gost 237967
Veoma poznat
- Poruka
- 13.188
mozda je dosta analize za danas 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda je dosta analize za danas 
ako tako hoces.. pusti muske vage i zaboravi ga, bilo je, proslo i zavrsilo se ..okreni se buducnosti, ti si vodolija

ne znaci, mislio sam da pises o bivsem cim ga nazivas pickicom
mogu ti pogledati i stvari vezano za brak i da li ces se razvesti i kada, ali rece da je dosta![]()
pa ja ti kazem sadasnji a ti se sprdas 
a da, tamo smo gledali, dobra je osoba...ali i nije stopostotna vaga cim nece da ti gricka pupak i ljubi stomacic
to je izgleda rezervisano samo za nas sa vagom u podznaku...to grickanje i dodiri jezikom

Na konto one njegove Venere u Devici je ispadalo da voli to( po onom tekstu)..a ja kad sam rekla da se onda neće leba najesti od mene -značilo je da ne smatram baš svoj stomak nešto lepim i pogodnim za take rabote.

mmmda izvini sto sam te naterala da me vredjaschao kefalo... famous strumfE
![]()

razvešćeš se 100%, s ovakvom sedmom kućom mogu da se kladim da leti perje, ružne reči, uvrede, omalovažavanja, šamari?
ni drugi ti brak neće biti ništa bolji, ponavlja se priča, sa marsom kao vladarom u sedmo, ribama, haotičan odnso u kom neko gubi kontrolu. pitam se ko bi to mogao biti.
s tim što postoji mogućnost da posle ovog drugog neuspeha potražiš spas u alkoholu... mada ti i natalno tu opciju držiš u rezervi, nebitno šta će je ativirati. nadam se da sam ti pomogla.
srce si
ne znam samo ko me zahebava ti ili onaj kome sam prosle godine narucila i platila izradu i tumacenje natala... mora da on laze, mislim za lovu sigurno svima tumaci chrt kao najlepsu bajku i ljubavni roman 
razvešćeš se 100%, s ovakvom sedmom kućom mogu da se kladim da leti perje, ružne reči, uvrede, omalovažavanja, šamari?
ni drugi ti brak neće biti ništa bolji, ponavlja se priča, sa marsom kao vladarom u sedmo, ribama, haotičan odnso u kom neko gubi kontrolu. pitam se ko bi to mogao biti.
s tim što postoji mogućnost da posle ovog drugog neuspeha potražiš spas u alkoholu... mada ti i natalno tu opciju držiš u rezervi, nebitno šta će je ativirati. nadam se da sam ti pomogla.

srce si
ne znam samo ko me zahebava ti ili onaj kome sam prosle godine narucila i platila izradu i tumacenje natala... mora da on laze, mislim za lovu sigurno svima tumaci chrt kao najlepsu bajku i ljubavni roman
e djavolja, bas si me razocarala veceras... mislila sam da si kulji lik

satrn uskoro ulazi u škorpiju, a kada napravi konjukciju sa uranom urana, vladarom 7 i aktivira aspekte, nađi i advokata.
ovo sam zaboravila da dodam, ybg...![]()
pa ono jes, trebace advokat, ocekujem neko nasledstvo... fala jos jednomneće bre, kad ja učestvujem zna se da sam ja kriva.
evo, stajem. ako bude vređala neću reagovati.![]()

nećemo dugo čekati da saznamo ko je u pravu.
i ja za lovu tumačim lepše.![]()

pa ono jes, trebace advokat, ocekujem neko nasledstvo... fala jos jednom

stvarno, svi na djavolju....celici se nevesto
salim se, cyanid ti si zapetljala sa vagama, pusti druge da razmene iskustva o stomaku i ostalom, ako imas nesto sa njim nerascisceno resavaj to, mani se prepucavanja

a i venera ti je u 6 polju, radiš iza leđa partneru... ne mislim samo na brak.![]()

uhvatila si me sad, planiram da ga otrujem... cijanidom![]()

ne bi me iznenadilo.![]()

Pff, pored toga i šta će ti više.
Butke su ukras sveta

tjuti tu i slusaj, vis da cu da roknem muza, da vidim sta ce da bude posle pa da idem da spavam![]()
neces ga roknuti, mada nikad se ne zna, odnos po natalnoj cesto nije skladan...i desava se da imas bezrazlozne strahove
nemoj ovo shvatiti kao atak na tebe i govoriti da lazemo, astrolog koji prica samo o lepim stvarima ne radi posao kako treba
... eto bar jedno dobro delo da napravim za danas
pozdrav i wild sorry
мојте да ми дирате мушке припаднике мог знака!!!