MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dakle - kompletno pozitivno?
Ništa negativno sam rekao u smislu da je pozitivno, a ne da je 100% pozitivno, ali vidim da je mogla nastati zabuna.
Ne bih se usudio za bilo šta da kažem da je kompletno pozitivno, iako pokušavam da se prisjetim nekih negativnih strana, pa mi ne ide trenutno.

Meni odgovaraju te ''tradicionalne porodične vrijednosti'', mada može biti da ih ja doživljavam (i živim) na drugačiji način od onog što je opšteprihvaćeno za taj termin, te me ne bi ćudilo da neko kaže da to uopšte nisu ''tradicionalne porodične vrijenosti'' :D
Računam da se na taj način jedinke žrtvuju za dobrobit porodice, trenutnu ili neku buduću, pri čemu ne mislim da se žrtvuju samo žene za dobrobit muškaraca. To je iskrivljena slika, koja ma koliko česta bila, za mene ne zavređuje da se poistovjeti sa ''tradicionalnim porodičnim vrijednostima''.

Ovi ... izbori su tako mlitavo prosli,

da bi trebalo zenama prepustiti ovu totalnu neimpotentnost i omekanelost ! :zcepanje:

Pih... pljuc ! :dash:

Neka Zenama prepustimo vlast, kad psujemo vlast da psujemo bar socno...

---
Gde si Tibi?
Sta mislis ?:hahaha:

Da i da ratuju za rasurse, zlato ... i to zlato da okace na vrat svojim, muskarcima.... i da plate sve racune, i da otkriju nov kontinent ... itd...

da, da... i mi bi voleli da legnemo i dobijemo sex bez znoja ..... zar ne ? :)

---

Ma jok bre to samo zna da se guzi oko ognjista i vatre,... kad se ulovi Mamut onda se one svadjaju oko dzigerice...

ccc.c.ccc

Pa jest... udarila kriza po feminizmu, pedofiliji, lezbo-gej, moralu, oportunizmu, pohlepi, ... kukace one za starim vrednostima,,

uvozicemo mi zene...ce da vide, gde im je mesto ...
(makar iz Albanije za pocetak)
:D

Citam da se uvoze iz Albanije:hahaha:, valjda su nasi u potrazi za cistom genetikom:eek:
Nista od toga drugar, u nekoj buducoj generaciji necemo razlikovati vise polove, valjda smo na putu Raja, svasta mistika ume u mozgovima da stvori:krsti:

Muški šovinizam je nastao u orgazmičnom trenutku feministkinje kojoj se baš tada pokvario vibrator.

Kakav muški šovinizam... nabile smo ih u mišije rupe, nigde više ni m od muškarca ne može da se nadje, umesto da mašemo lepezom u rukavicama od čipke i trepćemo - mi rintamo kao budale za neku ravnopravnost! #$%&!##& je ko je izmislio...

Muški šovinizam je nastao u orgazmičnom trenutku feministkinje kojoj se baš tada pokvario vibrator.

Kakav muški šovinizam... nabile smo ih u mišije rupe, nigde više ni m od muškarca ne može da se nadje, umesto da mašemo lepezom u rukavicama od čipke i trepćemo - mi rintamo kao budale za neku ravnopravnost! #$%&!##& je ko je izmislio...

Nemo` da siris to dalje, probudice se pa ce mo mi muski morati ponovo da pocnemo da rintamo:per: a vec se uzivesmo u ulozi rezervnih zeMskih.

Ispada da je sovinizam ako zelis zenu koja ce ti roditi troje djece. emancipovana zena ne radja vise od jednog jer ce njena karijera da plati ceh... Sad, ko tu kome uskracuje prava i rusi zivotne snove? zar je lose zeljeti vise djece, muskarac ih ne moze roditi to je zenska uloga koju joj je dala priroda a ne nesto nametnuto od jaceg pola.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back