LastDay
Leptirica
- Poruka
- 5.574
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je to recimo čudno, ali ne bih te vređala i pitala da li si se sa nekim volela... Za svakog je ljubav nešto drugoNe.Ja se sama snabdevam.
Da, ne znamo svi šta je ljubav.Meni je to recimo čudno, ali ne bih te vređala i pitala da li si se sa nekim volela... Za svakog je ljubav nešto drugo
Znaju to svi. Jer ne postoji monopol nad time. Samo što svako oseća na svoj način u skladu sa kapacitetima i svojom ličnošćuDa, ne znamo svi šta je ljubav.
Meni je to recimo čudno,

Nije bilo osobe koju sam volela ili koji mi je bio drag a da nisam želela nešto da mu dam, jer uvek primetim potrebe. Čak i ako ta osoba ima novca, nema veze s tim.
Ja stvarno nemam pojma.Ali evo učim.Znaju to svi.
Naučiću.

Pa dobro, možeš da se ismejavaš. Nema problema. Ja sam pisala o nečem drugom. Mada i to može biti izraz ljubavi.Ja stvarno nemam pojma.Ali evo učim.
Dakle , ljubav je ako mi lik nakupuje skupe stvarčice i odvede me na Maldive.
Sad mi je jasnije...Pomalo.
Ali mlada sam..Naučiću.
Pogledajte prilog 1416730
Ma zaobiđem ja, ali nanjuše me kada izađem iz Maxija.Само заобиђеш.

Moraću da pređem na onaj leb od 50 dinara.Ma zaobiđem ja, ali nanjuše me kada izađem iz Maxija.![]()
I na avašku slaninu.Moraću da pređem na onaj leb od 50 dinara.

Ma zaobiđem ja, ali nanjuše me kada izađem iz Maxija.![]()
setih se Boba iz "avanture Borivoja Surdilovica", kad tad nisam povratio, necu nikada.Mislim da termin muska sponzorusa ne postoji.
Sve su to zigoli![]()
Vidis ovo telou? To je skupo za odrzavanjeu.