muskarci skorpije

• Začetnik teme Začetnik teme girl 111q11
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne vidim ni ja, samo kažem šta kažu drugi :mrgreen:
Drugarica kaže da bi mislila da sam bik
A jedan mi je rekao da uživo imam totalno vajb vage
Већина људи које сам питао шта би рекли на основу мог става, изгледа, понашања, да сам у хороскопу су рекли да сам Бик и да ''имам нешто од Шкорпије''.
Једино је колегиница са факса, која је у неким... специфичним круговима, која је изванредан познавалац астрологије (Водолија/Вага, Венера у Рибама, Марс у Шкорпији), када сам је питао, шта мисли да сам у зодијаку, она је без икаквог премишљања, драмске паузе, одуговлачења, ко из топа рекла да сам Девица/Стрелац. :confused:

Ne znam kako izgledaš, ali ovako po postovima mi deluješ vrlo škorpijski, isto tako van halen. Imate tu neku prodornost. Ko će li ga znati...
Umem ja često škorpije izvaliti samo na osnovu pogleda
Aj sve nego što je rekla da si devica :(

Gluposti, kakav humor,to je cinizam sarkazam,doduse i ja posedujem dosta cinizma i sarkazma.Eventualno neki crni humor.Losi prijatelji,depresivni,pesimisticni,imaju one faze kad umuknu i sakriju se u neku supu i ne izlaze danima,mesecima.A nekad su euforicni,obicno kad se nalocu.Zaziru od onih koji su sposobniji od njih,superiorniji,visi,naocitiji,i mogu da im mrmljaju samo u bradu ili iza ledja,retko direktno.Malodusni su,cesto i kukavice.Vole novac dosta, ali ne umeju bas da upravljaju najbolje sa istim.

Uf, svaka škorpija koju znam ima sjajan smisao za humor. Treba znati i biti ciničan i sarkastičan, ne ume svako to sa stilom, kao što škorpije mogu. Za prijateljstvo - jako lojalni i pouzdani, ali kada ih zajebeš uzvratiće mnogo gore, što takođe poštujem. Depresija i pesiimizam nije isto što i mračnost. A generalno, svi mi imamo faze kad se povučemo od ostatka sveta u šupu. Tako ti momenti raspoloženja.. Ja ako sam nešto primetila kod škorpija je ta direktnost i oštrina.

Nikako da se otmem utisku da ti ne gotiviš određene škorpije sa ovog pdf-a pa si i zato toliko napljuvao :lol:

@ Agi i Kifla:

Hvala na odgovorima! Nemam više reputacija za vas.

Ovan - mljac!

Vaga - mljac!

Strelac - mljac!

Nego, Agi, jel' ciljaš na neku konkretnu Ovčicu sa ovog pdf-a ili mi ih preporučuješ generalno? :mrgreen:

@Tanatos :

Tebi je Venera vladar i u prvoj je kući u Vagi. Verovatno ljudi vide tvoju Veneru, ali zbog ozbiljnosti Škorpije ih pre to podseća na Bika nego na Vagu. Ja sam jedno vreme imao neki trip da si Škorpija Bik.

Meni ljudi uglavnom kažu da sam ili neki zemljani znak ili Blizanac ili Riba, Škorpija im bude poslednja opcija.Žena koja se bavi 20 astrologijom mi rekla, pre nego što mi je pogledala natal, da sam Riba.

A i po fizičkom izgledu sam nešto između merkurovskog i neptunovskog tipa. I mrzim kad mi neko kaže da sam Devica. :mrgreen:

Kakve horoskopske ženske ti preferiraš?

Kad smo već kod fizičkog izgleda, ja sam tipični ovan. Tamno smeđa kosa, tamne oči, kovdžava, bukvalno ovan u svakom smislu te reči. Blizanac podznak mi valjda daje taj neki mladoliki izgled, tako da izgledam mlađe nego što jesam. :mrgreen:

@Hochstapler, nemoj da si ljubomoran na škorpije. :mrgreen:
I ne diraj mi znak ovan, mi ovnovi smo najbolji znak ikad i to se ne dovodi u pitanje poz :cool:

@ Agi i Kifla:

Hvala na odgovorima! Nemam više reputacija za vas.

