Muški bikovi?

• Začetnik teme Začetnik teme SKORPIJICA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
tacno... :(

tamni vilajet... :roll:

ako ostanem - nesrecna sam
ako odem - ko zna da li cu i tada biti srecna

a ja sam ovan... i sve mi se cini da spremam rogove za glavom kroz zid, pa sta bude...
/mene definitivno UBI ovaj mesec u raku u 11. kuci... kako bi mi zivot bio laksi da sam manje emotivna :worth::worth::worth:/ :sad2:

Volim Bikove...:zag:i muski i zenski pripadnici ovog znaka su super...
Muskarac Bik je mozda i tvrdoglav i lijen,inertan....ali i topao,njezan,romantican,uvijek dosledn sebi bez obzira na sve...po pravilu lijep-Venerino dijete.;)
Mozda je muskarac Bik naj muskarac u cijelom zodijaku...:super:

TACNO :zcepanje:

moj je odlepio na mene onog trenutka kada me je video, ali 8 meseci kasnije ja ga poljubim u obraz i ovlas mu dotaknem ugao usana, a on me drmne po ramenu i kaze "vidimo se" i ode na bus :hahaha:

posle 2 minuta se vraca, ulazi u moj bus i trazi me... kao pobegao mu njegov pa ce deo puta samnom...

narednih 15 minuta prica o bivsoj devojci :zper:

izlazi i zove me sa svake halo govornice na putu do kuce da mi nesto kaze /od neceg sto je video na ulici do da mi opise kako mirise vazduh itd./

sutradan uvece tj. nocu je napravio prvi korak sms-om :cmok:

a kada smo se videli odmah posle "cao" me je poljubio, zgrabio za ruku i poceo da se ponasa kao da smo 10 godina zajedno... :zag:

eto, to je moj bik/vaga sa mesecom u vagi i venerom u biku... :cmok2:

Poslednja izmena:
TACNO :zcepanje:
moj je odlepio na mene onog trenutka kada me je video, ali 8 meseci kasnije ja ga poljubim u obraz i ovlas mu dotaknem ugao usana, a on me drmne po ramenu i kaze "vidimo se" i ode na bus :hahaha:
posle 2 minuta se vraca, ulazi u moj bus i trazi me... kao pobegao mu njegov pa ce deo puta samnom...
narednih 15 minuta prica o bivsoj devojci :zper:
izlazi i zove me sa svake halo govornice na putu do kuce da mi nesto kaze /od neceg sto je video na ulici do da mi opise kako mirise vazduh itd./
sutradan uvece tj. nocu je napravio prvi korak sms-om :cmok:
a kada smo se videli odmah posle "cao" me je poljubio, zgrabio za ruku i poceo da se ponasa kao da smo 10 godina zajedno... :zag:
eto, to je moj bik/vaga sa mesecom u vagi i venerom u biku... :brus:

Ovo mi se svidja: prava romantika i ljubav na prvi pogled!
Vidis, da vasa Sinastrija ne laze.

Kakva slucajnost: ja sam Bik, podznak Vaga, sa Venerom u Biku. Sve je nekako povezano. Iskreno receno, kod Sinastrije nisam gledala, tko je koji znak. Videla sam samo, da je tu nesto posebno medju vama.

Zapamti: prava ljubav se ne nadje svaki dan i ne na svakom uglu.

Lepo te pozdravljam i zelim, da izdrzis.

a mozda i nije slucajno sto sam bas na tebe "naisla" ;) :ok:

znam, kadgod smo u svadji pomislim kako sa njim kao da me neko vezao konopcem i pustio da idem ali konopac ima svoju duzinu i ja se opet vracam ...

cudne nas emocije spajaju, nikad do sada nisam naisla na takva osecanja... :zag:

skoro pa svakodnevno pricamo o tome...

sada smo u fazonu idemo na more pa cemo videti sta ce tamo biti, ako shvatimo da mozemo dalje onda idemo kod bracnog savetnika /btw. znate nekog?/, a ako ne-razvod :(

opet kazem, nemanje deteta nas je unistilo...
od tolike ljubavi-ostade samo zagriste...

