Muški bikovi?

• Začetnik teme Začetnik teme SKORPIJICA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ha! Iskoristo je razdaljinu i tužan slučaj da "lakše" zbriše? :otkacio:
Neću da komentarišem, ne smeju se izdevati imena ljudima i koristiti ružne reči ovde na forumu!:otkacio:
Pogledaću kasnije tvoju natalnu kartu, u vezi braka (jer tu spadaju i ozbiljne veze, nalik na brak, samo molim te, sačekaj, srašno me boli glava, a to kog mene obično traje 3 dana! Čim budem sposobna da odgovaram za svoje reči i dela, javljam se, pa koliko znama - znam, a što pogrešim, neko će me već ispraviti.
Ti sad lepo "odpati" tvoju turu koja ti sleduje, pa ćemo da vidimo kakav ti odgovara.:kiss: :bye:

Ma opusteno Taote, nije frka,......

Inace meni je jedna zena koja gleda u solju rekla za ovog Bika opisala njegovu situaciju, kola, kako izgleda i sve samo sto je prica imala i sretan kraj. Zato sam se ponadala da mi se mozda to i ostvaruje,.....ali ***...
Sta ces kad idealizujemo nekoga....

ZNate sta,..ja cu da se borim za ovu vezu!
Ionako nemam sta da izgubim, *** probacu verbalno da mu objasnim kad vec ne mogu putem maila i sta ja znam,pokusacu svakako sve dok mi ne kaze da odjebem i ne bojim se uopste toga da li cu ispasti pacenica iline, zabole me ja se iovako dovoljno lose osecam!

ZNate sta,..ja cu da se borim za ovu vezu!
Ionako nemam sta da izgubim, *** probacu verbalno da mu objasnim kad vec ne mogu putem maila i sta ja znam,pokusacu svakako sve dok mi ne kaze da odjebem i ne bojim se uopste toga da li cu ispasti pacenica iline, zabole me ja se iovako dovoljno lose osecam!

To bas ne lici na bicicu, i bas zbog toga, SVAKA CAST! :klap:
Apsolutno te podrzavam! :ok:
Najbolje je kada se stvari rasciste do kraja!

Ja nikako da se otresem muskih bikova,svaki mi napravi pakao od zivota i uvek kazem nikad sa bikovima,ali onda upoznam nekog,odusevim se i kad saznam da je bik vec sam toliko luda za njim da pomislim "dobro,ovaj je sigurno drugaciji"...A nekako uvek nalecem na njih,a i oni na mene :) Ja sam inace ovan/strelac,5. kuca u biku,a venera u ovnu...Upravo mi je jedan ovih dana pokidao zivce,a kad vec moram da budem tako pateticna , i slomio srce...:( Veza je pocela kao bajka,izlivi emocija,hiljadu poziva i poruka dnevno,obozava me ,hoce da me zeni...i onda odjednom vrtoglava promena ponasanja (njegovog)...na moje pitanje sta nije u redu nastaje jos veci problem jer BIK prekida svaku komunikaciju...nismo cak ni raskinuli kao ljudi...i eto ispostavi se da jeste malo drugaciji od ostalih bikova,uvrnutiji je na svoj sopstveni nacin :) I znam sebe,opet cu bez obzira na to,nekako prepoznati negde nekog bika i opet poludeti za njim,nikako da naucim lekciju,a i oni su zaista divni kada su zaljubljeni,dok im ne kvrcne nesto u glavi :)

Ja nikako da se otresem muskih bikova,svaki mi napravi pakao od zivota i uvek kazem nikad sa bikovima,ali onda upoznam nekog,odusevim se i kad saznam da je bik vec sam toliko luda za njim da pomislim "dobro,ovaj je sigurno drugaciji"...A nekako uvek nalecem na njih,a i oni na mene :) Ja sam inace ovan/strelac,5. kuca u biku,a venera u ovnu...Upravo mi je jedan ovih dana pokidao zivce,a kad vec moram da budem tako pateticna , i slomio srce...:( Veza je pocela kao bajka,izlivi emocija,hiljadu poziva i poruka dnevno,obozava me ,hoce da me zeni...i onda odjednom vrtoglava promena ponasanja (njegovog)...na moje pitanje sta nije u redu nastaje jos veci problem jer BIK prekida svaku komunikaciju...nismo cak ni raskinuli kao ljudi...i eto ispostavi se da jeste malo drugaciji od ostalih bikova,uvrnutiji je na svoj sopstveni nacin :) I znam sebe,opet cu bez obzira na to,nekako prepoznati negde nekog bika i opet poludeti za njim,nikako da naucim lekciju,a i oni su zaista divni kada su zaljubljeni,dok im ne kvrcne nesto u glavi :)

*** Da to nije ovaj isti BIK sto je ISTO tako i samnom se ponasao..
Isto dojednom nagla promena ponasanjam prekida svaku komuniaciju nestaje bez traga i tako... :shock:

*** Da to nije ovaj isti BIK sto je ISTO tako i samnom se ponasao..
Isto dojednom nagla promena ponasanjam prekida svaku komuniaciju nestaje bez traga i tako... :shock:

Meni to sve nekako izgleda da vas dve, kad čujete da je tip Bik, "hvatate maglu"!
Mora da imate neku zajedničku tačku u horoskopu, kad se ovako "provodite" sa tim znakom! :?:
Šta da vam kažem, saosećam sa vama! :heart::heart:
(moja veza sa Bikom je duuugotrajna, samo što sam ja Škorpija, pa sam "žilava", a i on je, bogami, "žilav" :mrgreen:)

I meni su cudni.al recimo imam dobru komunikaciju sa njima. al opet zbrisu i od mene. jednan me pitao kako gledam na situaciju sa njim i posle nestao. drugi predlagao nesto a nista pokusavao i opet nestao. nece ni da se druzi sto je najgore od svega a meni tako dragi svi do jednog :) i ne kapiram sta je problem. sta je problem makar se druziti sa nekim koo ti odgovara....

Trenutno uzivam sa jednim Bikom i imam samo reci hvale.Divan,nezan,srastven,stvoren za ljubav.Zelim da potraje sto duze.Ali kada procitam vasa iskustva uplasim se sta ce dalje biti....

Nemoj da se plasis i razmisljas o glupostima!
Sta bi bilo kad bi bilo, sta ce biti kada bi, a sta ako…
Ne zamaraj se time. Niko ne zna odgovore na ta pitanja.

Ponekad covek ne moze ni za sebe 100% da garantuje sta bi i kako bi u odredjenoj situaciji, moze samo da zavarava sebe, znas ono “Ma, ja bih to ovako…”.
Djavola, koliko puta nas zivot demantuje i situacija primora da ucinimo nesto sto nam mozda nikada ne bi palo na pamet. Koliko puta nam se svima dogodi da iznenadimo i ne prepoznajemo sami sebe. Nismo isprogramirani roboti.

Zato izbegavaj ta pitanja.
Zivot je nepredvidiv. Zivot je kratak. Uglavnom tezak. Treba znati ceniti lepe trenutke. Pre svega, ih prepoznati…
Budi srecna sto si pronasla, srela nekog ko ti odgovara, ko te cini srecnom i sa kim ti je lepo. Ne pitaj se koliko ce trajati! Uzivaj!
Sta donosi sutra, to niko ne zna.

Ne znam sta mi je veceras? A Mesec nije u Raku.... :mrgreen:

Uostalom, generalizacije su odraz povrsnosti.
Ne postoje dve iste osobe na ovoj planeti, pa tako ni dve natalne karte. Je l' tako? ;)

Back