Muski ovnovi

Sta mislite o muskim ovnovima? (I naravno koji je vas znak) :)

Ako postoji jedan muski znak koji mene voli i koji ja volim to je muski Ovan.

Od momenta kada sam se ispilila bila sam ujakova mezimica. Sa zetom se bolje slazem nego sestra. Najbolji drug iz osnovne, toliko dobar da smo otisli skupa u gimnaziju.
Najbolji prijatelj mog muza zavole vise mene na kraju.
Dvojica bivsih momaka.

To je cudna, savrsena veza.

Direktni i iskreni.
Uvek sam se osecala sigurno i svoja na svome sa njima.
Ja sam vodolija.

Ko je pisao "slaganju"?
Ja pisem za svoje slaganje,a muski Ovan isto kao i muski Lav bez samopouzdanja nula.Ovnovi su prvi u zodijaku i vecita deca i tako ih i dozivljavam
Bude mi asocijacija iz Game Of Thrones i onaj Robb Stark koji ima izrazitu energiju Ovna samo jurisao napred bez da je zastao jednom i razmislio nego tako impulsivno"dokle ide ide" a onaj Jarac Jon Snow tiha voda breg roni

Jarcevi ne podnose Ovnove jer im udaraju na ego. Imaju prejaku energiju i prirodno neusiljeno samopouzdanje.
A to kod jarceva izaziva zavist i budi komplekse.

Ovan ne moze da se mjeri sa Jarcem kao znak.Jarac je u svakom pogledu jaci znak.Ovan ima jak ego i visak energije ali koju ne umije da usmjeri, nijedan posao koji pocne nece dovrsiti do kraja.Jarac ce ici uvijek do cilja.Jarac moze biti zavidan al to radom i ulaganjem u sebe lijeci.Mnogo kvalitetan znak ali i tezak,jer je znak za najvece domete.Za razliku od Ovna koji je sezonski Igrac ili ono epizodista.U prevodu Ovan ima prirodno samopouzdanje,ima dar da navuce paznju drugih prirodno ne vjestacki kao Lav,sve on moze u zivotu da zapocne da ga drugi prate,ali sve to sto je zapoceo nece dovrsiti do kraja ostace nedovrsen u svemu i nedorecen.

Poslednja izmena:

Back