Muski glas

nikad tenor nenenenene ni u ludilo to ne može biti LEP glas, najdalje što ode je da je - slušljiv :?
bariton ako je napukao i melodičan (ako nije - ondaK ništa)
bas je ....ludilo, taj može u šta oće da te ubedi 8)

Iz nekog razloga, kad god sam se sa nekim čula telefonom i oduševila se, ispostavilo se da me fizički nikada ne bi privukao... 'Bi ga, ne možeš sve da imaš.

Nisam o tome nikad razmisljala, dok mi se nije desilo jednom pre par godina, kad sam tek otkrivala cari interneta: Bila sam sa nekim tipom na chatu par veceri, onako smo se skontali, cak smo par puta i osvanuli kuckajuci, to vece palo neko zesce prepucavanje i peckanje i on navalio da mu dam telefon da se cujemo...I cujemo se mi, a ono hladan tus: ne zna se dal vise pisti ili dahce...ko manijak...:shock:

E tad sam prvi put shvatila da boja glasa i nacin govora imaju uticaja na mene :lol: i poslednji put se cula s njim...:lol:

Heheheh...dobro, mala sala...ali da volim da cujem prijatan, dubok muski glas, volim :wink:

Secam se, dok sam isao u osnovnu, da su se tad sve zenske palile na glas Vlade Kalembera.
Vise nego na Cholu. Na svakoj mogucoj zurci, analizirale su mu i glas i glasne zice i jos ponesto

Gazdarica:
On je fin decko u svakom pogledu, pristojan, pazljiv, strpljiv, obrazovan, slusa dobru muziku i cita dobre knjige, dobro izgleda i slobodan je...
Motorizovan je i useljiv, ako je to uopste bitno... :roll:
Dopada mi se, mozda bih mogla i da se zaljubim u njega...

Ali, avaj, odbija me njegov glas...
Tako je.........obican...neprivlacan... :|
Od njega ne mogu srsi da mi silaze niz ledja, ruka sama ne leti da se zavuce......tamo... :oops:
On mi ne budi strasnu zelju...
I bem li ga, to mi smeta... :? :confused:

Desavaju li se takve stvari jos nekome? 8-)
Mozete slobodno i da me napusite... :?
Mozda bi to bilo i najbolje pa da dodjem sebi... :lol:

Zbilja, kako i koliko na vas utice privlacan muski glas?

Moze da me privuce muski glas ali ne moze da me odbije.Ako je sve drugo fantasticno onda ne moze da me odbije glas.

pa zavisi ako je glas previse visok tako da ga mjesaju sa zenskim, onda definitivno NE, ali neki standardan glas je ok... inace volim kad muskarac ima dublji glas npr. Antonio Banders ili Goran Visnjic - definitivno

Back