LastDay
Leptirica
- Poruka
- 5.574
Onda bi trebalo da znaš gde ima muških sponzoruša.Obozavam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda bi trebalo da znaš gde ima muških sponzoruša.Obozavam
Pa to vidi svako ko je iole socijalno inteligentan.Ma, jel?A ti to znaš, jer si...?
***** je jeftinijaProstudiraj malo.
Kakva je razlika između ženskih sponzoruša i kurvi?
Eto.Tačan odgovor.***** je jeftinija
Ne znam, nisam primetio.nije uopste tako zanemarljivo malo
a trend rasta je ogroman
Ne znam, evo trazim ih i sve sto nadjem na fb-u je : prodajem plivajuci zamajac i alfu nova 2003e god.Onda bi trebalo da znaš gde ima muških sponzoruša.
Ako je romanticar onda ne ide samo sa mocnim zenamaOni su doterani, harizmatični , zgodni
.Mirišu na 50 km.
Na manirima mu mogu pozavideti i britanski džentlmeni.
Zvuči kao savršen muškarac?
O, da, ali postoji falinka-
Zanimaju ga isključivo imućne dame...
Etiketa sponzoruše oduvek je bila rezervisana za pripadnice lepšeg pola
Ali-Muškaraca u potrazi za bogatim plenom nema tako malo.
Strategija u slučaju muških sponozoruša je sledeća:
aktivni su na sajtovima za upoznavanje i Fejsbuku, gde vrebaju prilike tražeći dokaze bogatstva,
Za razliku od žigola, koji naplaćuje seksualne usluge,
"sponzoruše" više vole skupe poklone, egzotična putovanja i izlaske na mesta gde mogu da se osećaju kao deo džet-seta.
Kako eliminisati ove štetočine i parazite?
Da.Ko jeste.Pa to vidi svako ko je iole socijalno inteligentan.
Makro ekonomija u mikro izdanju.Premda sad si me setio.
Imam poznanicu koja je sponzorusa i pricala mi je kad je bila u vezi sa jednim likom ona je lovu koju je dobijala od njega trosila na lika koji se njoj svidjao tako da je sponzorusa imala sponzorka
I ovo je ziva istina, ne izmisljam radi price.
Nisi dovoljno uporan.Ne znam, evo trazim ih i sve sto nadjem na fb-u je : prodajem plivajuci zamajac i alfu nova 2003e god.
Reci mi ti sazvakano.Prostudiraj malo.
Kakva je razlika između ženskih sponzoruša i kurvi?
Kako god.Da.Ko jeste.
Misliš li da si i ti?Ne bih rekla.
Evo časkom.Reci mi ti sazvakano.
Čuj, nemam ništa protiv tebe, ali ne soli mi o inteligenciji.Kako god.
Nismo rekli da se muske sponze razlikuju po necemu od zenskih, nego da ih ima manje.Haha...Kako brane muški pol...
Badava vam, muškarci su takođe sponzoruše.
Štetočine i paraziti ..Ne razlikujete se po ničemu.
Ok, po nečemu da, ali to vam je i onako nepotrebni višak.
nema potrebe za vredjanjem i tim funjarskim vidom pasivne agresijeEto.Tačan odgovor.
Vidi se da si "potkovan"
Ja druže i nisam rekla da ih ima više.Nismo rekli da se muske sponze razlikuju po necemu od zenskih, nego da ih ima manje.
I to je cinjenica. Znas ti, znamo mi, zna pticek na grani
Ne izazivaš ti kod mene nemir.nema potrebe za vredjanjem i tim funjarskim vidom pasivne agresije
to svakako oslikava neke tvoje probleme kojima se ja necu baviti
ali cu rado doprineti tvom nemiru koji izazivam svojim pisanjem u buduce
velihi pozdr za vas
Umetnost davanja usluga u okviru svojih veštinaNemamo isto shvatanje reči -zanat.
Onda ne znam sto smo usli u raspravu, kad se ocito slazemo oko toga.Ja druže i nisam rekla da ih ima više.
Samo da ih ima.
Eh..Zanat je nekada bio nešto što se uči..Jbg..Umetnost davanja usluga u okviru svojih veština![]()
Bas zamisljam sebe kao Ricarda Gira u Armani odelu.Ja druže i nisam rekla da ih ima više.
Samo da ih ima.