Muski glas

majcheki:
ahhh da, na vratu dok sam mu okrenuta leđima, kad kao šapatom nešto priča a ja ga ništa ne razumem i smeškam se - kao da je smisao onoga što govori bitna, bitnija od samog načina na koji to čini i onoga što u meni izaziva...

pa kad šapuću, glas im je uglavnom isti. :-?
ja sam isto volela kad mi taj kreštavi šapuće nešto u vrat, ali to ima veze sa vrelim dahom na vratu, a ne sa bojom glasa

I ja volim muzevne glasove,duboke da ti trnci krenu niz ledja...............ali mi ne smeta toliko ako neko ima glas koji nije bas po mom ukusu,jer mi je vaznije sta taj glas ima da kaze.Ja imam dublji glas nekad,a ako pored mene mnogo puse,odmah sutra pocnem da mutiram:lol: :lol: :lol: ali nisam divljakusa Sinnke:twisted: - mozda malo:lol: :lol: :lol:
dublji glas dok pricam,ali ne preterano,ali sopran dok pevam;)

Gazdarice,ako te glas nervira,ti mu stalno zapusavaj usta poljubcem..i...........pa te tako nece nervirati,jer nece imati vremena da bilo sta kaze:lol: :lol: :lol:

Queen_:
pa kad šapuću, glas im je uglavnom isti. :-?
ja sam isto volela kad mi taj kreštavi šapuće nešto u vrat, ali to ima veze sa vrelim dahom na vratu, a ne sa bojom glasa

he, bravo Queen, eto rešenja za gazdaricu... Tripuj ga da najviše na svetu voliš kad muškarac tiho priča jer onda moraš pažljivo da ga slušaš.

Do pre mesec dva te ne bih razumela a onda mi se desila obrnuta stvar. Znala sam tipa onako iz viđenja i nisam imala o njemu baš pozitivno mišljenje a onda...Onda smo se našli u nekoj priči i taj GLAS je bio neodoljiv... Više ga i nisam videla samo sam ga čula, odjednom više nije bio čovek nego GLAS... Bilo je sjajno iskustvo ali teško da mogu da zamislim da provedem život sa GLASOM...
A kita...E to je već druga priča...

Ja se jos uvek jezim od njegovog glasa. Stvarno ima uzasno sexy glas. I nacin na koji uvlaci dim cigarete je fenomenalan. Slusala sam ga jednom kad je telefonom opravdavao nekog svog kolegu kod neke gospodje. Otegao se razgovor, on pokusava na ljubazan nacin da ga prekine, ali gospodja sa druge strane zice ne pusta. Glavu pod tramvaj, ako nije tri puta svrsila. Kako sam samo dobro razumela zenu tada. Potpuno je blesavo, ali mu vrlo cesto trazim da prica sta bilo, samo da mu slusam glas.

Nikad nisam dosla u situaciju o tome da razmisljam. Mada volim ljude koji pricaju dubljim tonom i zivahnim ritmom. Previse tihe nit cujem, nit razumem sta mumlaju. Ako zvuce ko mrtvi golubovi, smorim se do yaya, dodje mi da zaspim. :lol:

Gazdarica:
On je fin decko u svakom pogledu, pristojan, pazljiv, strpljiv, obrazovan, slusa dobru muziku i cita dobre knjige, dobro izgleda i slobodan je...
Motorizovan je i useljiv, ako je to uopste bitno... :roll:
Dopada mi se, mozda bih mogla i da se zaljubim u njega...

Ali, avaj, odbija me njegov glas...
Tako je.........obican...neprivlacan... :|
Od njega ne mogu srsi da mi silaze niz ledja, ruka sama ne leti da se zavuce......tamo... :oops:
On mi ne budi strasnu zelju...
I bem li ga, to mi smeta... :? :confused:

Odgovor na slično pitanje već postoji, pretraži malo teme.

He, he, oduvek sam ovo hteo da napišem Gazdarici :lol: :razz:

Gazdarice,ti bi ovo trebala da znas?!
Ona epizoida Top Lista Nadrealista...kada Nele pravi skrivenu kameru u kojoj deli pozive za vojnu vezbu.I iz jednog stana izlazi extra riba sa glasom tipa kamiondzije od 150 kg...hehehe! Kao lik promeni pol da bi zayebao vojsku.
I Nele pita: "Pa sta ce mo mi sad Sakiba"? (pre promene pola zvao se Sakib,hehehe)
Sakiba (najdublje): "Pa mozemo popit' kaficu".
Nele:"Pa moze,moze.Al' ti samo shuti,samo shuti molim te..." Hehehehe!

Nema nista varljivije na covjeku od glasa...8-) Moze neko imati lijep glas ili ne,ali to je samo cinjenica koja nista ne znaci sama po sebi...Nekako ne mogu da gledam osobe "isjeckane" tako na detalje,kao sto je glas ili nesto drugo :) ...Cak mi nikad nije palo ni na pamet da nesto narocito obracam paznju na glas,a nisam upoznala nikakve "drasticne" primjere poput ovog prethodnog sa Sakibom...:) ,tako da mislim da je to pretjerivanje,obracati toliku paznju na neciji glas...Ako je osoba zanimljiva,glas ne moze da bude dosadan i neprivlacan... A obratno,ionako malo vrijedi...;)

Back