Muski glas

Za jednu od mojih mladalackih ludorija, kad mu je cula glas drugarica mi je rekla`Ovaj ~ebe glasom!`
ubrzo se ispostavilo da to jako dobro radi i jos ponecim..
Davno bilo , sad se spominjalo.
Tek da se upise kao statisticki podatak

ma zayebi glas, ja sam se neprijatno iznenadila kad sam prvi put telefonom razgovarala sa nekim u kog sam vec bila zaljubljena, jednostavno taj glas nije odgovarao toj osobi :lol:
uchinilo mi se da pripada nekom sitnom detetu
ponekad sam chak spushtala slushalicu jer sam tripovala da non stop greshim broj i dobijam neko dete :lol:
posle sam zavolela i glas :), bilo mi bitno samo da ga chujem :)

ali glasovi su chudo, ishla sam godinu dana na vezbe koje me savrsheno nisu interesovale samo da bi slushala asistentov glas 8) i to 4 sata, i da me je neko posle pitao shta je chovek prichao sve to vreme, ja pojma ne bi imala :lol:

Ma pusti... poceo sam da mislim kako vise ne znaju sta ce od dosade... pa izmisljaju milion i jednu stvar koja ih kao obara s'nogu... a ovamo, na temi o kiti, sve su se vrlo precizno izrazile... :lol: ...
...
ne padaj dzabe u vatru moj bata sinnke... vole one sve sto treba... samo se malo foliraju... kao mi kad pricamo jedni drugima o tome kako nam je devojka bas fina i lepo se ponasa... Ko da nas zabole pace... :roll:

ja uglavnom ni ne obratim paznju na glas kad nekog upoznam :-( ... tek kad se prvi put cujemo telefonom...
glas nema veze sa ostatkom necije pojave:eto,meni uvek kazu da zvucim ozbiljnije i "nadrkanije" nego sto izgledam i kad me covek ugleda da pomisli "kakva nezna biljcica" dok ne progovorim :mrgreen:
da,inace znam za poneki slucaj kad glas potpuno moze da skenj@ utisak o tipu:eto,upoznaje me onomad sestra od mog exa sa novim deckom-frajer mrnjau,isti k.rivs,visok,razbacan,crnogorac...al' kad mi je rekao "cao,ja sam dushan" pomislih da je dusko duska (k'o u onoj pesmi od milica vukashinovica :lol: ) i umalo se ne pokidah od smeha na licu mesta! zasu,brate!

A zašto bi te neko napušio?
Pa svi mi imamo svoje kriterijume,želje,htenja!
Nema mi ništa lepše nego kad npr. sa druge strane slušalice:-D čujem dubok,privlačan muški glas;sve me prođu žmarci!:-D
Ne volim kreštavce ni muške ni ženske.:-D

gde si sele!:razz:
e,da:al' ima i obrnutih slucajeva! imam ja kolegu na poslu,kad mi dise za vrat da sidjem s kompa na velikom odmoru-mmmm...najezim se! al' kad se okrenem pa ga vidim:lol: il' samo kad se setim odakle taj glas dolazi...jooooooj! :?

Betty:
hoću reći - ko je bre taj multipraktik? :mrgreen:
Šarlotoooo......:P :P :P

Rekla bih da misli na ne znam ime Markovic iz societe generale...

Meni je bitan glas, naravno ceo utisak, ali ako je strava frajer a glas grozan ni utisak nije vise dobar.
Pedja Mijatovic (nije frajer po mom ukusu, al on kao vazi za dobre frajere, dobro ima love) e kad sam prvi put cula njegov glas, ma sta glas, ono nije glas....totalno ne ide uz njega.On sve kao sredjen, na terenu samo namesta kosu i dres da bude lep, a kad progovori ko pickica.....
Ma bre musko mora da ima glas ko musko.
A kod zena mi to ne smeta, voli onaj kao napukli, promukli glas, kao recimo voditeljka RTS-a, bivsa , Danka Novkovic. dok mi je ona Biljana iz Sitija uzas - zbog svega al zbog glasa posebno.

razumem te Tasićka, unjkavi glas, poput onog koji je imao Karenjin, ne može da ne odbije iz mesta.
Iz istog razloga muški glas koji se prenemaže rastera sve žene .....

Back