Muski glas

Gost118

Elita
Poruka
22.440
On je fin decko u svakom pogledu, pristojan, pazljiv, strpljiv, obrazovan, slusa dobru muziku i cita dobre knjige, dobro izgleda i slobodan je...
Motorizovan je i useljiv, ako je to uopste bitno... :roll:
Dopada mi se, mozda bih mogla i da se zaljubim u njega...

Ali, avaj, odbija me njegov glas...
Tako je.........obican...neprivlacan... :|
Od njega ne mogu srsi da mi silaze niz ledja, ruka sama ne leti da se zavuce......tamo... :oops:
On mi ne budi strasnu zelju...
I bem li ga, to mi smeta... :? :confused:

Desavaju li se takve stvari jos nekome? 8-)
Mozete slobodno i da me napusite... :?
Mozda bi to bilo i najbolje pa da dodjem sebi... :lol:

Zbilja, kako i koliko na vas utice privlacan muski glas?

glas je bitan, ali kao isve što bi slušala svaki dan bi gubilo na značaju!
ti samo neznaš šta je bitno i trajno. Ako si ga htela za kres varijantu, bolje ga zaobiđi, jer ćeš ga povrediti.
IPAK SI RAZMAŽENA i misliš pišom

I ja volim lep, muski glas. :) Odbija me kada neko ima npr. krestav glas.
I to ne samo kod muskaraca, vec uopsteno. Ima jedna devojka na faksu, ide u moj razred, ona kada progovori svi se najezimo, glas joj nekako skripi i kresti u isto vreme, uzas. :?

Dešavale su mi se obrnute varijante. U poslovnom kontaktu sam, recimo, sa nekom muškom osobom. Glas, mmm... trnci te podilaze po celom telu dok govori : )) mislim, uhhh, ne može biti loš frajer dok ima tako seksi glas... svaki put kad se čujem s njim sva se uzvrpoljim : ))) i onda nakon nekoliko meseci projetktovanja filmova u glavi konačno upoznaješ osobu i .... ko da te neko polio sa kofom hladne vode : )))
A ovo o čemu govoriš... nemam pojma... morao bi imati užasno neprivlačan glas pa da svi ostali kvaliteti padnu u vodu.

Ja kod zena volim pravi meki zenski glas i to me privlaci, ali nije mi los ni kad ima dublji to me vuce na divljacki seks s njom. Obicno su takve divljakuse.
Ali nije vazno samo dubina nego i boja glasa kod muskaraca, ***** musko kad je piskav.

Ako taj glas govori dobre stvari u dobrom trenutku - ma kako neprivlačan bio trenutno, nedostajaće kasnije... A i ono motorizovan, useljiv i sl... Ma na sve se živ čovek navikne, kako ne bi i na glas - ako su dobri razlozi :lol:

Ma, znala sam ja da je greska u meni, a ne u njemu, ali mi je trebalo da me i drugi uvjere u to...
Fala vam... Vec mjesec dana otezem sa prvim sastankom... :?
Hm, ili da jos otezem, prije nego se uvjerim kakva mu je pisha...? :lol:

hahahahha meni se to desilo....videla sam jednog dobrog,zgodnog,frajera,..dirketor u Grckoj banci...sve super...ali kad je progovorio...kao Paja patak.......i kako sad ja njega da zamislim u krevetu kako lezimo zajedno a on mi kresti na uvo??? :roll:
Mada u kakvoj sam situaciji sada naucila bih i to da tolerisem....sta fali Paji Patku??

Gazdarica:
Ma, znala sam ja da je greska u meni, a ne u njemu, ali mi je trebalo da me i drugi uvjere u to...
Fala vam... Vec mjesec dana otezem sa prvim sastankom... :?
Hm, ili da jos otezem, prije nego se uvjerim kakva mu je pisha...? :lol:

Nemoj vise otezati i ovo je previse. Svaka mu cast sto ima zivaca.

Samantha Jouns:
hahahahha meni se to desilo....videla sam jednog dobrog,zgodnog,frajera,..dirketor u Grckoj banci...sve super...ali kad je progovorio...kao Paja patak.......i kako sad ja njega da zamislim u krevetu kako lezimo zajedno a on mi kresti na uvo??? :roll:
Mada u kakvoj sam situaciji sada naucila bih i to da tolerisem....sta fali Paji Patku??

A sta ces kad te prodje takva situacija? Gledaj na duge staze.

Jedan izlazak, manje vise, daj sansu i sebi i njemu.
Ako ima sanse za nesto izmedju vas, onda to sigurno ne zavisi od glasa.
Kao sa hrkanjem, cini mi se da si ti rekla, da pored muskarca u koga si jako zaljubljena mozes da spavas bez obzira na hrkanje.
Mozda ces i boju njegovog glasa moci da "precujes", ako proradi hemija. Ako nema hemije, dzaba i da pravo momci dok prica. :)

moj prvi dečko je imao odvratan glas, a bio je božanstveno lep i zgodan. Glas mu je bio kreštav, piskutav, ne znam ni da opišem- ni muški ni ženski. Tada mi nije smetalo jer sam bila smrtno tinejdžerski zaljubljena, ali kad sam ga čula pre par godina, automatski sam se zapitala šta mi bi onomad:mrgreen:

mada, mislim da piša može mnogo toga da kompenzuje :mrgreen:

Privlacan muski glas... uhhh.. to mi je jedna od bitnijih stvari na njemu .. naravno uz dobar sexi glas ide i sadrzaj,,, sta govori.. i to mi je vrlo bitno ;-) Ja naprimer ne volim svoj duboki glas iako mi svi kazu da je ok. nekako mi nije u saglasju sa mnom:(

Back