- Poruka
- 95.084
Ne pitas se ako te siluje, ako pristanes na seks pristajes i na 50% odgovornosti ako ona zatrudni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet ti ne razumiješ,nije da ne razumiješ nego nećeš uvijek neka je mušku uz nos.Kako je 50% moje odgovornosti kada se ja ništa ne pitam po pitanju trudnoće,ako ona ima privilegiju tj izbor jer je njeno tijelo,onda neka i ona pazi na kontracepciju i neka guta tablete,stavlja spirale i neka traži da se seksamo sa kondomima,a ako neće seks bez kontracepcije neka onda snosi odgovornost za trudnoću.Ako se ja za ništa ne pitam kako mogu biti odgovoran onda?Taj izbor je ženska stvar svakako,nemamo mi muškarci ništa sa time.Ako ja ne želim to dijete i ako ne želim nju za ženu niko me ne može natjerati da budem otac ili da nju volim.Ovako mogu samo snositi moralnu odgovornost.Ne pitas se ako te siluje, ako pristanes na seks pristajes i na 50% odgovornosti ako ona zatrudni.
Može li se ikako u zatvor,a da se ne prizna očinstvo ako mi ne daj Bože,a neće dođe do toga?Bolja bi mi opcija bila.
Decko,da ti objasnim.Kako je 50% moje odgovornosti kada se ja ništa ne pitam po pitanju trudnoće
A nisu krivi ako se kresu da zadovolje komsije?Криви су ако је у питању нешто краткорочно без циља и љубави а они гледају да задовоље само себе.
Što se bre primaš, vidiš da troluje.Decko,da ti objasnim.
Trudnoca je oplodjenje jajne celije (zena) spermatozoidima (muskarac).
Uglavnom do toga dolazi pri seksualnom kontaktu (kako vi kazete eebanje ba).Da si ikad nesto kresnuo znao bi...
Kako mozes da tvrdis da nije tvoja krivica za neplaniranu trudnocu ako si pristao da jеbes bez kontracepcije? Jesi ti zaista toliko ogranicen ili trolujes sve nas ovde?Apsolutno nebitno sa kim je,da li je neka sema za jednu noc ili neko sa kim si godinama!!!Podjednako ste odgovorni za to.
A nisu krivi ako se kresu da zadovolje komsije?
Zar smisao seksa nije zadovoljstvo pre svega?Ili ja to vec duuuugo radim nepravilno?
Barem neko pametan hahahaŠto se bre primaš, vidiš da troluje.
A ako ne troluje, onda je debil, što mu opet dođe na isto t.j. - šta se bre primaš, vidiš da je debil.
Kako god okreneš, ne vredi da ulaziš u diskusiju
Feminazism has been triggered hahaEvo i ovde da postavim. Pozdrav za Eurus!
"Мужевност је дух , карактер , дубина…она се не добија рођењем мада се могу наслиједити неки њени прерогативи , међутим суштински , мушкарац се ствара у “радионици” свога оца или неког другог мушког ауторитета. Само мушкарац може направити мушкарца , исклесати га , сотворити. Мужевност је свијест о сопственој надмоћи и интегрална самоувјереност оличена у потреби да се влада и осваја. Мужевност је сурови мач воље која мушкарцу крчи пут кроз живот и држи га на трону његовог краљевства. Мужевност је суштина мушкарца и ерективни императив његовог живота. Само мужеван мушкарац може бити испуњен и радостан , спреман на жртву и способан да испуни заповјест свога назначења. А што је то мужевност у човјеку ?! У основи мужевност чини мушка снага у психо-физичком смислу. На првом мјесту психичка стабилност и моћ ( psychicae domination ) дакле јак дух. Основна карактеристика мужевности је нападачки