Muske Vage?

• Začetnik teme Začetnik teme sunny
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a da, tamo smo gledali, dobra je osoba...ali i nije stopostotna vaga cim nece da ti gricka pupak i ljubi stomacic

to je izgleda rezervisano samo za nas sa vagom u podznaku...to grickanje i dodiri jezikom

:lol:
Na konto one njegove Venere u Devici je ispadalo da voli to( po onom tekstu)..a ja kad sam rekla da se onda neće leba najesti od mene -značilo je da ne smatram baš svoj stomak nešto lepim i pogodnim za take rabote.

mmmda izvini sto sam te naterala da me vredjas :lol: chao kefalo... famous strumfE :bye:

razvešćeš se 100%, s ovakvom sedmom kućom mogu da se kladim da leti perje, ružne reči, uvrede, omalovažavanja, šamari?
ni drugi ti brak neće biti ništa bolji, ponavlja se priča, sa marsom kao vladarom u sedmo, ribama, haotičan odnso u kom neko gubi kontrolu. pitam se ko bi to mogao biti. :)
s tim što postoji mogućnost da posle ovog drugog neuspeha potražiš spas u alkoholu... mada ti i natalno tu opciju držiš u rezervi, nebitno šta će je ativirati. nadam se da sam ti pomogla.

razvešćeš se 100%, s ovakvom sedmom kućom mogu da se kladim da leti perje, ružne reči, uvrede, omalovažavanja, šamari?
ni drugi ti brak neće biti ništa bolji, ponavlja se priča, sa marsom kao vladarom u sedmo, ribama, haotičan odnso u kom neko gubi kontrolu. pitam se ko bi to mogao biti. :)
s tim što postoji mogućnost da posle ovog drugog neuspeha potražiš spas u alkoholu... mada ti i natalno tu opciju držiš u rezervi, nebitno šta će je ativirati. nadam se da sam ti pomogla.

:lol: srce si :heart: ne znam samo ko me zahebava ti ili onaj kome sam prosle godine narucila i platila izradu i tumacenje natala... mora da on laze, mislim za lovu sigurno svima tumaci chrt kao najlepsu bajku i ljubavni roman :lol:
e djavolja, bas si me razocarala veceras... mislila sam da si kulji lik

satrn uskoro ulazi u škorpiju, a kada napravi konjukciju sa uranom, vladarom 7 i aktivira aspekte, nađi i advokata.
ovo sam zaboravila da dodam, ybg... :lol:

:lol: srce si :heart: ne znam samo ko me zahebava ti ili onaj kome sam prosle godine narucila i platila izradu i tumacenje natala... mora da on laze, mislim za lovu sigurno svima tumaci chrt kao najlepsu bajku i ljubavni roman :lol:
e djavolja, bas si me razocarala veceras... mislila sam da si kulji lik

nećemo dugo čekati da saznamo ko je u pravu.
i ja za lovu tumačim lepše. :)

tjuti tu i slusaj, vis da cu da roknem muza, da vidim sta ce da bude posle pa da idem da spavam :lol:

neces ga roknuti, mada nikad se ne zna, odnos po natalnoj cesto nije skladan...i desava se da imas bezrazlozne strahove

nemoj ovo shvatiti kao atak na tebe i govoriti da lazemo, astrolog koji prica samo o lepim stvarima ne radi posao kako treba

neces ga roknuti, mada nikad se ne zna, odnos po natalnoj cesto nije skladan...i desava se da imas bezrazlozne strahove

nemoj ovo shvatiti kao atak na tebe i govoriti da lazemo, astrolog koji prica samo o lepim stvarima ne radi posao kako treba

ma sve kul, sad vam verujem... nista onda, odoh u sup lepo da se prijavim na vreme da mu spasim zivot :lol:... eto bar jedno dobro delo da napravim za danas :lol: pozdrav i wild sorry

Back