a mozda je tako i moralo da bude... :(:roll:

razmisljali smo i o tome...

ne znam, on je u fazonu da ja zasluzujem da imam dete i da treba da budem sa nekim ko to moze da mi pruzi i ko me cini srecnom i kao da me namerno dodatno tera... s obzirom na ne/slaganje pomisljam i na to da se rastanemo i svako svojim putem... :roll:

ne znam... :(

zato i davim ovde i smaram ljude pitanjem imamo li mi sanse za nase cedo? :sad2:

Pozdrav svima... pokusacu da skratim pricu najvise sto mogu...

Ja sam BIK-VAGA i mesec imam u RIBAMA ... pre 2 godine sam bio povredjen od strane devojke koju sam jako voleo... i onda mi se gomila problma desila.... poceo sam da bezim od devojaka ... svaki put kada bi mi se neka svidela... ja bih ili pobegao ... ili bi mi se dewsilo da me zavuce i zajebava... a onda sam posle 1 god odlucio da povbegnem...

nije me bilo 1 god u vezama... sexualno sam hteo da umrem... zakopan poslom ... ( u kom sam jako uspesan ) ... moj zivot se odvijao kroz posao i fizicku aktivnost i drugove...
da ne bih pisao sta mi se sve josh desilo... svasta lose mi se desilo... jednostavno kola su krenula niz put ...

i pre 1.5 mesec... se desilo da sam naleteo na devojku blizanca... od pocetka sam znao da zelim da je imam ... kada mi je rekla da je blizanac ... hteo sam da pobegnem ( zbog prica da bikovi - blizanci ne idu ... )

Medjutim... od kad je ta devojka usla u moj zivot ... ja sam procvetao i na poslovnom planu i zivotnom ... neverovatno se poklapamo ja joj ne oduzimam slobodu ona ne ide sa strane i flirtuje sa svima... jednostavno jako smo chudni oboje za nase znakove...
Ona smatra da treba da ima samo jednog DECKA ... sto je chudno za blizanca ... a ja .. ja volim vise da izlazim od nje ... i da se krecem samo ... krecem sto je chudno za BIKA...

devojka je prelepa... prezgodna ... sve sto bik zeli ... prepametna - puna podrske, paznje ...
Prijamo jedno drugom... a onda mi je rekla "Ja nisam zaljubljena u tebe..." na sta sam i ja morao da priznam da nisam u nju ...

ja vec 1 mesec od kad sam s anjom.... hocu da pobegnem iz te veze... iako nemam da se pozalim na bilo sta ... znam ad mi godi njeno drustvo... ali samo hocu da pobegnem... osecaj Zaljubljenosti kod mene je zaboravljena stvar.... i svako jutro se probudim i pitam se ..."Kako nisam zaljubljen u ovog andjela....?" ,

kad sam u proslu vezu ulazio... zaljubio sam se posle 2 nedelje .... i poludeo iako nije bila vredna nimalo .... sada mi nije jasno sta se desava ..

drugaica mi je vadila natalnu kartu... i samo je rekla... "Puno sam natalnih karata pravila... ali chudniju osobu od tebe nisam videla... ti si spoj nespojivog... nista mi nije jasno kada gledam..."

mene interesuje jedna stvar.... zasto ja ne mogu da se zaljubim .... zasto hocu da pobegnem... ? davno je sve bilo sto sam bio povredjen... vreme je da pustim to iza sebe ... i da nastavim da zivim...

i da svaki dan mi prolazi kroz glavu recenica... "ako necu u nju da se zaljubim u koga cu...?"

pomoc?