принцип освајања. Мужевност је стално кретање ка горе ( ерективна акција ) , стално нападање и стално освајање , потпуна иницијатива и тотална воља за моћ. Мужевност искључује сваку врсту потчињености осим у контексту хијерахије јачих тј. моћнијих ипак када је у питању част ( увреда части ) тада и хијерарија више није легитимна. Мужевност је есенцијална сила живота и праузрок његовог постанка у биолошком смислу. Заузми став. То је основна карактеристика мушкарца. Мушкарац не мора да вози јагуар , не мора да пије шампањац од 1000 евра , не мора да љетује на Азурној обали…али мора да има став. Жена мора да зна с ким има посла. Став је његова легитимација , лична карта а у многим стварима и “црвени картон”. Заузми став , битно је да си са собом рашчистио и да ти је потпуно јасно шта желиш и шта никако не долази у обзир. Заузми став и не убјеђуј , не наговарај , не купуј , не моли , не пријети…само кажи ко си , како ствари стоје и шта желиш , ништа више и ништа мање. Боље да те жена поштује него да те воли ( пошто она може да воли и пса на улици и да га уједно сажаљева ). Мушкарац никада не смије бити љубоморан јер је љубомора женска особина…он мора бити супериоран , најбољи , јединствен…па према томе његова моћ му не дозвољава да било кога другог сматра себи равним а посебно не бољим од себе , зато је истинском мушкарцу страна свака љубомора… Мушкарац уопште не треба да познаје жену ( јер ни она сама себе не познаје ) , битно је да познаје сам себе и њој ће то бити сасвим довољно…стабилност прије свега. Мушкарац мора да нађе свога Бога , “убије” оца у себи и “отјера” мајку…искује себи мач , направи себи жену и изроди своју породицу…увијек ратује против цијелог свијета и никад не дозволи да му слабост завара траг.Мушкарац мора да ужива у својој мужевности и слободи која му она пружа да би привукао жену која је тек тада сигурна да је он стабилан и поуздан , господар свог живота. Хоћеш да заведеш жену ? Као прво мораш бити примјећен али тако да то не желиш. Друго , присутан довољно ( умјерено ) и одсутан повремено. Треће и најважније , никад не буди доступан више него је потребно да би постигао циљ. Она је као мачка а мачкама се не ставља поводац , довољно је само да одшкринеш врата и она ће сама ући. Чини тако и свака нормална жена , биће твоја. Савршен мушкарац је онај мушкарац који је потпуно равнодушан и на женско одушевљење њиме као и на женско незадовољство њиме. Он зна да је и једно и друго као вјетар који дође из неког разлога и оде…стога је њему женска реакција небитна , битан је виши интерес а виши интерес је оно што је он прогласио за виши интерес. Љубоморан мушкарац је мазохист који перверзно ужива у понижавању самог себе а то хистерично пројектује на жену , малтретирајући је управо њеним особинама. Зато је жени најодвратнија особина мушкарца , љубомора јер она види своје слабости у њему тј. тамо гдје никад то не би смјела видјети. "
A nisu krivi ako se kresu da zadovolje komsije?
Zar smisao seksa nije zadovoljstvo pre svega?Ili ja to vec duuuugo radim nepravilno?
Koga si to citirao i od kadašnji je tekst? Pre jedno 200 godina ili više? I iz kog podneblja?Evo i ovde da postavim. Pozdrav za Eurus!
