MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I meni je palo na pamet, kada se i ako budem bavila ugostiteljstvom, nazvaću hotel / restoran / kafe "Kod muških šovinista". Ima da bude veselo... :D

Radiće samo MŠ u ovakvim keceljama! :zper:

w9v4pj.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Po mojoj nestrucnoj kalkulaciji, odokativnog neistrazivanja, šacometrijskim premeravanjem, trebalo bi da bude grubo, rečeno, okruglo pa na ćoše negde čak tj. tek :

:hahaha: :heart:

M: 52%
Ž: 48%

, međutim ja sam džentlmen pa vam dajem 49.99%, ne mogu 50% tada bi bili hermafroditi i vi ž. i mi m. Tada bi smo mogli primenjivati zakon o ravnopravnosti polova. Ali, tada bi se verovatno ukinuo pod tim imenom, a kasnije i ceo. :confused: :confused: :confused:

ZAKLJUCAK
Ravnopravnost polova dovodi do bespolnosti

:D

Kada su takve stvari u pitanju, ne pravim pitanje. :lol:
Ako ima materijala, možeš napisati i 70 / 30%.

op3grd.jpg

:eek:...a, ne, ne............znači tako??..:think:
Ž. malo popusti i na silu (:mrgreen:) prizna ono što se ne priznaje a ti onda
tražiš još malo...:lol:...još jedan procentualni deo njene dobre volje...

Neka malo da mu popustimo, vidiš da spominje pemziju! Tako mlad, a već neće da radi. :tiganj:
E, nije bilo sile. :zper:

Juče sam tražila baš ovu kecelju, i nisam je pronašla. Danas sam je pronašla iz prve, pa sam je zamenila. Više mi se sviđa ova. I da, dobrodošla. :zag:

Poslednja izmena od moderatora:
Pitanje za Ž.Š.

Zašto vragolasta grnčarija nije preživela za razliku od antičkih skulptura ?

:zper: :per:

~~~

Da Vas čujem ? ;)

Kada su M i Ž završili svoj grnčarski poduhvat, onako vragolasto su ga oborili nogama i onda se grnčarija polupala :think:
Skulpture, s obzirom šta predstavljaju, su neuništive. :D

Vidim ja ... vi ŽŠ završićete na kraju kod nas u muškoj kući, pa kako god ga zvali kao restoran kod MŠ isl....

;)

Može, može...

Poslednja izmena:
Pitanje za Ž.Š.

Zašto vragolasta grnčarija nije preživela za razliku od antičkih skulptura ?

:zper: :per:

~~~

Da Vas čujem ? ;)

Kvalitetnije, preciznije, sofisticiranije, nežnije ruke su ih vajale...:mrgreen:..ruke koje
znaju šta hoće...ruke koje imaju osećaj za Ž=M telo, za pokret, za proporciju...

contests

Šalu na stranu..ima nešto u ovome..:think:..samo da se setim šta...ccc...:mrgreen:

Neka malo da mu popustimo, vidiš da spominje pemziju! Tako mlad, a već neće da radi. :tiganj:
E, nije bilo sile. :zper:

Juče sam tražila baš ovu kecelju, i nisam je pronašla. Danas sam je pronašla iz prve, pa sam je zamenila. Više mi se sviđa ova. I da, dobrodošla. :zag:

Ne popuštam ni malo...:mrgreen:
A ti samo zovni kad počinješ sa radom i eto nas glavnih M.Ž. šovinista na novom stratištu..da ginemo i stvaramo, bre...:D

A slušajte najnoviji fazon..i aj, kako da se čovek ne nervira...:evil:

-"kad su žene najinteligentnije? pre ..za vreme ili posle sexa?"
-"pa za vreme sexa jer su tada direktno priključene na inetligenciju"

:sad2:

Šta mislite o onoj staroj: ko se bije taj se voli...:lol:

Ko li je smislio tu poštapalicu, pitam se..

Mislim da je apsolutno tačna. Ali, naravno, to je figurativno rečeno. Ja to shvatam kao želju za borbom pogledima, rečima, rukama i nogama... joj, neću dalje da objašnjavam... :D

Ne znam šta mi je sa slikama, probaću da ispravim :confused:
Ne može, nemam opciju izmeni na tim postovima, a izgleda da nisam dobro kopirala link.
Sledeći put će biti bolje.

