- Poruka
- 113.658
mnogi daNema veze. Vole to i žene, prilično često![]()
![]()
Možda tripujem, nekako mi se čini da većina ima svetle oči...
Ali bilo koje da su im boje,uvek su prodorne
I lepe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mnogi daNema veze. Vole to i žene, prilično često![]()
![]()
Možda tripujem, nekako mi se čini da većina ima svetle oči...
Ako shvati, shvatiće poruku, a to neće biti "treba joj nova haljina". Btw imam milion haljina.
Ovim si dokazao, da hvala bogu, nisu ni svi škorpioni isti. Dapače.
Iako generalno ne obraćam pažnju na horoskop i horoskopske znakove, moram spomenuti da od svih muškaraca sa kojima sam komunicirala - da su muškarci škorpije definitivno wtf. Dopada mi se ta neka mračna energija koju poseduju, i ono što sam primetila jbt, njihov pogled uvek u dušu prodre. I, ubedljivo najerotičniji. Doduše, to je više do subjektivnosti. Ali, mamu im...
Eto, da i ja dam doprinos
Jon-Eric Hexum, škorpija-jarac ;D
http://prntscr.com/gd8gfu
falilo mi je da se nasmejem. Hvala 
Ja sam posebna vrsta Škorpije. Previše sam emotivan i to me uništava.
Nemoj da ložiš devojku Strelče Blizanče![]()
a šta si ti u horoskopu?Poznata mi je i ta sorta škorpiona. Ja sam emotivac, i moja osećanja su neprikosnovena, svi vi ostali ima da hodate po jajima da slučajno ne povredite moja osećanja. A ako vam se to kojim slučajem desi, ima da vas uništavam primedbama, raspravama, zamerkama i to će trajati dok ne svisnete, i dok konačno ne počnete da se posipate pepelom samo da bi zaustavili tu beskrajnu raspravu, iako dobro znate da niste ništa zgrešili. Ne ponovilo se.
Ako si na mene mislila, ne emotivni škorpioni me ne lože. Igrom slučaja nekako nalećem na škorpione...čak isti znak i podznak....a potpuno različiti karakteri. Sadašnji ne bi priznao slabost ni mrtav. Ne dozvoljava ni da ga zagrlim kad znam da mu je teško, nemoj, kaže, sam ću se s tim izboriti. E to poštujem.
ko moja kuma si , ista kombinacijaVaga. Podznak ovan.
Po horoskopu nisam idealna kombinacija sa škorpionima. Mislim da je ta inklinacija ka njima rezultat činjenice da mi je otac škorpion a majka rak, vodeni znaci, navikla sam na taj tip temperamenta, karaktera štogod. Mogu dobro da ih pročitam i razumem.
ko moja kuma si , ista kombinacija
I ona je imala ozbiljne veze sa Škorpionima
Nije to neobično da se susedni znaci privlače, komšije su,nadopunju se....
A i Vaga je prava žena a Škorpion vrlo muževan, pa i sa te strane su kompatibilni

A vole jedino i samo sebe
Idi agi u dupe![]()
Ahahaha, pa jeste, i to je istina. Sebe vole najviše![]()
I sujetni su do neba. Svaki put ako sam htela da razjebem koncepciju nekoj škorpiji, gađala bih je u sujetu.
"Vanity, my favorite sin" said the Devil![]()
Sujeta proizlazi iz slabog ega. Preosetljivost na kritiku, večita potreba za isticanjem sebe kao najboljim i negiranje postojanja mana.
Škorpija, barem tipična, nije preosetljiva na kritiku i nema potrebu da se ističe kao savršena - jer joj je ego okrenut ka sebi, a ne spolja, pa nema potrebu da se bilo kome dokazuje, samo sebi.
To što Škorpija želi visok položaj, to proizlazi iz toga što puno radi da to ostvari i puno radi na sebi, pa zato opravdano smatra sebe boljom od drugih.
A ona Škorpija koju će pogađa šta drugi misle i da ide okolo da se hvali drugima o svojim uspesima - nije tipična Škorpija. Jer njoj je uspeh da pobedi sebe.
A upravo je Vagi sujeta slaba tačka, tu je Sunce u padu. Ona je ta koja ima potrebu da se drugima dopadne i zato skriva svoje mane, i previše je lenja da se bori protiv svojih demona, pa će radije da ih negira. A i Mars je slab, pa čim ih malo zakačiš, odmah polude.
A i jedan od pokazatelja sujete je kad osoba želi da se pokaže kao sveznajuća u oblasti u kojoj nema blage veze o životu. A skoro svaka Vaga koju znam ima veliku potrebu da to radi.
BravoИзванредан постSujeta proizlazi iz slabog ega. Preosetljivost na kritiku, večita potreba za isticanjem sebe kao najboljim i negiranje postojanja mana.
Škorpija, barem tipična, nije preosetljiva na kritiku i nema potrebu da se ističe kao savršena - jer joj je ego okrenut ka sebi, a ne spolja, pa nema potrebu da se bilo kome dokazuje, samo sebi.
To što Škorpija želi visok položaj, to proizlazi iz toga što puno radi da to ostvari i puno radi na sebi, pa zato opravdano smatra sebe boljom od drugih.
A ona Škorpija koju će pogađa šta drugi misle i da ide okolo da se hvali drugima o svojim uspesima - nije tipična Škorpija. Jer njoj je uspeh da pobedi sebe.
A upravo je Vagi sujeta slaba tačka, tu je Sunce u padu. Ona je ta koja ima potrebu da se drugima dopadne i zato skriva svoje mane, i previše je lenja da se bori protiv svojih demona, pa će radije da ih negira. A i Mars je slab, pa čim ih malo zakačiš, odmah polude.
A i jedan od pokazatelja sujete je kad osoba želi da se pokaže kao sveznajuća u oblasti u kojoj nema blage veze o životu. A skoro svaka Vaga koju znam ima veliku potrebu da to radi.

Изванредан пост![]()
Izvanredan post, svaka reč dokazuje moju tezu a aplauzi kolega škorpiona je cementiraju. Bravo! ''Everyone's entitled to an opinion'' Steve Buscemi said.Ja nisam nikog od vas lično napala, govorila sam uopšteno o onima koje poznajem, ali bogami, posle ovoga razmisliću o tome da generalizujem svoju observaciju...