S
Struja
Gost
idem ulicom, tip izgleda fino, ali ga cujem kako prica i odmah pomislim " kakav uzas, garantovano nema devojku"izuzetno mi je vazna boja glasa, naglasak, ton, pravilan govor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Posto sam popila koju, zanemarila sam glas... A,kita je, sudeci bar po otisku na mom stomaku, onako prosjecna...![]()
SINDI:tip of d dej![]()
cak i kad krenete sa glasom , zavrsite sa kitom...
Supertajni:ČUDO STE......................KEVE MI.......................LUJKE 100 NA SAT........ILI JOŠ BOLJE LUDE K'O STRUJA...............a strujka.....he he he...........
Pa dobro... Znaci, nije caka u boji glasa, nego se sad prebacujemo na ono sto prica... itd.Gazdarica:Em sto zna sta i kako da prica, em sto ima cime da prica, em sto ima sta i da izvadi iz gaca...
I ti mu onda ne daj odma'...
Ovog sinoc sam poslala kuci, neobavljenog posla...![]()
Gazdarica:Jao, zene, sad ste me podsjetile... Moj ex je imao ideju da npravi repliku svoje kite, da se zaba'ljam sa njom, kad nismo zajedno... :shock:
Kaze, samo takav dildo mozes da koristis...![]()
ma jest bitan taj glas sigurno al setih se da smo u drustvu gde sam se kretala imali tipa koji je bio savrseno ruzan, da je bilo tuga pogledati ga...imao je divan glas i kad bi pricao telefonom mislim da bi svaka zena bila oborena s nogu...Ima i toga eto...peach:ja uglavnom ni ne obratim paznju na glas kad nekog upoznam :-( ... tek kad se prvi put cujemo telefonom...
glas nema veze sa ostatkom necije pojave:eto,meni uvek kazu da zvucim ozbiljnije i "nadrkanije" nego sto izgledam i kad me covek ugleda da pomisli "kakva nezna biljcica" dok ne progovorim
da,inace znam za poneki slucaj kad glas potpuno moze da skenj@ utisak o tipu:eto,upoznaje me onomad sestra od mog exa sa novim deckom-frajer mrnjau,isti k.rivs,visok,razbacan,crnogorac...al' kad mi je rekao "cao,ja sam dushan" pomislih da je dusko duska (k'o u onoj pesmi od milica vukashinovica) i umalo se ne pokidah od smeha na licu mesta! zasu,brate!
Gazdarica:Jao, zene, sad ste me podsjetile... Moj ex je imao ideju da npravi repliku svoje kite, da se zaba'ljam sa njom, kad nismo zajedno... :shock:
Kaze, samo takav dildo mozes da koristis...![]()