Muške sponzoruše

Postaješ glup,nisi više ni dosadan.
Laugh Laughing GIF

kermit the frog muppets GIF

Nesto mi se ne placa za pusi tolike pare. Aj da je 5 evra kad sam u frci, ali to je onda zdravstveni rizik.
nema tu 5 ili 500 ili 5000e
to il si u gasu ili nisi

nema to veze sa time koliko imas para i koliko si lep i sposoban kod zena
postoje likovi koji vole ***** i to je to

ja licno ne volim, niti sam ikad platio za seks niti bih ikada platio
ali dozvoljavam skroz da neko ima drugaciji sistem uverenja i licni moralni poredak u koji se to uklapa

bio sam x puta na gajbama de dodje i po 5 6 7 vrhunskih kurvi neke i poznate
i to je skroz prica koja se desava svaki dan

***** ako volis samo je stvar budzeta i nista vise
imas ih za 500 dinara imas ih i za 5000 evra

postoje i zene koje vole taj posao
masa nasih riiba aplicira za bordele po zapadnoj evropi
znaci MOLE da rade salju slike itd
postoji bez zezanja lista cekanja za posao u pojedinim javnim kucama

i to ljudi znaju samo se ne prica

nema tu 5 ili 500 ili 5000e
to il si u gasu ili nisi

nema to veze sa time koliko imas para i koliko si lep i sposoban kod zena
postoje likovi koji vole ***** i to je to

ja licno ne volim, niti sam ikad platio za seks niti bih ikada platio
ali dozvoljavam skroz da neko ima drugaciji sistem uverenja i licni moralni poredak u koji se to uklapa

bio sam x puta na gajbama de dodje i po 5 6 7 vrhunskih kurvi neke i poznate
i to je skroz prica koja se desava svaki dan

***** ako volis samo je stvar budzeta i nista vise
imas ih za 500 dinara imas ih i za 5000 evra

postoje i zene koje vole taj posao
masa nasih riiba aplicira za bordele po zapadnoj evropi
znaci MOLE da rade salju slike itd
postoji bez zezanja lista cekanja za posao u pojedinim javnim kucama

i to ljudi znaju samo se ne prica
Ma brate nek rade sta hoce sto se mene tice, dokle god je van nadleznosti socijalne institucije, tj mog dzepa od kojeg mi se odvaja svaki mesec. Kad je to reseno, sto se mene tice , mogu da se okupe i ritualno jedu muozgove jedni drugima za dzaba u znak Boginje Cogito Eroto

Nisam vičan seksološkim temama, nit sam iskusan na tom polju, te imam jedno pitanje vezano za ovo. Za žene je to lako, nije im potrebna unutrašnja emocija, drive, potrebno je malo glume što je u suštini umjetnost, predigra ili ne, i na kraju ono najprostije, da se rašire noge...
Muškarac ipak mora imati drive, iznutra, dakle kako bi se ostvarila erekcija, te mora da potraje, znači pored glume i predigre gde nisu potrebne emocije on mora to da pokrene iznutra (izuzmimo hemijske preparate), zatim to da održava neko vrijeme sa ženama koje izgledaju totalno aseksualno, starim, naboranim, bez atributa itd, kako?
Ako uzmemo u obzir neke analize danas koje se mogu naći po netu u vezi problema sa erekcijom, ili erektivnom disfunkcijom kod muškaraca, zaključićemo da ne mali broj njih pati od pomenutog problema, i to pored zgodnih žena, dok npr. ovi nemaju taj problem i kada su pored neke naborane starice kojoj se ne zna gde joj je prednja, a gde zadnja strana.

Nisam vičan seksološkim temama, nit sam iskusan na tom polju, te imam jedno pitanje vezano za ovo. Za žene je to lako, nije im potrebna unutrašnja emocija, drive, potrebno je malo glume što je u suštini umjetnost, predigra ili ne, i na kraju ono najprostije, da se rašire noge...
Muškarac ipak mora imati drive, iznutra, dakle kako bi se ostvarila erekcija, te mora da potraje, znači pored glume i predigre gde nisu potrebne emocije on mora to da pokrene iznutra (izuzmimo hemijske preparate), zatim to da održava neko vrijeme sa ženama koje izgledaju totalno aseksualno, starim, naboranim, bez atributa itd, kako?
Ako uzmemo u obzir neke analize danas koje se mogu naći po netu u vezi problema sa erekcijom, ili erektivnom disfunkcijom kod muškaraca, zaključićemo da ne mali broj njih pati od pomenutog problema, i to pored zgodnih žena, dok npr. ovi nemaju taj problem i kada su pored neke naborane starice kojoj se ne zna gde joj je prednja, a gde zadnja strana.
Trening je to.
:mrgreen:

Back