"Мужевност је дух , карактер , дубина…она се не добија рођењем мада се могу наслиједити неки њени прерогативи , међутим суштински , мушкарац се ствара у “радионици” свога оца или неког другог мушког ауторитета. Само мушкарац може направити мушкарца , исклесати га , сотворити. Мужевност је свијест о сопственој надмоћи и интегрална самоувјереност оличена у потреби да се влада и осваја. Мужевност је сурови мач воље која мушкарцу крчи пут кроз живот и држи га на трону његовог краљевства. Мужевност је суштина мушкарца и ерективни императив његовог живота. Само мужеван мушкарац може бити испуњен и радостан , спреман на жртву и способан да испуни заповјест свога назначења. А што је то мужевност у човјеку ?! У основи мужевност чини мушка снага у психо-физичком смислу. На првом мјесту психичка стабилност и моћ ( psychicae domination ) дакле јак дух. Основна карактеристика мужевности је нападачки принцип освајања. Мужевност је стално кретање ка горе ( ерективна акција ) , стално нападање и стално освајање , потпуна иницијатива и тотална воља за моћ. Мужевност искључује сваку врсту потчињености осим у контексту хијерахије јачих тј. моћнијих ипак када је у питању част ( увреда части ) тада и хијерарија више није легитимна. Мужевност је есенцијална сила живота и праузрок његовог постанка у биолошком смислу. Заузми став. То је основна карактеристика мушкарца. Мушкарац не мора да вози јагуар , не мора да пије шампањац од 1000 евра , не мора да љетује на Азурној обали…али мора да има став. Жена мора да зна с ким има посла. Став је његова легитимација , лична карта а у многим стварима и “црвени картон”. Заузми став , битно је да си са собом рашчистио и да ти је потпуно јасно шта желиш и шта никако не долази у обзир. Заузми став и не убјеђуј , не наговарај , не купуј , не моли , не пријети…само кажи ко си , како ствари стоје и шта желиш , ништа више и ништа мање. Боље да те жена поштује него да те воли ( пошто она може да воли и пса на улици и да га уједно сажаљева ). Мушкарац никада не смије бити љубоморан јер је љубомора женска особина…он мора бити супериоран , најбољи , јединствен…па према томе његова моћ му не дозвољава да било кога другог сматра себи равним а посебно не бољим од себе , зато је истинском мушкарцу страна свака љубомора… Мушкарац уопште не треба да познаје жену ( јер ни она сама себе не познаје ) , битно је да познаје сам себе и њој ће то бити сасвим довољно…стабилност прије свега. Мушкарац мора да нађе свога Бога , “убије” оца у себи и “отјера” мајку…искује себи мач , направи себи жену и изроди своју породицу…увијек ратује против цијелог свијета и никад не дозволи да му слабост завара траг.Мушкарац мора да ужива у својој мужевности и слободи која му она пружа да би привукао жену која је тек тада сигурна да је он стабилан и поуздан , господар свог живота. Хоћеш да заведеш жену ? Као прво мораш бити примјећен али тако да то не желиш. Друго , присутан довољно ( умјерено ) и одсутан повремено. Треће и најважније , никад не буди доступан више него је потребно да би постигао циљ. Она је као мачка а мачкама се не ставља поводац , довољно је само да одшкринеш врата и она ће сама ући. Чини тако и свака нормална жена , биће твоја. Савршен мушкарац је онај мушкарац који је потпуно равнодушан и на женско одушевљење њиме као и на женско незадовољство њиме. Он зна да је и једно и друго као вјетар који дође из неког разлога и оде…стога је њему женска реакција небитна , битан је виши интерес а виши интерес је оно што је он прогласио за виши интерес. Љубоморан мушкарац је мазохист који перверзно ужива у понижавању самог себе а то хистерично пројектује на жену , малтретирајући је управо њеним особинама. Зато је жени најодвратнија особина мушкарца , љубомора јер она види своје слабости у њему тј. тамо гдје никад то не би смјела видјети. "
Vama sve što je normalno zatucano,zatucano vam ako neko ne podržava promiskuitet jer je on danas "moderan",a najviše ljudi boluju od spolnih bolesti,najjače izrečena stvar "broj seksualnih partnera nema veze sa moralom osobe" hahahaha,to ti je kada misliš da je moral fleksibilan a ne aposultan,očajničko traženje opravdanja za sopstvene greške.Pa eto ako je 21 vijek trebamo svi sa foruma da se nađemo i orgijamo jer je to danas popularno.Problem vam kada se kaže da je muškarac porodicu štiti iz vana a žena iznutra.Sve vam zatucano.Danas žene više napadaju što uzmu muževo prezime nego one marije-tereze sa dva.Ma da ja ne bih volio da žena uzme moje ili doda na svoje,mora ostaviti svoje jer moja vjera to ne dozovoljava.Ima li išta od tradicije da vam valja?Zamjena uloga fazoni jer nam je eto "neko nametnuo",neka sila došla iz svemira došla i rekla žena će kuhati a muškarac će popravljati samo eto da bi unizio ženu.Samo je poenta dokazati muškarcima kako su jadovi,karne i robovi a kako je žena Božanstvo.Zatucani ekstrem ste i vi isto kao i onaj što misli da je normalno udariti ženu.Dvije strane iste medalje.Ali vam zato nije zatucano kada hoće da gazduje muškarcu u braku i kada ga maltretira tada je ona "snaaažna žena".Vidi se da posjećujete onu retardiranu stranicu "ispovesti",a možda i tamo ostavljate ispovjesti.Koga si to citirao i od kadašnji je tekst? Pre jedno 200 godina ili više? I iz kog podneblja?
