- Poruka
- 4.126
Нема горих паразита, штеточина од спонзоруша. Како против спонзоруша?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ШПосао као и сваки други.Нема горих паразита, штеточина од спонзоруша. Како против спонзоруша?
Можда нису само спонзоруше криве већ и разметљивци који показују своје или богатство својих родитеља?Нема горих паразита, штеточина од спонзоруша. Како против спонзоруша?
Са спонзорушама има само једно право решење.Можда нису само спонзоруше криве већ и разметљивци који показују своје или богатство својих родитеља?
Ako imaš kontakt , dodir sa tim štetočinama, jesi li nešto drugačiji?Нема горих паразита, штеточина од спонзоруша. Како против спонзоруша?
Pa, traže sponzoruše.Ја не знам где ви наилазите на те спонзоруше.
Где се крећете?
Pa, traže sponzoruše.
Ја сам отворио тему једним од највећих штеточина, спонзоруше. Са њима само треба на један начин.Ako imaš kontakt , dodir sa tim štetočinama, jesi li nešto drugačiji?
Tačno.Da nema potražnje za sponzorušama njih ne bi ni bilo.
Čini mi se da je tako.Траже спонзоруше, али ако може да не морају да их спонзоришу?
Jel?Prosvetli nas.Ја сам отворио тему једним од највећих штеточина, спонзоруше. Са њима само треба на један начин.
Pa dobro, ne moramo nista da trazimo, mozemo i samo da primecujemo i pisemo uopsteno.Траже спонзоруше, али ако може да не морају да их спонзоришу?