Ti si kao žensko?
Izvini ako grešim u proceni, ali ovo je skup klasičnih predrasuda u oba pravca kako lokalni dilber od dvadesetak leta zamišlja "čemeriku" i kako zamišlja onu Srbiju "sa plakata" koje kako neke kvazi patriote zamišljaju kakva bi trebalo da bude, uglavnom nepostojeću u reali. Veze sa mozgom nema.
Niti to liči na one amere koje sam upoznao i video,a to su ljudi daleko više opsednuti kulturom tela i uopšte spoljašnjom prezentacijom i brendovima nego bilo ko iz Evrope ,potpuni hipsteraj, a to što vole gandžu je univerzalno valjda i generacijski, ti kanda nisi prošla nbg blokovima ili novosadskim naseljima zadnjih 30+ godina kada misliš da je ovde drugačije.
Ja znam da to nije white trash ili gheto crnci koje teško da ću sresti na nekim destinacijama gde sam ove upoznao i da ima gomila raspada sa 130+kg i nikakvom higijenoma da se između nalazi bezbroj nijansi običnih ljudi sa isto toliko mentaliteta i običaja i zato mi ni na kraj pameti da sudim kompletnoj naciji na osnovu ljudi koje sam upoznao a koji su toliko mali procenat.
Niti opet što ti pišeš kao afirmativno za lokalnu mušku populaciju liči na Srbe i balkance uopšte sem možda iz pežorativnih viceva i nekih baš hard-core provincija. 90% srpskih devojaka upravo zamera srpskim muškarcima ono što ti kao hvališ, a to ponašanje je opet potpuno stereotipno i realno taman koliko i "odrpani balkanci" što ova iz opet šatro ispovesti generalizuje. Sve u svemu dvostruka gomila sranja u obe "ispovesti"
@tema
ova iz prve ispovesti je ipak pogodila jednu stvar koju su mi mnoge potvrdile a to je da su uglavnom momci opušteniji i u životu i u m-ž odnosima i totalno lišeni kompleksa od kojih ovaj i mnogi drugi siromašni prostori pucaju,sa daleko normalnijim pogledima na sve aspekte života, što je razumljivo s obzirom šta nas je sve strefilo zadnjih decenija i kako opstajemo, pa zato i generalno bolje prolaze sa našim ženama.
off: Idi otvori ovo i na pdf žene daleko će biti zanimljivija gledišta rekao bih.