Muški promiskuitet

Smatran da je iskonska želja žene da detronizira muškarca i preuzme njegov tron.U upravo ta konstantna želja žene da se progura ,ugura u taj nivo ravnopravnosti, najbolje ukazuje na stepen ženske inferiornosti. To stalno potenciranje da je žena ravnopravan pol sa muškarcem od strane radikalnih feministkinja samo potvrđuje tezu za njihovom potrebom za važnošću.
O, infantilne i apsurdne li fantazije. Bedne li halicunacije. Zna se da je Bog stvorio ženu kao pomoćnika čoveku, a ne kao ravnopravno biće. I nije Adam nastao od Evine kosti, već Eva od Adama.

San svake žene je da osim vagine ima i falus, te da može da oplodi i drugu ženu.
Živa Istina. To direktno potvrđuju i feministkinje, koje su inače sve lezbejke, sa onim veštačkim strapnom.
Nešto se Eurus uzbuđivala oko prevapitavanja muškaraca, al naučno je dokazano da sve radikalne feministinje su imanentno nezadovoljne jer im fali dominantan muškarac.

San svake žene je da osim vagine ima i falus, te da može da oplodi i drugu ženu.
Živa Istina. To direktno potvrđuju i feministkinje, koje su inače sve lezbejke, sa onim veštačkim strapnom.
Nešto se Eurus uzbuđivala oko prevapitavanja muškaraca, al naučno je dokazano da sve radikalne feministinje su imanentno nezadovoljne jer im fali dominantan muškarac.
Pijes sine pogresnu hemiju :lol: da se prebacis na legalnu?

Sada su i čule za teoriju partenogeneze,da iz koštane srži žena sama sebe može oploditi i da će roditi djevojčicu.Što je nemoguće kod ljudi dok je u teoriji moguće samo kod životinja.

Svi ljudi i jesu jednaki.
I nejednaki u isto vreme,jer svako ima drugacije darove i kapacitete.
Nema nikakvog takmicenja niti sledi nagrada.
Ne bi voljela da se uspostavi matrijahat i da muškarci budu robovi žena a da žene o svemu odlučuju kao i o životu muškaraca?A odluku na život i smrt muškarca već imaju abortusom jer on zaboga ima ćunu pa nema ni pravo da pomisli na to a ne da iznese mišljenje.

Pa jeste li sad pisale da je malo muškaraca sa mudima, da su većinom feminizirani ?
Onda ženski rod očigledno privlače muški autoriteti.
Veze nema to sto sam rekla sa feminiziranoscu.
Plus nema ni logike,ako su vecinom feminizirani kako onda autoriteti,svet svakodnevno se odvija.
Plus svodis musko zenske odnose na dominaciju,pokoravanje i sve to povezujes sa hriscanstvom,sto je ultimativni apsurd,pa sam sebe diskreditujes kao sagovornika.

Plus nema ni logike,ako su vecinom feminizirani kako onda autoriteti,svet svakodnevno se odvija.
Plus svodis musko zenske odnose na dominaciju,pokoravanje i sve to povezujes sa hriscanstvom,sto je ultimativni apsurd,pa sam sebe diskreditujes kao sagovornika.
Ne bi voljela da se uspostavi matrijahat i da muškarci budu robovi žena a da žene o svemu odlučuju kao i o životu muškaraca?A odluku na život i smrt muškarca već imaju abortusom jer on zaboga ima ćunu pa nema ni pravo da pomisli na to a ne da iznese mišljenje.

Pa pročitaj između redova, pa će ti biti jasnije, kad iz prve ne kapiraš šta sam napisao.
A šta ti oko Hrišćanstva nije jasno?
Bog je autoritet čoveku, čovek ženi. To je hijerarhija. U svetom pismu piše da je muž glava ženi, i da žena treba da bude pokorna svome mužu.Ali i da muž treba da voli svoju ženu i da se žrtvuje za nju kao Hristos za Crkvu.

Pa pročitaj između redova, pa će ti biti jasnije, kad iz prve ne kapiraš šta sam napisao.
A šta ti oko Hrišćanstva nije jasno?
Bog je autoritet čoveku, čovek ženi. To je hijerarhija. U svetom pismu piše da je muž glava ženi, i da žena treba da bude pokorna svome mužu.Ali i da muž treba da voli svoju ženu i da se žrtvuje za nju kao Hristos za Crkvu.
Pa sta ti nije jasno?
Hrist se zrtvovao za sve ljude.Osnov hriscanstva je ugledanje na njega.Da li je bio neko ko je vladao,tiranisao i svakih pet min govorio ja sam Sin Boziji,ili se sagao i zrtvovao? Poslednji bice prvi.
Nisam ti ja uciteljica da te poducavam osnovnim stvarima.

Pa sta ti nije jasno?
Hrist se zrtvovao za sve ljude.Osnov hriscanstva je ugledanje na njega.Da li je bio neko ko je vladao,tiranisao i svakih pet min govorio ja sam Sin Boziji,ili se sagao i zrtvovao? Poslednji bice prvi.
Nisam ti ja uciteljica da te poducavam osnovnim stvarima.
Hristos se žrtvovao da bi iskupio rod ljudski od smrti i pozvao sve ljude na spasenje. Al se neće svi ljudi spasiti, već samo Hrišćani koji ispunjavaju Njegove zapovesti.Grešnici su ostavljeni za dan gneva prilikom drugog dolaska.Osnov Hrišćanstva je sticanje blagodati Duha Svetoga, da se u ovom životu postane mikroteos. Ili Bog po blagodati. To su uspeli pojedini svetitelji. Našla si koga ćeš da "poučavaš" o Hrišćanstvu. :mrgreen:
Al kad se već pozivaš na Hrišćanstvo, što se ne držiš Hrišćanskog učenja o muško -ženskoj hijerarhiji, već promovišeš satanistički feminizam,koji je osuđen od strane Crkve.

Back