Muške sponzoruše

Ja kad sam procitao da su ti ljudi stetocine i paraziti koji zagadjuju planetu, za mene je to vec grubo i voleo bih da to obrazlozis. Iako je, kako kazes tvoje misljenje u manjini, podeli ga sa nama a da li ce se meni dopasti ili ne to je onda moj problem i potrudicu se da shvatim, mozda napises jednostavnim jezikom pa mi bude lakse

Ja kad sam procitao da su ti ljudi stetocine i paraziti koji zagadjuju planetu, za mene je to vec grubo i voleo bih da to obrazlozis. Iako je, kako kazes tvoje misljenje u manjini, podeli ga sa nama a da li ce se meni dopasti ili ne to je onda moj problem i potrudicu se da shvatim, mozda napises jednostavnim jezikom pa mi bude lakse
Evo mogu i ja odgovoriti pošto i muške i ženske sponzoruše smatram štetočinama i parazitima.
Po definiciji paraziti su organizmi koji žive na račun drugih organizama. To objašnjava sve.

To je u redu, ne smeta mi tvoj komentar ja samo ne volim da me nesto podseca na jezik mrznje a ako on jos nije podkovan dokazima onda to za mene nije u redu. Nije bitno dal su na udaru sponzoruse ili neko drugi. Mozda ja to gledam previse stogo, ali to je moje misljenje.

Hvala, neko nesto da odgovori. A drugi deo, zasto su stetocine i zasto ih eliminisati? Kome oni smetaju i zasto??
Društvu, dugoročno.

Recimo da je za nešto objekat naše priče do nekih godina. Šta se dešava sa njim kada ostari?
Ni radnog staža ni ništa...Onda porodica ili država treba da ga izdržava, leči, šta god.

Jedino da je preduzetnik i uplaćuje redovno doprinose. Onda bi imao smisao.

Onda nećemo da morališemo jel...to je tako demode...sada je era "slobodnog" tržišta robe i usluge.

Svako ima pravo na svoje mišljenje i gnušanja prema nekome ili nečemu bio to kiseli kupus ili određeno ljudsko ponašanje.

Biti objekat a ne subjekat je možda IN danas u društvu ali meni se prevrće određeni organ pri pomisli na takve ljude.

Svesti ljudskost, ljude na meso i konzumaciju istog mi je fuj iako nisam vegan.

Mislio sam da ce se diskusija razvijati u pravcu morala, razloga i opravdanosti za takav nacin zivota, do sad sam procitao da su paraziti jer zive na racun drugih i da bez dana radnog staza opet padnu na ledja porodice, drzave... Kad bismo parazite tako tumacili mozemo reci da smo svi pomalo paraziti, manje ili vise a najveci i nekoliko liga iznad nas svih zajedno su politicari. Nisam neko ko se ukljucuje u politicka diskutovanja ali sta reci za njih koji se zakace za drzavu i isisavaju je. To steti drustvu a ne sponzoruse bez radnog staza kojih siguran sam nema vise od jednostavno neradnika kojo zive na racun roditelja, babe i dede ...

Svaki dil između dvoje je ok.
Kako bismo nazvali žene koje su domaćice ? Da li su one paraziti jer žive na račun toga što im muževi rade? I sponzoruše mogu nekome da odgajaju decu na račun tog ko je otac, što da ne, dakle, ako je njima dobro i ako se ona ne plaši da li će imati penziju ili ne, što bi se to nas ticalo.

Ja kad sam procitao da su ti ljudi stetocine i paraziti koji zagadjuju planetu, za mene je to vec grubo.

1695821180092.png

Kako bismo nazvali žene koje su domaćice ? Da li su one paraziti jer žive na račun toga što im muževi rade? I sponzoruše mogu nekome da odgajaju decu na račun tog ko je otac, što da ne, dakle, ako je njima dobro i ako se ona ne plaši da li će imati penziju ili ne, što bi se to nas ticalo.
Sa razlikom da domaćice imaju posao.Posao u kući.
Sponzoruša ne radi ništa.Mislim, radi nešto , ali ne bih o tome.
Tema o ženskim sponzorušama je niz hodnik, malo niže.

Sa razlikom da domaćice imaju posao.Posao u kući.
Sponzoruša ne radi ništa.Mislim, radi nešto , ali ne bih o tome.
Tema o ženskim sponzorušama je niz hodnik, malo niže.
o pardoniram, dakle muške sponze. Ja bih primila jednog, kako sam navela, da me greje kad mi dođe vreme za to :)
Bila bih zahvalna, važno je da je skroman čovek i da nije mnogo alav. On ima šta da da, ja imam takođe da pružim (materijalni aspekt). Kad dođe vreme. Samo verujem da ništa neće biti od toga, jer gde da upoznam takve tipove?