Kakve zene??? Evo da pokusa na to da ti odgovori jedan bik-lav iz svog iskustva. Bio 6 godina u braku sa jednom vagom, nije islo, previse povrsno za moj racun. Nakon toga, duga veza sa ovnom...no way, previse inertna. Nekoliko romansi sa lavicama, gde su ostali dobrani oziljci....i onda cudo! Jarac-strelac, na prvi pogled nezanimljiva...dok nisam stisao petlju i priznao sebi da je fenomenalna, skoro pa savrsena. Popustio sam sve vazdusne, rucne i ostale kocnice, a opet imajuci rezervu i prikrivajuci, meni naizgled nebitne stvari, sto me je skupo kostalo :( Da, definitivno zena jarac, barem za mene, gledanje tv, ususkani u kaucu, izlezavanje na asuri na Avali, kulinarske djakonije, sitni znaci paznje...
Kao nov na ovom forumu, sa paznjom sam procitao sve komentare na temu tog (svog) znaka i dosta sam stvari prepoznao. Nezainteresovan, drkos, usporen...samo maska. Unutar je vulkan koji se uspesno kontrolise. Promiskuitet?? No no, nikako, ako je bik sa onom koja mu znaci, to je to, za ceo zivot. Smisao zivota: da gleda kako mu dete raste uz voljenu zenu ;)

jesam zena, sa cudnim natalom...
imala sam tu nesrecu da su se tipovi uvek u mene zaljubljivali, cak i one za koje to nisam htela...
doduse, cak i najjaci postajali su nesigurni, posesivni, ili im je trebala mama ili psihijatar...
imam taj mesec u raku i dal prepoznaju majku/oslonac u meni-ne znam, ali tako je...
ja se vezem, pa se posle cupam iz njihove posesivnosti...

no, moj muz je bik vaga s mesecom u vagi....
voleo se s jednom vagom...
onda je godinama bio sam sa parolom necu da budem samo da bih bio...
i onda smo postali prijatelji... kaze da se istog trena zaljubio u mene...
priznao mi mnogo godina posle...

iako je pravi bik po pitanju drustva, ica, pica itd.
u nekim stvarima ubi nesigurnoscu te sam pocela da ne volim njegov podznak...

povremeno me to jako gusi...

ja sam ovan devica i hocu sve odmah, na kilimandzaro, a sledeceg trena uz tv i kokice...

kaze da umem da budem preenergicna :cool:

kada sam ga pitala zasto ja posle toliko vremena i zasto ja uopste, ovo je bio odgovor:

zbog osmeha, zenstvenosti koja u svakom trenu izbija iz tebe i zato sto si iskrena otvorena i direktna.

eto, odgovor bikonje kakva ga je zena osvojila.
(dan danas mi to govori, mada ja sebe ne dozivljavam kakvom me on vidi)

a mislim da je kod bikova, muskih narocito, jako vazan podznak!

zanimljiva tema, drago mi je sto se o nama ovako puno pise :P hehe
logicno, bik sam, sa podzankom u vagi mislim ali nisam siguran, provericu

