Muski glas

idem ulicom, tip izgleda fino, ali ga cujem kako prica i odmah pomislim " kakav uzas, garantovano nema devojku"izuzetno mi je vazna boja glasa, naglasak, ton, pravilan govor.

Jao, zene, sad ste me podsjetile... Moj ex je imao ideju da npravi repliku svoje kite, da se zaba'ljam sa njom, kad nismo zajedno... :shock:
Kaze, samo takav dildo mozes da koristis... :lol:

Ekstremni egocentrik, tacnije... :shock:
I, ja vjerujem da bi on bio u stanju da zaista napravi dildastu kopiju svoje kite... :lol:
A, tek kakav glas ima... Pisala sam vec nedavno o tome... Poluorgazam, brb...

Gazdarica:
Em sto zna sta i kako da prica, em sto ima cime da prica, em sto ima sta i da izvadi iz gaca...
I ti mu onda ne daj odma'... :mrgreen:

Ovog sinoc sam poslala kuci, neobavljenog posla... :lol:
Pa dobro... Znaci, nije caka u boji glasa, nego se sad prebacujemo na ono sto prica... itd.
Da sam zensko, tesko bi me uzbudio neko ko divnim glasom izgovara - "Avioni, kamioni, sleperi... fakture... virmani... a ja onom svom radniku dam otkaz... a Karic je super ortak..."
Mislim, bolje je da ti neko manje prijatnim glasom kaze: ...
Sad vi zamislite, sta treba da se kaze... meni je glupo da pisem badava.

peach:
ja uglavnom ni ne obratim paznju na glas kad nekog upoznam :-( ... tek kad se prvi put cujemo telefonom...
glas nema veze sa ostatkom necije pojave:eto,meni uvek kazu da zvucim ozbiljnije i "nadrkanije" nego sto izgledam i kad me covek ugleda da pomisli "kakva nezna biljcica" dok ne progovorim :mrgreen:
da,inace znam za poneki slucaj kad glas potpuno moze da skenj@ utisak o tipu:eto,upoznaje me onomad sestra od mog exa sa novim deckom-frajer mrnjau,isti k.rivs,visok,razbacan,crnogorac...al' kad mi je rekao "cao,ja sam dushan" pomislih da je dusko duska (k'o u onoj pesmi od milica vukashinovica :lol: ) i umalo se ne pokidah od smeha na licu mesta! zasu,brate!
ma jest bitan taj glas sigurno al setih se da smo u drustvu gde sam se kretala imali tipa koji je bio savrseno ruzan, da je bilo tuga pogledati ga...imao je divan glas i kad bi pricao telefonom mislim da bi svaka zena bila oborena s nogu...Ima i toga eto...

Gazdarica:
Jao, zene, sad ste me podsjetile... Moj ex je imao ideju da npravi repliku svoje kite, da se zaba'ljam sa njom, kad nismo zajedno... :shock:
Kaze, samo takav dildo mozes da koristis... :lol:

:lol: ja dobila vib, od exa, kao odgovara velichina nego ladno skontam juche da mu otpao deo :lol::lol::lol:

ahahahaahhaha
jadan dragon, otpao mu tail :lol:

e shta ti je silikom, nish ne valja :lol:

Back