mmaher
Stara legenda
- Poruka
- 89.217
ja mislim da bi se mi lako dogovorili
hebi ga u moje vreme nije bilo sonyplaystation, nitendo i tako to pa smo se nadmetali na druge nacine
vazi delimo![]()
ma koji nintendo
ja sam se igrao kamena s ramena

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja mislim da bi se mi lako dogovorili
hebi ga u moje vreme nije bilo sonyplaystation, nitendo i tako to pa smo se nadmetali na druge nacine
vazi delimo![]()
ma koji nintendo
ja sam se igrao kamena s ramena![]()
opet sam u prednosti ja sam taj kamen na drugom mestu stavljao![]()
nije lako se snaci u s.mutna vremena
jes vala...
samo morash da znash i da prepoznash na shta si naishao...
ima mnogo bisera sakrivenih od ochiju javnosti...
drugo mesto?
jedino normalno shto mi pada na pamet kaca sa kupusom...
al nije ista vrsta kamena...
msm, nije svaki kamen za kupus, to hocu da kazhem...
nije kaca to je baba stavljala kamenje specijalno
ja vezbao sa kamenjem koje sam ja nalazio i kacio na kanapce![]()
pa shta sin radio sa njim?
gadjao komshiluk?
i dalje nishta ne razumem...![]()
bolje na pp chini mi se da je neka opasna stvar u pitanju![]()
salim se, nisam mogo da izdrzimlave, ovo su vec opasne insinuacije...
od zena se sto se izgleda tice kod nas uvek vise ocekivalo od muskraca, i mozda ti pricas iz muske perspektive ko ja iz zenske, al brate mili iz tacke nekoga ko dolazi u srbiju ne cesce od jednom godisnje, poslednji put posle dve godine, mogu da ti kazem da se generalno narod natovio, da sam videla ljudi i tinejdzera debelih na onaj britanski ili americki nacin, kad smo decko i ja isli na adu, mlohavih mladih ljudi kolko oces, i meni se cini cak vise muskaraca nego zena koji onako ponosno setaju ulicom sa sve isturenom stomaklijom i u tesnim speedo gacicama koji im se uvukli u bulju ili onim uskim kratkim boksericama, ono se pihtijasta salcina sve preliva preko pantalona a oni ko dzabe trpaju ogromne pljeskavice il masna peciva u sebe i vis da nista teze od kasike nisu podigli. pricamo o veoma mladim ljudima, da se razumemo...on je ocigledno vise gledao zene, ja muskarce...i zena ima dosta zapustenih, ali bar isto toliko i muskaraca. i na stranu svo obrazovanje i statusi, meni i dalje nije jasno kako neko moze da se yebe sa nekim ko je fizicki potpuno neatraktivan i zapusten ma koliko para, statusa, ***** materina imao. i aj da ostavimo prostora za razlike u ukusu i slicno, kad vidis totalno zapusteno i nezainteresovano za sebe - kako bre, kako?Gresis, nije tako, muskarci su mnogo realniji nego zene. Oni koji smatraju da treba da imaju takve devojke a nemaju su uglavnom oni koji imaju sve sem sto nisu bogati. Dakle obrazovani, dobrog izgleda, ugleda i rade ali za neku skromnu platu koja je opet iznad proseka u Srbiji.
Koliko puta sam video primer da devojka skromnog obrazovanja i ponasanja ali solidnog izgleda odbije momka koji je po svemu nekoliko klasa iznad nje, jer smatra da na konto samo solidnog izgleda moze da bira i da ce naci jos boljeg.
Sto se tice ruznih i debelih, zapustenih takvih ima dosta sa extra devojkama ali iskljucivo zbog para su sa njima.
Nije tacno ni to da su muskarci zapusteniji nego zene, rec je o tome da se po defoltu od njih vise i ocekuje dok se od zena po pravilu nista ne ocekuje sem da su minimum sredjene.
Neuporedivo vise srecem primere devojaka koje su ruzne ili prosek a izbirljive su i traze uglavnom momke koji imaju sve sem bogatstva, posto ne mogu da nadju bogate one onda traze maksimum kada su u pitanju drugi kvaliteti.
Vrlo malo sam sreo devojaka uspesnih advokata, pravnika ,direktora koje su na nekim visokim pozicijama uglavnom se tu muskarci probiju pa ni argument da su muskarci u obrazovnom i profesionalnom smislu zapusteniji ne stoji.
Imam jednog kolegu koja mesecno zaradjuje preko 2 000 evra kao ugledan advokat ali opet nije bogat i skroman je covek i to mu je veliki minus kod devojaka jer ne zeli da se manifestno razbacuje i pokazuje u besnim kolima kako to cine kriminalci.
Problem je u Srbiji, nedostatak ljudskosti, empatije, osecanja i sve se svodi na pare i sirov sex, lazno dodvoranje da bi se do toga doslo. Nema tu ljubavi ni malo a mislim da danasnje generacije ni ne znaju sta je to niti taj osecaj mogu da razviju posto su emotivno otupeli.
Ovo je jedan sveziji primer kako devojke nakon ubistva mladog coveka ne pokazuju trunku grize savesti vec nastavljaju da se provode i postavljaju selfi slike svojih zadnjica.
Tako razmislja vecina, bez osecanja, svesti, samo se gleda surovi interes.
Nekada covek bi imao vise grize savesti da pregazi pacova nego sto su oni imali koji su pregazili momka od 20 godina pred kojim je bio zivot.
http://www.kurir-info.rs/komentari/...pa-kacila-slike-svoje-zadnjice-clanak-1517731
...ništa...Sta se ovo desava sa muskarcima?
Ako je ovaj forum merilo, muskarci su postali placipicke koje samo kukaju na zenski rod. Svi samo nalaze neke mane. Te zene misle samo na novac, te su previse zahtevne...
Da nije mozda problem sto bi hteli lepu, dobro gradjenu, koja ne zeli kesh, koja cuti osim ako joj se neko ne obrati...
Moje misljenje je da ne mogu bas sve da se udaju za bogate, lepe, dobro gradjene... znaci moze tu da se nadje i za nas koji se ne uklapamo u tu pricu.
Sta mislite o tome?