Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.382
I nemam,...jedino mi je Mars u Lavu.Mora da nemas mnogo " vatre" u karti![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I nemam,...jedino mi je Mars u Lavu.Mora da nemas mnogo " vatre" u karti![]()
Pa zato i jesu paljevine, Mars koji simbolizira izmedju ostalog i sex je u trigonskom odnosu sa njihovim Suncem .I nemam,...jedino mi je Mars u Lavu.![]()
Meni oni deluju i izgledaju k'o teške paljevine i sirovine! Previše za moj istančani ukus.
P.S. Žene su sasvim neka druga priča!
Moguće!nisu..nego ih ne razumes.
O muskim ovnovima mislim sve najgore, nezreli, vrece testosterona, kocoperni, tukla bih ih gde god stignem.
Ja sam zenski ovan.
Imaju nesto protiv skorpija![]()
Sirovincine podlozne manipulaciji
Pa hvala.. ako napišem da nisam "sirovina i podložan manipulaciji" ko će da mi (po)vjeruje
Iskreno, ništa od toga.
Jarcevi ne podnose Ovnove jer im udaraju na ego. Imaju prejaku energiju i prirodno neusiljeno samopouzdanje.Pa hvala.. ako napišem da nisam "sirovina i podložan manipulaciji" ko će da mi (po)vjeruje
Iskreno, ništa od toga.
Zapravo se lepo slazem sa muskim OvnovimaJarcevi ne podnose Ovnove jer im udaraju na ego. Imaju prejaku energiju i prirodno neusiljeno samopouzdanje.
A to kod jarceva izaziva zavist i budi komplekse.
Ko je pisao "slaganju"?Zapravo se lepo slazem sa muskim Ovnovima
Jos bolje sa zenskim Ovnovima
Sta mislite o muskim ovnovima? (I naravno koji je vas znak)![]()
Ja pisem za svoje slaganje,a muski Ovan isto kao i muski Lav bez samopouzdanja nula.Ovnovi su prvi u zodijaku i vecita deca i tako ih i dozivljavamKo je pisao "slaganju"?
Jarcevi ne podnose Ovnove jer im udaraju na ego. Imaju prejaku energiju i prirodno neusiljeno samopouzdanje.
A to kod jarceva izaziva zavist i budi komplekse.