skoro sve sto su rekli u pravu su ,samo su jedno zaboravili. nemoj da im teras inat jer znaju da budu jako pokvareni, mrze nepravdu i to ih moze dovesti do ludila.brzo planu ali ce ti i tako brzo zaboraviti tako da ih to stanje nece dugo drzati. nemoj nikada da im prkosis i da bez razloga nerviras. vage se jako lepo oblace i vode racuna o svakom delu gardarobe, nemoj nikad da ga cackas po kosi jer ti to na dobro nece izaci.oni su jako verna stvorenja i neznm sta treba da se desi da bih te ostavili.puni su ljubavi koju zele da podele sa nekim.zalizi kosu , vezi je u rep , obuci stikle i stani pred njega ima da poludi. veruj mi na recima .mazi ga i reci mu da ga volis nimalo vise drzi ga za ruku i budi mu posvecena samo toliko, veruj mi da nece ni jednu drugu pogledati pa makar i gole prolazile pored njega.volece te do kraja zivota. vaga - iskreno
NE! Vage ti vole drustvo i uvek im je #1 u zivotu, neznam za ostale vage al ja nisam nesto preterano ljubomoran ako znam o cemu se radi, a ako neznam 

Sem sto su cesto bas lepi frajeri uz to su i velike dobrice