Spamuješ ili nisi razumela a sumnjam u to.
Sponzorstvo je plaćanje nekome ko je već popularan u cilju reklamiranja sebe ili sticanje novca zbog nekih svojih veština koje posedujemo a koje sponzoru fale.
Sponzoruše bilo muške ili ženske nisu uzorni,porodični ljudi niti roditelji ali sticajem okolnosti su uprkos žrtvi i problemima izabrali taj životni put.
Ogledalo je reper,pogledam se,svidim se ili ne sebi...što mi ne daje zs pravo da postavljam reper življenja drugima..😉
Povuče me filozofija...😂😂

Spamuješ ili nisi razumela a sumnjam u to.
Sponzorstvo je plaćanje nekome ko je već popularan u cilju reklamiranja sebe ili sticanje novca zbog nekih svojih veština koje posedujemo a koje sponzoru fale.
Sponzoruše bilo muške ili ženske nisu uzorni,porodični ljudi niti roditelji ali sticajem okolnosti su uprkos žrtvi i problemima izabrali taj životni put.
Ogledalo je reper,pogledam se,svidim se ili ne sebi...što mi ne daje zs pravo da postavljam reper življenja drugima..😉
Povuče me filozofija...😂😂
Ne, ne ti nisi razumeo
Zašto popularan? I običan student može imati sponzora.
Žena želi da se obezbedi ili muškarac. Ima šta da ponudi što se tela tiče, a možda i drugih stvari, razgovora, prihvatanja itd... Recimo za neke se pričalo, za Štulića na primer, da su oženio jednom bogatom Evropljankom, pričali su zbog novca, da mu sponzoriše muziku i život generalno. Ja u to ne verujem, ali to bi bio zaista lep primer i ni malo nije za osudu. Zašto bi nas zanimalo zašto ljudi ulaze u neke veze, da li neko nekog sponzoriše ili ne?

Uzorni porodični ljudi ahaha, a ti si to? Msm, šta to znači?

Ne znam, nemam problem sa bilo kakvom vezom ili dogovorom ako je od strane dvije odrasle osobe sa pristankom. Mada mi se ne dopada romantizovanje i izmišljanje tople vode, prodaješ tijelo za finansijsku korist. Postoji već naziv za takvo zanimanje, razlika je samo u broju "mušterija" i što je kod ovih zvaničnih po meni mnogo poštenije, ima tarifa plati pa se klati.

Ne, ne ti nisi razumeo
Zašto popularan? I običan student može imati sponzora.
Žena želi da se obezbedi ili muškarac. Ima šta da ponudi što se tela tiče, a možda i drugih stvari, razgovora, prihvatanja itd... Recimo za neke se pričalo, za Štulića na primer, da su oženio jednom bogatom Evropljankom, pričali su zbog novca, da mu sponzoriše muziku i život generalno. Ja u to ne verujem, ali to bi bio zaista lep primer i ni malo nije za osudu. Zašto bi nas zanimalo zašto ljudi ulaze u neke veze, da li neko nekog sponzoriše ili ne?

Uzorni porodični ljudi ahaha, a ti si to? Msm, šta to znači?
Najteže je priznati sebi,lako se objasni okolini,prijateljima,porodici.Ako sebi objasniš da si u vezi sa malim,debelim likom koji vozi motor a jedva se popne na njega i da njegove žute krezave zube opravdaš strahom od zubara onda si pobednik..😉

Verujem, ukoliko zaradim dovoljno, i bude dobra pemzija, da ću moći neko mlađe da privedem da me greje :heart:
Pomogla bi mu i da nađe sebe u nekom poslu, da se osamostali. Bila bih zaista fina mentorka, tj sponzor :), nesebična.
Pa,ako te to čini srećnom i potpunom, samo napred.
Pomogla bi mu i da nađe sebe u nekom poslu, da se osamostali. Bila bih zaista fina mentorka, tj sponzor :), nesebična.
Ako se osamostali , nećeš mu trebati.Nemoj to da radiš.

Pa,ako te to čini srećnom i potpunom, samo napred.
Vidiš , može biti i pozitivno.
Ako se osamostali , nećeš mu trebati.Nemoj to da radiš.
Ali ne može čovek protiv sebe.. doći će neko drugi. Bila bih sponzor-mentor koji mlade muškarce izvodi na put :heart:

Ma, zezam se, nemam pojima, nikad neću imati toliko para. Ali da sam neka udovica Lorda, imam dvorac, što ne bih sebi tako nešto omogućila?

Back