Da li si citao ceo tekst? To o čemu ti pričaš je pomenuto u par rečenica i to površno. Suština teksta je nešto drugo.Vama sve što je normalno zatucano,zatucano vam ako neko ne podržava promiskuitet jer je on danas "moderan",a najviše ljudi boluju od spolnih bolesti,najjače izrečena stvar "broj seksualnih partnera nema veze sa moralom osobe" hahahaha,to ti je kada misliš da je moral fleksibilan a ne aposultan,očajničko traženje opravdanja za sopstvene greške.Pa eto ako je 21 vijek trebamo svi sa foruma da se nađemo i orgijamo jer je to danas popularno.Problem vam kada se kaže da je muškarac porodicu štiti iz vana a žena iznutra.Sve vam zatucano.Danas žene više napadaju što uzmu muževo prezime nego one marije-tereze sa dva.Ma da ja ne bih volio da žena uzme moje ili doda na svoje,mora ostaviti svoje jer moja vjera to ne dozovoljava.Ima li išta od tradicije da vam valja?Zamjena uloga fazoni jer nam je eto "neko nametnuo",neka sila došla iz svemira došla i rekla žena će kuhati a muškarac će popravljati samo eto da bi unizio ženu.Samo je poenta dokazati muškarcima kako su jadovi,karne i robovi a kako je žena Božanstvo.Zatucani ekstrem ste i vi isto kao i onaj što misli da je normalno udariti ženu.Dvije strane iste medalje.Ali vam zato nije zatucano kada hoće da gazduje muškarcu u braku i kada ga maltretira tada je ona "snaaažna žena".Vidi se da posjećujete onu retardiranu stranicu "ispovesti",a možda i tamo ostavljate ispovjesti.

"Мужевност је дух , карактер , дубина…она се не добија рођењем мада се могу наслиједити неки њени прерогативи , међутим суштински , мушкарац се ствара у “радионици” свога оца или неког другог мушког ауторитета. Само мушкарац може направити мушкарца , исклесати га , сотворити. Мужевност је свијест о сопственој надмоћи и интегрална самоувјереност оличена у потреби да се влада и осваја. Мужевност је сурови мач воље која мушкарцу крчи пут кроз живот и држи га на трону његовог краљевства. Мужевност је суштина мушкарца и ерективни императив његовог живота. Само мужеван мушкарац може бити испуњен и радостан , спреман на жртву и способан да испуни заповјест свога назначења. А што је то мужевност у човјеку ?! У основи мужевност чини мушка снага у психо-физичком смислу. На првом мјесту психичка стабилност и моћ ( psychicae domination ) дакле јак дух. Основна карактеристика мужевности је нападачки принцип освајања. Мужевност је стално кретање ка горе ( ерективна акција ) , стално нападање и стално освајање , потпуна иницијатива и тотална воља за моћ. Мужевност искључује сваку врсту потчињености осим у контексту хијерахије јачих тј. моћнијих ипак када је у питању част ( увреда части ) тада и хијерарија више није легитимна. Мужевност је есенцијална сила живота и праузрок његовог постанка у биолошком смислу. Заузми став. То је основна карактеристика мушкарца. Мушкарац не мора да вози јагуар , не мора да пије шампањац од 1000 евра , не мора да љетује на Азурној обали…али мора да има став. Жена мора да зна с ким има посла. Став је његова легитимација , лична карта а у многим стварима и “црвени картон”. Заузми став , битно је да си са собом рашчистио и да ти је потпуно јасно шта желиш и шта никако не долази у обзир. Заузми став и не убјеђуј , не наговарај , не купуј , не моли , не пријети…само кажи ко си , како ствари стоје и шта желиш , ништа више и ништа мање. Боље да те жена поштује него да те воли ( пошто она може да воли и пса на улици и да га уједно сажаљева ). Мушкарац никада не смије бити љубоморан јер је љубомора женска особина…он мора бити супериоран , најбољи , јединствен…па према томе његова моћ му не дозвољава да било кога другог сматра себи равним а посебно не бољим од себе , зато је истинском мушкарцу страна свака љубомора… Мушкарац уопште не треба да познаје жену ( јер ни она сама себе не познаје ) , битно је да познаје сам себе и њој ће то бити сасвим довољно…стабилност прије свега. Мушкарац мора да нађе свога Бога , “убије” оца у себи и “отјера” мајку…искује себи мач , направи себи жену и изроди своју породицу…увијек ратује против цијелог свијета и никад не дозволи да му слабост завара траг.
