>NiNa<
Poznat
- Poruka
- 9.784
Ja volim cudake 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja znam da su bikovi tvrdoglavi ali ovaj moj *** kaoooo da sam mu odsekla kitu pa ne moze da mi oprosti! Znaci da ne poverujem kakav je..
o da... isto tako...
al da su cudni - cudni su...
Jeste,ne mogu da zamislim svoj zivot bez muzike.a slabi su, često i nesvesno, na muziku: bebu Bika možemo lepo smiriti nekim Mocartom, ili sličnom muzikom
Nemoj da se plasis i razmisljas o glupostima!
Sta bi bilo kad bi bilo, sta ce biti kada bi, a sta ako…
Ne zamaraj se time. Niko ne zna odgovore na ta pitanja.
Ponekad covek ne moze ni za sebe 100% da garantuje sta bi i kako bi u odredjenoj situaciji, moze samo da zavarava sebe, znas ono “Ma, ja bih to ovako…”.
Djavola, koliko puta nas zivot demantuje i situacija primora da ucinimo nesto sto nam mozda nikada ne bi palo na pamet. Koliko puta nam se svima dogodi da iznenadimo i ne prepoznajemo sami sebe. Nismo isprogramirani roboti.
Zato izbegavaj ta pitanja.
Zivot je nepredvidiv. Zivot je kratak. Uglavnom tezak. Treba znati ceniti lepe trenutke. Pre svega, ih prepoznati…
Budi srecna sto si pronasla, srela nekog ko ti odgovara, ko te cini srecnom i sa kim ti je lepo. Ne pitaj se koliko ce trajati! Uzivaj!
Sta donosi sutra, to niko ne zna.
Ne znam sta mi je veceras? A Mesec nije u Raku....
Uostalom, generalizacije su odraz povrsnosti.
Ne postoje dve iste osobe na ovoj planeti, pa tako ni dve natalne karte. Je l' tako?![]()
Ovaj divni Bik je u podznaku Rak,sa Mesecom u Biku,a ja sam Blizanac/Skorpija sa Mesecom u Raku
mi.
nikad.
nećemo.
voleti.
blizance.
![]()
Ne izgleda loša kombinacija!![]()
mi.
nikad.
nećemo.
voleti.
blizance.
![]()
Zasto?Sto si ljut na Blizance?Ili je to pravilo?
Ma manite se muskih Bikova kako niste shvatili do sada...oni su ZLO!!!
Nije baš neko pravilo, ali ako je čovek baš onako tipičan Bik, on je onda temeljan, uporan, (sad će Samanta da me zamrzi) više materijalan i pouzdan (Samanta,
), a Blizanci su za njega suviše "lepršavi" i promenljivi, i nepouzdani, i ko zna šta sve još sa njegove tačke gledišta, da ne spominjem eventualno iskustvo!
Ali to nije razlog da se ti brineš, sa vašim položajem Meseca, i podznacima!![]()
Trenutno uzivam sa jednim Bikom i imam samo reci hvale.Divan,nezan,srastven,stvoren za ljubav.Zelim da potraje sto duze.Ali kada procitam vasa iskustva uplasim se sta ce dalje biti....
Ne moras da nas vredjasMi nismo zlo,mi samo znamo sta zelimo od zivota.Ja kao dupli Bik ti to tvrdim.Licno mislim da nema bolje i stabilnije kombinacije u horoskopu od kombinacije Bika i Bika.Ti brakovi traju u 99% slucajeva citav zivot i znam ih najmanje 50tak..
Jesu cudni...
Znaju da se zatvore i ne pustaju ljude blizu,dok ne odboluju problem sami.
I onda se vrate kao novi,kao da se nista nije desilo.
Retko kad traze pomoc,a uvek je rado pruzaju.
Ovako,...njemu je umro kum, kada mi je javio (on je u Portugaliji) izjavila sam mu saucesce i ono da mi je za i sve kako treba i nisam zelela da mu smetam jer znajuci da u tim trenucima si sa familijom ne? Uglavnom pustim ja po koju poruykicu njemu na facebook (mob ne moze da salje sms za Lisabon sto je neverovatno), ali nisam zelela da ga bombardujem sa svakodnevnim porukama, uglavom on odjedno mi je samo poslao poruku kako njemu nije bilo dosta moje podrske i kako ja nisam u stanju da ga nazovem ( a glupo mi je bilo da ga zovem, sta ako zovem bas u vreme sahrane a i rekao mi je da je u zalosti i da se prilagodjava situaciji) i ja nisam zelela da mu smetam,....I on je eto raskinuo... odjednom tek tako.
Bik temperamentan mozda je u afektu sve to bilo, mozda i zbog smrti kuma i sta ja znam....
Eto..
I mene je moj Bik zbog kuma mučio cijelo vrijeme i na kraju je
kum pobijedio.
Hvala kumu,što me je na vrijeme spustio na zemlju.![]()
Devojke,evo ja cetiri meseca sa mojim BIkom i uzivam i dalje.I nemam se na sta pozaliti.Nek traje dok traje,za sada je divno....