Poslednja izmena:
Mislim da je apsolutno tačna. Ali, naravno, to je figurativno rečeno. Ja to shvatam kao želju za borbom pogledima, rečima, rukama i nogama... joj, neću dalje da objašnjavam... :D

Ne znam šta mi je sa slikama, probaću da ispravim :confused:
Ne može, nemam opciju izmeni na tim postovima, a izgleda da nisam dobro kopirala link.
Sledeći put će biti bolje.

Tako i ja umem da idealizujem rečeno..:(..ali ipak, reči su opasno oružje i treba pažljivo sa njima..a tu rečenicu je sigurno izmislio neki muškarac...:lol:

ps..probala sam ja da popravim te slike, al neće linkovi da rade, izgleda da su slike izbrisane sa neta...

Rvači i rvačice. :mrgreen:

Ma jok..i oni se mrze medjusobno kad završe meč..pobedjeni rvač/ca mrzi pobednika i tako..:D..
...a pobednik jedva čeka da ponovo pobedi pobedjenog...:confused:.a onda pobedjeni
pobegne pa čak i po cenu da ispadne kukavica ili se uzjoguni pa tuči nikad kraja...:lol:

Dakle..ko se bije, kasnije će suze da lije...ccc...dok čami u zatvoru..:mrgreen:

Šta mislite o onoj staroj: ko se bije taj se voli...:lol:

Ko li je smislio tu poštapalicu, pitam se..

Valjda je ranije bilo normalno da se batine koriste kao vaspitno popravna mera za žene.
A posle dolazi mirenje, naravno na mušku inicijativu... to mu dodje to "voljenje"

Dosta brakova i danas funkcionišu po tom principu
.. a ja ne mogu dovoljno svog besa i revolta da iskažem zbog takve situacije!!!

Valjda je ranije bilo normalno da se batine koriste kao vaspitno popravna mera za žene.
A posle dolazi mirenje, naravno na mušku inicijativu... to mu dodje to "voljenje"

Dosta brakova i danas funkcionišu po tom principu
.. a ja ne mogu dovoljno svog besa i revolta da iskažem zbog takve situacije!!!

Sad ću ovu slatku devojku da iznerviram :mrgreen:

Ž. i kada su srećne traže nesreću. One jednostavno ne mogu da podnesu pravu sreću i da sve bude ok, i budu ispunjene stvarnom srećom i radošću. Ne zna se zašto imaju potrebu za patnjom? ! Kod njih postoji Potreba za neki,m neiskazivo, neizrecivo, nespoznajni mazohizam, koji nama M. nikako nije jasan. Mi se samo prilagođavamo vašoj vetrenjastoj, nestabilnoj, neodlučnoj prirodi. :eek:
Zezne se debelo onaj M., koji se primi na Ž.glumu i prihvati se te uloge da joj pomaže u toj tzv. nesrećnoj njenoj fantaziji.

:mrgreen:

Poslednja izmena:
Ne možeš me iznervirati Mystic , jer se svaki stav i različitost trudim da ispoštujem i razumem.

Ovo što si napisao je istina, ali bih dodala da je svojstvena za oba pola.
I dodala bih da je u umu onog koji nesvesno čezne za patnjom i povređivanjem, "ipak manja" krivica nego u onoga koji to izvrašava.

Misliš li da nije moguće čak i postojanje takvih patoloških potreba kod osobe tretirati sa razumevanjem i ljuavlju.. pre nego sa batinama?

Ili samo reći odlazim ja, ovo je previše...

Mada da u pravu si.. šta kad se dve takve osobe nadju.. jer one se zapavo i traže..
Ona koja je celog života gledala ili i osetila kako su žene one koje se fizički i mentalno zlostavljaju i on koji je sve te metode dobro upio u sebe.
Čini se da je ponašanje po modelu neminovno.

Mada ja nisam za mirenje sa situacijom..
život je bitka i svako je vodi na nekom polju..
predati se.. znači ne živeti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back