S smooth operater Gost 22.12.2003. u 17:43 - MUSKARCI UVEK LAZU ?ZAR NE??????? #26 ne treba verovati: muskarci zelog zivota lazu ????????zar ne?? Kliknite za proširenje... a vi kao ne volite da vas se laze 8) dok se muva,aj priznaj
ne treba verovati: muskarci zelog zivota lazu ????????zar ne?? Kliknite za proširenje... a vi kao ne volite da vas se laze 8) dok se muva,aj priznaj
G Gost118 Elita Poruka 22.440 22.12.2003. u 17:46 - MUSKARCI UVEK LAZU ?ZAR NE??????? #27 smooth operater: ne treba verovati: muskarci zelog zivota lazu ????????zar ne?? Kliknite za proširenje... a vi kao ne volite da vas se laze 8) dok se muva,aj priznaj Kliknite za proširenje... Budi dobar pa promijeni nick, posto vec postoji registrovani korisnik s nickom, koji je gotovo identican... Pozdrav
smooth operater: ne treba verovati: muskarci zelog zivota lazu ????????zar ne?? Kliknite za proširenje... a vi kao ne volite da vas se laze 8) dok se muva,aj priznaj Kliknite za proširenje... Budi dobar pa promijeni nick, posto vec postoji registrovani korisnik s nickom, koji je gotovo identican... Pozdrav
taja Iskusan Poruka 5.355 22.12.2003. u 17:48 - MUSKARCI UVEK LAZU ?ZAR NE??????? #28 Nije mi jasno da sve te godine nisi shvatila da je laz sastavni i nezaobilazni deo zivota...[/quote] moracu da te razoocaram.....to nije sastavni deo moga zivota
Nije mi jasno da sve te godine nisi shvatila da je laz sastavni i nezaobilazni deo zivota...[/quote] moracu da te razoocaram.....to nije sastavni deo moga zivota
F frojd Gost 22.12.2003. u 17:51 - MUSKARCI UVEK LAZU ?ZAR NE??????? #29 taja: Nije mi jasno da sve te godine nisi shvatila da je laz sastavni i nezaobilazni deo zivota... Kliknite za proširenje... moracu da te razoocaram.....to nije sastavni deo moga zivota[/quote]
taja: Nije mi jasno da sve te godine nisi shvatila da je laz sastavni i nezaobilazni deo zivota... Kliknite za proširenje... moracu da te razoocaram.....to nije sastavni deo moga zivota[/quote]
K kriger Zainteresovan član Poruka 316 23.12.2003. u 00:47 - MUSKARCI UVEK LAZU ?ZAR NE??????? #30 e ovo me potseca na film:konje ubijaju?zar ne?katkad je i laz slatka.,a nekad je i laz manje bolna od istine.
e ovo me potseca na film:konje ubijaju?zar ne?katkad je i laz slatka.,a nekad je i laz manje bolna od istine.
K kvazimodo111 Zainteresovan član Poruka 392 23.12.2003. u 00:52 - MUSKARCI UVEK LAZU ?ZAR NE??????? #31 Laž čuje samo onaj ko je spreman da je izgovori ...