Muški bikovi?

• Začetnik teme Začetnik teme SKORPIJICA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
o da... isto tako...
al da su cudni - cudni su...

Šta je tu čudno? Oni samo jako vole sex, i da jedu, (uopšte, sva telesna zadovoljstva) i imaju tu odličnu osobinu da smatraju da je njihova glavna svrha života da materijalno obezbede porodicu :lol:.
Ono, da su tvrdogalvi i posesivni - jesu, ali ako je žena koja je sa njima u vezi još tvrdoglavija i posesivnija, onda nema problema! (a slabi su, često i nesvesno, na muziku: bebu Bika možemo lepo smiriti nekim Mocartom, ili sličnom muzikom)
Ako se previše uztvrdoglave za vaš ukus, pokušajte da ne pregovarate sa njima kada su gladni, jer onda neće ni ono što hoće! Nego, lepo, posle dobrog ručka, uz desert... pa polako... i, onda oni pomisle da su to u stvari oni odlučili! :lol:
A nije loša ni opcija nagrađivanja omiljenim jelom, ili slatkišem, koji smo napravile "samo za njega".:lol:

Da, i da ne zaboravim: ne vole kada im se govori da nisu u pravu, to jeste, ali u stvari najviše mrze kada im se dokaže da nisu u pravu! :rotf:

Poslednja izmena:
Nemoj da se plasis i razmisljas o glupostima!
Sta bi bilo kad bi bilo, sta ce biti kada bi, a sta ako…
Ne zamaraj se time. Niko ne zna odgovore na ta pitanja.

Ponekad covek ne moze ni za sebe 100% da garantuje sta bi i kako bi u odredjenoj situaciji, moze samo da zavarava sebe, znas ono “Ma, ja bih to ovako…”.
Djavola, koliko puta nas zivot demantuje i situacija primora da ucinimo nesto sto nam mozda nikada ne bi palo na pamet. Koliko puta nam se svima dogodi da iznenadimo i ne prepoznajemo sami sebe. Nismo isprogramirani roboti.

Zato izbegavaj ta pitanja.
Zivot je nepredvidiv. Zivot je kratak. Uglavnom tezak. Treba znati ceniti lepe trenutke. Pre svega, ih prepoznati…
Budi srecna sto si pronasla, srela nekog ko ti odgovara, ko te cini srecnom i sa kim ti je lepo. Ne pitaj se koliko ce trajati! Uzivaj!
Sta donosi sutra, to niko ne zna.

Ne znam sta mi je veceras? A Mesec nije u Raku.... :mrgreen:

Uostalom, generalizacije su odraz povrsnosti.
Ne postoje dve iste osobe na ovoj planeti, pa tako ni dve natalne karte. Je l' tako? ;)

Eva,hvala ti na iscrpnom komentaru.U pravu si i da znas da cu te poslusati i uzivati maksimalno,pa nek traje dok traje:super:

mi.
nikad.
nećemo.
voleti.
blizance.

22.gif

Zasto?Sto si ljut na Blizance?Ili je to pravilo?

Nije baš neko pravilo, ali ako je čovek baš onako tipičan Bik, on je onda temeljan, uporan, (sad će Samanta da me zamrzi :lol: ) više materijalan i pouzdan (Samanta, :cmok: ), a Blizanci su za njega suviše "lepršavi" i promenljivi, i nepouzdani, i ko zna šta sve još sa njegove tačke gledišta, da ne spominjem eventualno iskustvo!:lol:

Ali to nije razlog da se ti brineš, sa vašim položajem Meseca, i podznacima!:bye:

Ma manite se muskih Bikova kako niste shvatili do sada...oni su ZLO!!!

Ne moras da nas vredjas:DMi nismo zlo,mi samo znamo sta zelimo od zivota.Ja kao dupli Bik ti to tvrdim.Licno mislim da nema bolje i stabilnije kombinacije u horoskopu od kombinacije Bika i Bika.Ti brakovi traju u 99% slucajeva citav zivot i znam ih najmanje 50tak.Ja licno volim Bikice,Jarceve i Device najvise.Bezim od Vodolija i Skorpija.

Nije baš neko pravilo, ali ako je čovek baš onako tipičan Bik, on je onda temeljan, uporan, (sad će Samanta da me zamrzi :lol: ) više materijalan i pouzdan (Samanta, :cmok: ), a Blizanci su za njega suviše "lepršavi" i promenljivi, i nepouzdani, i ko zna šta sve još sa njegove tačke gledišta, da ne spominjem eventualno iskustvo!:lol:

Ali to nije razlog da se ti brineš, sa vašim položajem Meseca, i podznacima!:bye:

Hvala,draga moja,ljubim te:cmok:

mislim da bik i blizanac mogu biti jako jako jako lepa kombinacija... ne mogu toliko da tvrdim kako je na duze staze ali ovako mogu... narocito mogu da budu dobri prijatelji... generalno sve ovo varira naravno, i priroda bikova i blizanaca se razlikuje, pa ce mozda brze naici na prepreke i sl i samim tim se ne slazu najbolje :D ali opet sa druge strane moze biti jako lepo... pre svega interesantno i uzbudljivo... naravno to je ako ste iskreno zainteresovani jedno za drugo... tada je biku lepo jer voli veselog blizanaca jer i sam bik voli provod i uzivanje, a blizanac koji je iskreno zainteresovan za bika zadrzace se tu, nece vileneti okolo odmah, nego ce mu pruziti uzivanje, igrarije i paznju uopste, i naravno uzbudljiv sex, a bikovi sve to vole.... :D jako zabavno i sa puno smeha u pocetku, a posle kako kod koga... ako spadate medju one radoznale bikove, koji vole malo promena, avanture, koji vole da istrazuju, putuju, druze se pojacano i uopste ako ste onaj "brzi" tip bika, blizanac ce vam se potpuno svidjati i intrigirati vas, barem u pocetku :)
a za one "sporije" bikove blizanci nisu dobar izbor, ali zato drugi bik jeste.... bik i bik ce se normalno uvek kapirati, ali se u vezi ili jako ne slazu ili jako slazu... jednoj polovini bikova je drugi bik jako dosadan i nestimulativan, jer su slicni i to je poslednje sto im treba.. a onim bikovima koji bas bas ovise o vezivanju, mirnoj i sigurnoj oazi, i uopste mirnijem zivotu, naravno jako ce prijati jos jedan bik :P

Ovako,...njemu je umro kum, kada mi je javio (on je u Portugaliji) izjavila sam mu saucesce i ono da mi je za i sve kako treba i nisam zelela da mu smetam jer znajuci da u tim trenucima si sa familijom ne? Uglavnom pustim ja po koju poruykicu njemu na facebook (mob ne moze da salje sms za Lisabon sto je neverovatno), ali nisam zelela da ga bombardujem sa svakodnevnim porukama, uglavom on odjedno mi je samo poslao poruku kako njemu nije bilo dosta moje podrske i kako ja nisam u stanju da ga nazovem ( a glupo mi je bilo da ga zovem, sta ako zovem bas u vreme sahrane a i rekao mi je da je u zalosti i da se prilagodjava situaciji) i ja nisam zelela da mu smetam,....I on je eto raskinuo... odjednom tek tako.

Bik temperamentan mozda je u afektu sve to bilo, mozda i zbog smrti kuma i sta ja znam....
Eto..

I mene je moj Bik zbog kuma mučio cijelo vrijeme i na kraju je
kum pobijedio.
Hvala kumu,što me je na vrijeme spustio na zemlju.:aha:

Back