MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slika je, Nancy moja, mnogo jasnija kad znaš šta crtaš..:mrgreen:...lepo isplaniraš, napraviš plan, crtkaš i uživaš
da bi u toj slici uživao ostatak čovečanstva..

Lična žrtva je u ovom muško-žensko šovinističkom slučaju minorna.
Padamo za slobodu u borbi prsa u prsa i odnosimo pobedu uvek i stalno samo što oni toga nisu svesni...:lol:

Naravno, u pitanju je moralna pobeda koja je uvek i stalno jedina validna i prava pobeda..istorija to potvrdjuje, nisam sama izmislila...ccc...

... priznajemo Vašu pobedu ... tek onda kada smo ispod Vas ... :mrgreen:

tada zaista postajemo svesni ...Vaše moralne nadmoći ... :hahaha:

Pa jeste, šta će kad je otvorila proces, a da podsetim takva je tema i stil ove teme , (i sexistički), i Šešelj priznaje da mrzi globalizam i amere te se koristi svim raspoloživim elementima u odbrani.
(čitao sam tamo što si pisala o njegovoj odbrani- dobro ti ide pravo, ali u duhu ove teme, jedina zamerka - šteta što si Ž.:mrgreen:)

Cmok za Ž.pravnika

A, ti bi me više voleo da sam muško :mrgreen:

A, jesi li video kako sam se opredelila za desničarski pokret koji se zalaže za jačanje tradicionalnih porodičnih vrednosti. Samo što ćutim o rodnoj ravnopravnosti.
Zadnje vreme došlo.
A, Šešelju kao pravniku - kapa dole. Inače, nisam ljubitelj njegove politike, nego ne volim terorisanje sužnjeva. To je tipična ženska osobina. Mi vas branimo kad ste slabi pa makar i na svoju štetu.

:cmok2:

Slika je, Nancy moja, mnogo jasnija kad znaš šta crtaš..:mrgreen:...lepo isplaniraš, napraviš plan, crtkaš i uživaš
da bi u toj slici uživao ostatak čovečanstva..

Lična žrtva je u ovom muško-žensko šovinističkom slučaju minorna.
Padamo za slobodu u borbi prsa u prsa i odnosimo pobedu uvek i stalno samo što oni toga nisu svesni...:lol:

Naravno, u pitanju je moralna pobeda koja je uvek i stalno jedina validna i prava pobeda..istorija to potvrdjuje, nisam sama izmislila...ccc...

Draga Barbi, ne znam da crtam, ali i ovako razumem tvoju žrtvu. Rekoh već našem omiljenom MŠ, branimo ih pa makar i same trpele štetu

A, ti bi me više voleo da sam muško :mrgreen:

A, jesi li video kako sam se opredelila za desničarski pokret koji se zalaže za jačanje tradicionalnih porodičnih vrednosti. Samo što ćutim o rodnoj ravnopravnosti.
Zadnje vreme došlo.
A, Šešelju kao pravniku - kapa dole. Inače, nisam ljubitelj njegove politike, nego ne volim terorisanje sužnjeva. To je tipična ženska osobina. Mi vas branimo kad ste slabi pa makar i na svoju štetu.

:cmok2:

Hmmm...video sam ... mmmDaa... Da si muško ne bi uopšte raspravljali, samo bi klimali glavama i ispijali pivo-špricere u vojničkom ritmu, .... znaci podržavanja, saosećanja, ... za viteškim nepovratnim danima...
međutim sobzirom na tvoju ženstvenost, kontakt tvog XX sa mojim XY i shvatanje tog kontakta zahteva po tvojoj Ž. prirodnoj netolerantnosti, raspravu i borbu 2 hromozoma X protiv mojih X i naročito onom Y (jer Y se ne bori protiv , već samo vršeći evolutivni pritisak na X, a X je kod muškarca "pripitomljen i tolerantan" materijalističko-noseći hromozom od strane manjeg ali "idejnog" nestašnog, spadalog ali i liderskog Y- čuveni doktorat iz 1979. ...Eeeeh...kad je to bilo !)

