MUŠKARCI VOLE PLAVUŠE

Preferiram ....

• Plavuše

• Crnke

• Crvenokose

• Smedjokose

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Definitivno- plavuše! Ja to iz ličnog iskustva.Od kad sam plavuša(po kosi al' ne u srcu i duši!!!), sve mi ide bolje.Crnke, toplo vam preporučujem da se ofarbate-niko vas ne uzima za ozbiljno -je l' ste plavi, jelte, a vi onda kažete nešto "pametno" i odmah dobijete poene! Čudo!!!!

Smedjokose su kao sto sam rekao po meni najbolje, neke Crnke izgledaju mnogo opasno ali su lepe, plavuse ima ih lepih ali malo.
BTW Sve plavuse koje ja znam su glupe i detinjaste i mnogo me nerviraju
U vezi posta clanice marina.c da se crnke ofarbaju u plavo samo cu reci
Nemojte molim vas.

bzweze-1.jpg

Ne znam sta je ostalo kao krajnji zakljucak,ali ako se dokaze da nije tacno....ostacu IPAK PLAVUSA..I vozdra

Sve najlepse zene na Svetu su plavuse. Pogledajte Rebeku Romijin Stamos, Pevacicu Anastaciu, Sarliz Teron i slicne... Nije ni cudo zasto muski vole plavuse. Na prste jedne ruke mogu da nabrojim moje bivse devojke (pre braka) koje nisu bile plave... Pozz.

Anastasia.....odvratna!....Ne volim krypne zene......
-----------Smedje...jer sy mi nekako cudne,CRNKE jer su sexipilne....a plavuse,ha! Mora biti prava plavusa da bih rekao OK....a ne po onim vicevima,zato sto su pa .......rke krke....axaxaxa :)
-----------celavka,kratko posisane....

giska_sa:
Sve najlepse zene na Svetu su plavuse. Pogledajte Rebeku Romijin Stamos, Pevacicu Anastaciu, Sarliz Teron i slicne... Nije ni cudo zasto muski vole plavuse. Na prste jedne ruke mogu da nabrojim moje bivse devojke (pre braka) koje nisu bile plave... Pozz.

A sta je s Andjelinom Dzoli,Naomi,Selmom Hajek,i td???One nisu plavuse,a opet...

Back