MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ccc ... Moja generacija je, zaključujem, bila napredna.z:D

Slazem se da ste bili napredniji i da ste proziveli u potpunosti mladost , kao i bezbriznost. ...

Ali, ima tu jos neceg zbog izobilja i obesti..., Vi ste propali rokeri, hipici ,a o revolucionarima (sexualnim) da i ne pricamo. ... :D
Nego,,... posle sexa, droge i rokenrola, svog tog treznjenja, ada vam recem nesto jos....

Jednostavno Svet se toliko izokrenuo da ste se, izgleda probudili potisnuti negde na Marsu....mozda i dalje, nadolazi Nubiru...
U medjuvremenu materijalisticki majmuni zavladali su duhovnim ljudima... Svet puca duhovno, a vi jos niste nasli zamenu za ateisticki termin, kulturu, shvatanje ili pokret ... ccc.c.c.ccc
To ne umanjuje Vasu humanost i kriterijum (stvarnih-tradicionalnih) vrednosti koji ste stekli pod humanim zvonom, medjutim, da li to danas neko potrazuje, ...ili ceni, ... ???

Hhhmmmm..... z:hm:

... vi ste neispricana prica... pocni da pises...
---
Ja i moje Jastvo
srdacan poz

Poslednja izmena:

Premudri Arhimede,
Prvi pade pred II globalizmom,
Hrabre Sirakuze,
Od istorijskog i kriminalnog Rima,
Zapacen zapadnom patoloskom klicom,
Anticki muski principu,
Energijo kreativne i
beskonacne sile,

I td...
..
.
Nedaj da ti laska globalizam,
i neka ti prete MMF-om,
ruiniranom ljigavom zenstvenoscu,
unapred propalim,
obecavajucim matrijarhatom,
devalviranom muskom snishodljivoscu,
sputanim i osujecenim vrednostima
ti jesi "samo" ono sto jeste,
dok to "samo" je bozansko...

drzi do sebe,
pomoc stize,
cetiri (4) jahaca ,
kapu skidaju doslednima,
zanjuci klonulima glave,
...
..
drzi svoju uspravno,
noge ce ti pokositi
...
, dok ce se poljem,
drugima glave kotrljati ...

...

..
;)

:zblesav: ... izvinjavam se posle trece case vina, nesto mi Bardovski nadoslo, ... dje su mi gusle ...

:zelenko2:

Poslednja izmena:
Ovo je poziv za otkopavanje ratnih sekira..z:((
phil_40.gif
phil_40.gif
phil_40.gif

Sta ti oss sada ?

...cuj kada probam tvoj kuvani pasulj sa suvim rebarcima i kolenicom, uz kiseli kupus koji si sama naribala, ukiselila, i izgazila, i kada popijem dupli spricer koji si oladila na 7stepeni C, tek tada ti i ja mozemo da popricamo o ... ustrojstvu sveta, njegovoj svrsi i sta smo mi u njemu ... ;)

:D:D:D

... a, dotle je sve samo tzv. trc-prc-frc ... forum ...

---
Ja

Poslednja izmena:
Sta ti oss sada ?

...cuj kada probam tvoj kuvani pasulj sa suvim rebarcima i kolenicom, uz kiseli kupus koji si sama naribala, ukiselila, i izgazila, i kada popijem dupli spricer koji si oladila na 7stepeni C, tek tada ti i ja mozemo da popricamo o ... ustrojstvu sveta, njegovoj svrsi i sta smo mi u njemu ... ;)

:D:D:D

... a, dotle je sve samo tzv. trc-prc-frc ... forum ...

---
Ja
Mani se tog Balkanskog mačo-jelovnika i vinsko kisele karte...
Danas se dame izvode na suši i probrana vina dobrih godina...Na taj tvoj pasulj ni babe više ne trzaju...
Govori ti ekspert za mamce i primamu riba...z:mrgreen:

... ma cini ti se samo, ... i one su Balkanke

(pssttt...sve je kupila, spremila i samo da pristavi, ali ceka mene..... nego to je proces kuvanja, mesanja, probanja i raznog drugog uzivanja , jer to nije instant i brza hrana, butkice se moraju paziti i negovati da budu mekane kao dusa,,... pa onda kupus, zajedno rendanje, gazenje, pretakanje, ...moras biti bos, zavrnutih nogavica, a one spadaju, pa se obicno skinu pantalone i suknja itd..., pa onda treba turiti domace vino da se ladne, ... zatim beli lukac i ljuta paprika, itd... ej, ne mogu ti sve crtati ... :D, .. ljubav je iskustvena Stvar)

Ekspert za mamce i primamu riba sa kojima ste na "ti"...
2cd2qs.gif

Nisam znala da se vi medju sobom delite na početnike i eksperte u tom posliću...:lol:

Ma ja više ništa ne znam...z:mrgreen:

Ja sam u ligi veterana...z:mrgreen:
Meni i priliči da damu vodim na suši i probrana vina...
Kadgod su bile zadovoljne i s ponoćnim burekom kod Violete u Temerinskoj,pa posle daj šta daš iz kućnog frižidera:hahaha::hahaha::hahaha:

Sreca moja da sam ja otisao sa ovih prostora kada smo bili "napredniji" od ovih ovdasnjih:kafa:, ne bih se snasao vise u ovim vodama ovde, verovatno bi me upecala neka...novokomponovana riba :per: od onih sto ne trebaju vode a...plivaju.

Sreca moja da sam ja otisao sa ovih prostora kada smo bili "napredniji" od ovih ovdasnjih:kafa:, ne bih se snasao vise u ovim vodama ovde, verovatno bi me upecala neka...novokomponovana riba :per: od onih sto ne trebaju vode a...plivaju.
Pa znaš kako...Ako si skupo i uz to elegantno obučen i imaš fine manire-sponzoruše ne skidaju oči s tebe,posebno ako nisi s damom...
Imaš utisak da si dasa...z:mrgreen:
Ja se zato oblačim u đins i po modi osamdesetih...Volim i iz sekund handa...Moje drugare napadnu,a ja kad im nešto kažem samo što mi
ne kažu "Begaj matore..."z:lol:
Kad mi ugledaju novčanik (volim sve s kešom)predomisle se i ljubazne su odjednom,ali kasno devojke...
Ima i obrnutih situacija kad matorke navatavaju šarance...Tek to je cirkus...Retko imam priliku,ali kad se desi s uživanjem posmatram...Konobari
se slome da ih usluže...Jednom sam skoro pola sata čekao kafu,a dobio sam je kad mi je teta naručila...ona s metlom...z:mrgreen:
Brzo bi se prilagodio-ne brini...z:)

ako neces pare ... pa sta Ti oces ?

Ko kaže da neću pare, ja samo neću tamo kud i svi Turci...:mrgreen:

ps...kad bi imala brdo para, mislim da bi muški šovinizam nestao, bar u mojoj bližoj, hmm ipak, široj okolini..
..kud bi ja prošla svi bi mi se muškarci klanjali i ne bi glumili velike dase nego bi bilo sve onako kako ja hoću...:zelenko3:

Treba da uplatim loto, vreme je...z:D

Bilo je perioda u istoriji kad novac nije postojao. Medjutim sa razvojem proizvodnje tj proizvodnih
snaga društva pojavio se i on tako da možemo slobodno da ga nazovemo kulturnom pojavom nastalom
iz odredjenih potreba ljudskih..:lol:..tako nastaju i umetnička dela, zar ne?z:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back