generalne osobine bikova koje prepoznajem u sebi jesu da smo opusteni, fazon "sto mozes danas i sutra i prekosutra, ostavi za prekosutra",sve odlazemo za poslednji trenutak i ljudi nam cesto zameraju sto kasnimo... kada nekog volimo onda ga volimo do krajnjih granica i previse smo emotivni ali u celoj toj emotivnosti nismo promenljivi, npr jednom volim, pa zamrzim pa sutra ponovo volim - toga nema kod nas...kad volimo - volimo, kad mrzimo - mrzimo...hedonisti, ajao, to je karakteristika koja je najvise uobicajena za bikove...uzivamo u zivotu...cak i u necemu sto drugi ne bi nazvali uzivanjem, mi jednostavno nadjemo neke trenutke da uzivamo u tome....i pogotovo uzivamo u hrani, pravi smo gurmani, ali i kuvari..mislim da mi bikovi nismo od onih znakova koji vole samocu, mi volimo da se nalazimo u drustvu, da vidimo da je nekome stalo do nas, ne kroz direktno pokazivanje emocija, vec jednostavno kada nas neko pozove negde, nama samopouzdanje raste do krajnje granice...lupio sam, ali znate na sta mislim...bitno nam je da vidimo da je ljudima stalo do nas, ali sa druge strane vecini delujemo hladno i nezainteresovano, mislim i na drustvo i na ljubav, iako nije tako....ne znam zasto, nikada to necu provaliti....kakve zene volimo ? hm, mislim da to varira, ali recimo ja volim zene koje se po necemu isticu, ne volim zene koje se utapaju u prosek....bilo da se isticu tugom, srecom, zenstvenoscu, osmehom, seksipilnoscu, mene ce takve zene privuci, potrebno je da se isticu na bilo koji nacin, bitno je da su drugacije :) verovatno nasa prevelika neodlucnost ima uticaj na to...nismo mi spori, nego uvek razmisljamo "a sta ako", uvek nalazimo probleme gde ih nema, previse smo plasljivi i previse komplikujemo jer nam je jako stalo do tudjeg misljenja o nama, ne svacijeg, ali generalno da..... u vezi dajemo sebe 100% i ljubomorni smo....kad vidimo da neko nasu ljubav u vezi ili u drustvu ne ceni brzo se razocaramo i naljutimo i prekinemo kontakt sa tim osobama i onda one dodju na krstaricu i pisu ovde kako smo mi "cudni"...tako posmatrano i jesmo cudni...nikad od nas necete cuti da pricamo o emocijama i nasim osecanjima, jer smo suvise ponosni da pricamo o tome, a zapravo dok spolja delujemo hladno unutra nam se srce cepa, znaci nikad ne pricamo o nasim osecanjima i nasim problemima, veoma smo zatvoreni sto se toga tice, ali smo tu uvek da saslusamo druge i da njima damo podrsku...sto se tice muzike, ne mozemo da zivimo bez nje...humor je kod nas veoma raznovrstan, moze da se desi da smo najvece saljivdzije a moze da se desi da smo veoma cutljivi...uglavnom mislim da svaki bik ima nesto na sta se "kida do poda", sad zavisi kakav humor voli...nismo narcisi i egocentrici, ali volimo da se lickamo, sredjujemo, bitno nam je kako izgledamo a opet, ponavljam, to ima veze sa tim sto nam je generalno stalo do tudjeg misljenja o nama iako to ne pokazujemo ponekad.....jeste, porodicni smo ljudi....sto se tice materijalnog nacina razmisljanja, nismo materijalisti ne znam ko je uopste pokrenuo tu pricu da su bikovi materijalisti...realni smo potpuni, cvrsto stojimo na zemlji, ali pare nam nisu najveci cilj u zivotu, ne znam odakle to mnogima ovde...licno, meni su drustvo, porodica i ljubav najbitniji u zivotu, a pare se tu mogu ugurati jedino kao sredstvo putem kojeg bi obezbedili porodicu koju zasnujemo :) zaista, nismo materijalisti i uopste ne posmatramo svet kroz pare niti su nam one najvaznije

docicu ovde ponovo kad uradim natalnu kartu i pogledam sta sam u podzanku i sve te mesece jer nista ne razumem, potpuni sam amater :) a ovo sam napisao mozda previse personalno, ali verujem da cete vi u ovome prepoznati karakteristike bikova u ovom mom "malom opisu" naseg znaka :) najbolji smo, nema sta

Stvatno ne znam sta da kazem.. Znam samo jednog muskog bika i ponekad mi stvarno ide na zivce. Znam samo da kada smo oboje ljuti da bolje da se klonimo jedno drugog. Dosta vole da se ispovedaju (ili je to samo ovaj jedan :D ). Smatram ih za super drustvo kada sam i ja sama super raspolozena.. :D

ok, kako se ponasa bik kad mu se svidjas? on nesto suptilno nagovestava, tako? ili je otvoren?
mislim da je kod njih malo tesko naslutiti sta oseca, jer on nikada nije neprijatan prema nekom cak i kada mu se ta osoba ne svidja

help

Back