A, ti bi me više voleo da sam muško
A, jesi li video kako sam se opredelila za desničarski pokret koji se zalaže za jačanje tradicionalnih porodičnih vrednosti. Samo što ćutim o rodnoj ravnopravnosti.
Zadnje vreme došlo.
A, Šešelju kao pravniku - kapa dole. Inače, nisam ljubitelj njegove politike, nego ne volim terorisanje sužnjeva. To je tipična ženska osobina. Mi vas branimo kad ste slabi pa makar i na svoju štetu.
Hmmm...video sam ... mmmDaa... Da si muško ne bi uopšte raspravljali, samo bi klimali glavama i ispijali pivo-špricere u vojničkom ritmu, .... znaci podržavanja, saosećanja, ... za viteškim nepovratnim danima...
međutim sobzirom na tvoju ženstvenost, kontakt tvog XX sa mojim XY i shvatanje tog kontakta zahteva po tvojoj Ž. prirodnoj netolerantnosti, raspravu i borbu 2 hromozoma X protiv mojih X i naročito onom Y (jer Y se ne bori protiv , već samo vršeći evolutivni pritisak na X, a X je kod muškarca "pripitomljen i tolerantan" materijalističko-noseći hromozom od strane manjeg ali "idejnog" nestašnog, spadalog ali i liderskog Y- čuveni doktorat iz 1979. ...Eeeeh...kad je to bilo !)
Dalje, iz ugla M.Š. ti si ženstvena , divna i čvrsta (stabilna) čak i kao česti zbunjeni Ž.Š, koji okajava tuđe Ž.grehe svih tzv srpskih jakih nevladinih (tuđih) organizacija nad kojima rukovode otelotvorene delom emancipovane , a delom emotivno oštećene Ž.. ..., pa još ako budeš tradicionalistički nastupala, osvojićeš koju više bonu (nemoj više jer to nas M.Š. uzbuđuje...

)
Ž.Š = osećajno i zaštitničko (majčinsko) XX biće
Ž.G.= ambiciozno i bezosećajno XX biće
Eto... tu si u pravu (pravno) kod odbrane Šešelja, umesto da mi M.Š. vas branimo, ispade u ovoj kompletnoj globalističkoj zaveri i ujdurmi da Vi nas Ž.Š. branite.... ohhh... šta će nas još sve snaći...
... i da, naravno kada nas branite , to naravno nije na vašu Ž. štetu, već korist, jer ako se ubije to malo Y hromozoma, .... biće Vam to poprilično dosadan, jadan i umirući X svet, gde će navaljivati tuđe haračke i pljačkaške horde drugih i još stranijih i netolerantnijih Y-na.
---
Eto tako Ja znam, i ne znam nikako drugojačije, te Vas XX pozdravljam

i ne znam za sada kako da Vas sačuvam osim daVas malo pomazim ili poljubim u čelo
Ja i moje Jastvo

(i da rekoh već nekolko puta - ne volim aplauz ...

)