Muški bikovi?

• Začetnik teme Začetnik teme SKORPIJICA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ok, kako se ponasa bik kad mu se svidjas? on nesto suptilno nagovestava, tako? ili je otvoren?
mislim da je kod njih malo tesko naslutiti sta oseca, jer on nikada nije neprijatan prema nekom cak i kada mu se ta osoba ne svidja

help

Haha da, njima jeste stalo da odrze dobre odnose, i da nista ne poljulja njihov ego, tako da ce se uvek truditi da budu prijatni i simpaticni. z:) Ali rekla bih da, kada mu se osoba stvarno svidja, bik se nece ustrucavati da to pokaze. Bilo direktno, bilo suptilno kako ti kazes. Barem ja imam takvo iskustvo.

Moje iskustvo je da će ti bik reći ako ga zanimaš. Ja sam bila u vezi sa jednim vrlo iskrenim bikom, imao je on svoje mane - tvrdoglav kao bik:) i malo očinski nastrojen (tipa: ovo smeš, ovo ne smeš, ali ja nisam mnogo obraćala pažnju na te njegove pridike), ali pokazivanje emocija i pažnje mi nije nedostajalo sa njegove strane :cmok::heart::zag:

Tema me jako privukla :D
Interesuje me...hmmm...kako znati da biku nije sTalo, meni nekak djeluje kao rezervisano... Kako znati da je gotovo? :(
Na pocetku bude sve ok...i onda odjednom zatisje...pa se opet javi...i evo sad situacija se ponovo ponovila...zatisje :(
Imam osjecaj da je sve gotovo... a nismo ni zavrsili kako treba:( bez rijeci... :(
Ja sam se javila par puta, kad sam vidjela da i on tako zna da se javi iz vedra neba...i onda... nakon nekog perioda opet 'tisina' :/ a ja ne zelim vise tako ...nije mi u cilju da ga smaram... a opcenito slabo prica...zbunjena sam :/

Samo jedan kratak komentar.MUSKARCI BIKOVI SU NAJBOLJI LJUBAVNICI!!!Inace primetila sam da ima puno parova kombinacija Strelac-Bik ili Strelac-Lav.Ja sam inace Strelac.Muskarci Bikovi su divni-jake osobe sa nogama cvrsto na zemlji,ali imaju tu svoju luckastu stranu,sto je super.Pa,ipak najveci umetnici su bili bikovi,npr.Salvador Dali.Zatim,to su porodicni ljudi,veliki gurmani sa odlicnim njuhom za dobro vino i VELICANSTVENI U KREVETU!Veliko postovanje svim Bikovima!!!

z:poz:

bikovi su neopevani kreteni i samozivi nadrkani sadisti cim nesto nije po njihovom...jedino sto im priznajem to je da nisu rastrosni, ali posto je stipsarenje za mene krajnje negativna osobina, ondaaaaaa..... sve je ovo iskustvo iz prve ruke, ali ipak moram da je volim....

Back