S
SKORPIJICA
Gost
Interesuje me sta mislite o muskim bikovima da li su uvek tako hladni kao sto izgledaju ili je to samo maska 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije bas sve tako prostoSKORPIJICA:Interesuje me sta mislite o muskim bikovima da li su uvek tako hladni kao sto izgledaju ili je to samo maska![]()
AJDE GOSTE POJASNI MI!?Anonymous:nije bas sve tako prostoSKORPIJICA:Interesuje me sta mislite o muskim bikovima da li su uvek tako hladni kao sto izgledaju ili je to samo maska![]()
Divno...zasto samo da mislis :wink:Izgubljena:Ja cu da ti kazem.Muski bikovi uopste nisu hladni.To su najdivnija bica,topli,nabijeni seksualnoscu.....eh kad samo pomislim topim se
I ja sam skorpija... Izgleda da vecina nas deli ovo misljenje. Mada imaju i dobre strane... Samo trenutno ne mogu da se setim.AnDrE@:po meni nema nista gore od muskih bikova. pravi tradicionalist -zeni je mesto u kuhinji i sl!
sem toga potpuno su dominantni i uvek hoce da isteraju svoje... ne znam ali ja sam skorpija i sa njima se ne podnosim uopste, jer su suvise materijalisticki orijentisani i konzervativni su.... samo se svadjamo!
Ajde razuveri me! Objasni mi zasto ste tako usporeni i treba vam izvlaciti reci iz usta?Bull:Tebe bas treba razuveriti.
Kao prvo, ne znam otkud ti to...SKORPIJICA:Ajde razuveri me! Objasni mi zasto ste tako usporeni i treba vam izvlaciti reci iz usta?Bull:Tebe bas treba razuveriti.
Pa zar to nije sebicno kad sve treba da se vrti samo oko njega?Bosna:Bikovi su ti draga moja opasni. Uprvom trenutku
pomislis da je bivsa riba luda sto ga je ostavila.
On je divan,zastitnicki nastrojen prema tebi, i
sve to dok te ne navuce. Ustvari je emocionalni
parazit.A onda si podredjena samo njemu i sve se vrti oko njega. Naravno, malo oko tebe, ali uglavnom
oko njega i njegovih poreba. Uziva u hrani,seksu
tako da ako hoces u potpunosti da ga zadovoljis
budi izvrsna u kuvanju i seksu.
Zaboravila sam ti raci da sve zavisi od tipa Bika.
Ima visih i nizih tipova Bika, po astrologiji.
Pozdrav![]()
A sta znas o nizim tipovima bika?Bosna:Bikovi su ti draga moja opasni. Uprvom trenutku
parazit.A onda si podredjena samo njemu i sve se vrti oko njega. Naravno, malo oko tebe, ali uglavnom
Pozdrav![]()
Sjajan review, mora se priznati...no, kombinacija bik i skorpija podznak dovodi tvoju pricu u corsokak...Bosna:Bikovi su ti draga moja opasni. Uprvom trenutku
Pozdrav![]()
Da, prijatna iskustva...SKORPIJICA:A TI BULL-U,JESI BIO NEKAD SA NEKOM SKORPIJOM?
Una zaista si se potrudila svojskiSKORPIJICA:E Una svaka ti cast