Dučić je odlično razgolitio žensku prirodu u "Blagu Cara radovana" i u "Jutra sa leotara", međutim najbolje ogoljivanje ženske prirode je uradio Oto Vajninger u fenomenalnoj knjizi " Pol i Karakter".Ducic remix.txt

Jesu li ovo feministkinje kapitulirale, posle teksta?![]()
Čitao sam ja nego si mi djelovala\o kao da negoduješ tekst i ismijavaš u fazonu "kako nije moderno" ali eto pogriješio sam ja barem priznam kada nisam u pravu hahaDa li si citao ceo tekst? To o čemu ti pričaš je pomenuto u par rečenica i to površno. Suština teksta je nešto drugo.
Joj koliko komplikuješ.Niko nije savršen niti žena niti muškarac ali zašto muškarac ne bi potencirao da bude bliže muškom principu,najveća što sam čuo jbudalaština je da muškarci "trebaju" da uzmu ženski princip.Ne trebaju muškarci ništa nego sem da budu muškarci,a pravi muškarci sigurno neće biti slušajući teorije žena o "pravom".Ti znaš ko će prići nekom principu,pa ako je tako onda neće ni žene nekom super ženskom prinicpu.Šta je ženstvenost a šta muževnost?Nekoj je muževno kada je muškarac autoritet i lider a većini je,nekoj je nešto drugo,nekom liku je ženstveno kada je žena jakog temperamenta nekome drugačije.Komplikujete stvari.Šta većina žena očekiva od muškarca nego da budu autoritativni i dominantni i zaštitnički nastrojeni ne pretjerano već umjereno.Da nije tako ne bi se onda većina žena ložilo na muškarce koji imaju moć ili su na poziciji moći jer je to muški princip.Dok obrnuto kada žena ima moć ima izuzetno manje ponuda a i je izbiljiva i bira muškarca koji je na višoj poziciji moći.Mislim dešifrujemo ono što se već milenijumima zna.Očit primjer Kleopatre izuzetno moćna žena udala se za 10x izuzetnijeg i moćnijeg muškarca tj Cezara.I tako je uvijek bilo,jednostavno prirodan slijed.Hipergamija je uvijek bila zastupljena kod žena jer žene tako hoće i onda održava patrijarhat.Ovo je opis jakog muskog principa. Jos samo da razdvojite to da jak muski princip ne mora da ide uz taj pol.
Ne postoji 100% jang osoba, a ni jin.
To sto ste dobili onu stvar rodjem ne znaci da ste vi likovi iz ovog teksta, tako da ne primajte se previse na ovo.
Gomila muskaraca nece ni prici ovom liku iz teksta cak i da se rode jos par puta.
Dok svaka zena u sebi ima tu zensku esenciju koju mora samo da neguje, a ne da "sece oca" i ostale nacine kako se vec postaje muskarac.
Nema superiornijeg principa, to je iluzija, sve musko-zenske teme su u 90% slucaja besmislene.
Ti baš puno čitaš.Pa jeste literatuta, al nije Dučić, već je u pitanju delo jednog ličnog prijatelja.
Od Gospodara Dar.
Dučić je odlično razgolitio žensku prirodu u "Blagu Cara radovana" i u "Jutra sa leotara", međutim najbolje ogoljivanje ženske prirode je uradio Oto Vajninger u fenomenalnoj knjizi " Pol i Karakter".