Ovan - mljac!

Vaga - mljac!

Strelac - mljac!

Nego, Agi, jel' ciljaš na neku konkretnu Ovčicu sa ovog pdf-a ili mi ih preporučuješ generalno? :mrgreen:

@Tanatos :

Tebi je Venera vladar i u prvoj je kući u Vagi. Verovatno ljudi vide tvoju Veneru, ali zbog ozbiljnosti Škorpije ih pre to podseća na Bika nego na Vagu. Ja sam jedno vreme imao neki trip da si Škorpija Bik.

Meni ljudi uglavnom kažu da sam ili neki zemljani znak ili Blizanac ili Riba, Škorpija im bude poslednja opcija.Žena koja se bavi 20 astrologijom mi rekla, pre nego što mi je pogledala natal, da sam Riba.

A i po fizičkom izgledu sam nešto između merkurovskog i neptunovskog tipa. I mrzim kad mi neko kaže da sam Devica. :mrgreen:

pa sad, lepo je kad se mladi druže i simpatišu:heart:;)

- - - - - - - - - -

Ne kaki.. meni je otac taj znak,bivsa devojka,imam nekoliko drugova,zna se da je humor odlika jastoga a ne skorpija.Skorpija ti je vise za neki crnjak,masni vic neka osobena vrsta humora,koja je meni glupa i detinjasta.Ali to sto oni misle da je to najbolji humor,neka bude tako svako je u svojoj glavi najbolji.Direktnost i ostrina su za ovaj tvoj seljacki znak ovan :D ,skorpija je podmukla,to je nespoivo sa direktnoscu i iskrenoscu.Skorpija je ciganski znak. Pa imam i ja te faze normalno,i ja sam ljuskar ko i oni.Ne mogu bez izolacije sa vremena na vreme,ali skorpije su ekstremi.Ja rekoh da je depresija i pesimizam za skorpiju,nesto manje i za raka.Skorpija je precenjen znak,mnoge stvari nisu tacne.Ako mislis na tanatosa smesno :D prvo ne znam ga a i drugo,kad tako nepozvan pocne da njake dobije po.. oseti samo delic moje superiornosti.Ja rekoh da se ti u neke stvari razumes ko marica u kriv Q to i dalje stoji :mrgreen:
prestani da vređaš ljude!
I odkad ti veruješ i razumeš se u kako ga ti zoveš ćoroskop?
Sa jedne strane stalno troluješ i pljuješ astrologiju, a sa druge deliš ljudima lekcije i vređaš ih
Šteta što ne možeš da mi daš repku u tvom stilu

Kad smo već kod fizičkog izgleda, ja sam tipični ovan. Tamno smeđa kosa, tamne oči, kovrdžava, bukvalno ovan u svakom smislu te reči. Blizanac podznak mi valjda daje taj neki mladoliki izgled, tako da izgledam mlađe nego što jesam. :mrgreen:

@Hochstapler, nemoj da si ljubomoran na škorpije. :mrgreen:
I ne diraj mi znak ovan, mi ovnovi smo najbolji znak ikad i to se ne dovodi u pitanje poz :cool:

Moja slabost.

Sa jedne strane stalno troluješ i pljuješ astrologiju, a sa druge deliš ljudima lekcije i vređaš ih

to je ljubomoran jer ja hvalim škorpije, a za rakove sam rekla da su njanjavi, garant :mrgreen:
ne razume se taj u horoskop čim je reko da su jarčevi slični ovnovima !

- - - - - - - - - -

i oči da mi vidiš, bile bi slabost :mrgreen:

šalim se. nisam toliki narcis, kao!

Лавице, Бикице, Овнице, Шкорпије.

pa sad, lepo je kad se mladi druže i simpatišu:heart:;)

- - - - - - - - - -

Игнориши ментола.

- - - - - - - - - -

Ma nismo narcisi, samo smo svesni svojih kvaliteta, šta. :mrgreen: To je drugačije!
Dala bih repku da mogu, ali nemaaaaaaa.
Подели репутације по пдф-у Политика, па ћеш онда имати репку за њега.

Back