstva..

Lična žrtva je u ovom muško-žensko šovinističkom slučaju minorna.
Padamo za slobodu u borbi prsa u prsa i odnosimo pobedu uvek i stalno samo što oni toga nisu svesni...:lol:

Naravno, u pitanju je moralna pobeda koja je uvek i stalno jedina validna i prava pobeda..istorija to potvrdjuje, nisam sama izmislila...ccc...

Ti si olišenje M.Š.

Evo i dokazani M.Š. potvrdjuje

A, sad dodaješ i sexističke elemente :evil:

Mnogo vam Barbi dozvoljava.

Pa jeste, šta će kad je otvorila proces, a da podsetim takva je tema i stil ove teme , (i sexistički), i Šešelj priznaje da mrzi globalizam i amere te se koristi svim raspoloživim elementima u odbrani.
(čitao sam tamo što si pisala o njegovoj odbrani- dobro ti ide pravo, ali u duhu ove teme, jedina zamerka - šteta što si Ž.:mrgreen:)

Cmok za Ž.pravnika

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back