Dalje, iz ugla M.Š. ti si ženstvena , divna i čvrsta (stabilna) čak i kao česti zbunjeni Ž.Š, koji okajava tuđe Ž.grehe svih tzv srpskih jakih nevladinih (tuđih) organizacija nad kojima rukovode otelotvorene delom emancipovane , a delom emotivno oštećene Ž.. ..., pa još ako budeš tradicionalistički nastupala, osvojićeš koju više bonu (nemoj više jer to nas M.Š. uzbuđuje... ;) )

Ž.Š = osećajno i zaštitničko (majčinsko) XX biće
Ž.G.= ambiciozno i bezosećajno XX biće

Eto... tu si u pravu (pravno) kod odbrane Šešelja, umesto da mi M.Š. vas branimo, ispade u ovoj kompletnoj globalističkoj zaveri i ujdurmi da Vi nas Ž.Š. branite.... ohhh... šta će nas još sve snaći... :(

... i da, naravno kada nas branite , to naravno nije na vašu Ž. štetu, već korist, jer ako se ubije to malo Y hromozoma, .... biće Vam to poprilično dosadan, jadan i umirući X svet, gde će navaljivati tuđe haračke i pljačkaške horde drugih i još stranijih i netolerantnijih Y-na.

---
Eto tako Ja znam, i ne znam nikako drugojačije, te Vas XX pozdravljam :heart: i ne znam za sada kako da Vas sačuvam osim daVas malo pomazim ili poljubim u čelo
Ja i moje Jastvo
;)

:gace:
(i da rekoh već nekolko puta - ne volim aplauz ... :bye: )

Poslednja izmena:
Šta će bre Šešelj na mojoj temi? :tiganj:

Inače, povratak tradicionalnim porodičnim vrednostima podrazumeva sve samo ne emancipaciju žena.
A emancipacija nije nužno preuzimanje muške uloge, nego oslobađanje ... pa i oslobađanje od kojekakvih stereotipa i predrasuda.
Šta su, uostalom, "tradicionalne porodične vrednosti"?
Da bismo to malko razradili, preporučena literatura - "Prvi put s ocem na jutrenje".:zper:

top_posts_640_02.jpg

Uuuu.... je.bt.... glllb...:eek:

ppp..ttt... bre štaj sad ovo...:evil:

----

:dash: :dash:
pare se nikada ne troše i ne razbacuju takvim razuzdanim i raskalašnim Ž.stvorenjima
nikada dragi M.Š. ne pijte i ne rasipajte sa ovakvom napašću.... :(

, već sa vašim komšinicama, prijateljicama, koleginicama dragim, razvedenim usamljenim, tužnim udovicama, :per:... unesrećenim Ž.
i kažem Vam ...
...idite kod njih, popijte, kafu i rakiju,... nemorate plaćati,
nacepajte joj drva...
oznojte se ... , dobićete komad pite,
skinite se da se operete...
itd
stavite joj slavinu i ... :mrgreen: .. gumicu na svoju slavinu ... :mrgreen: ... i tako to ...
:klap:

:gace:

i neće biti Njene veće sreće ... :brus:

Poslednja izmena:
1.Šta će bre Šešelj na mojoj temi? :tiganj:

2.Inače, povratak tradicionalnim porodičnim vrednostima podrazumeva sve samo ne emancipaciju žena.
A emancipacija nije nužno preuzimanje muške uloge, nego oslobađanje ... pa i oslobađanje od kojekakvih stereotipa i predrasuda.

3.Šta su, uostalom, "tradicionalne porodične vrednosti"?
Da bismo to malko razradili, preporučena literatura - "Prvi put s ocem na jutrenje".:zper:

--------

1. Šešelj je šovinista, ali ne znam šta će On ovde... :p

2. Tako je, tradicionalizam je kako ga ja zovem "Korpus" , a u tom korpusu je i žena kao najbitniji tajan(stveni) sastojak alhemijskog venčanja.
Ona je glavno vezivo (lepilo), koje prožima korpus, ona je tu uvek i kada on nije, stub i kuća, centralni i vezivni sastojak... ;)

3. To ni šamani ni poglavice plemena ne znaju tačno,...
""Prvi put s ocem na jutrenje", je samo deo tih opisanih i lepo ispričanih padova i povraćaj vrednosti,

(P.S. svi M.Š. neki više neki manje... su kockari, mnogo rizikuju, ratnici, imaju ljubavnice, konspirativni tipovi, avanturisti, drže do reči, napredni, strasni,... i taman kada se približe božanstvu, postanu gordi, grešni ali i pokajni....)

Oni su "Kraljevi-sveštenici" i "Sveštenici-kraljevi" ... :per:
Ovu temu razrađujem godinama... i ništa nisam konkretno napisao. Iako su svi moji preci prolazili kroz ove veoma slične faze, smatram da je u pitanju neka tajanstvena i veoma postojana matrica...

Kakva ne znam? ... treba da je istražim ! ... kako i kad ? je pitanje ... skorašnje akcije ... ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back