- Poruka
- 114.414
Tebi je, Kiflo, potreban jedan Blizanac, eventualno Strelac.
Šta bi rekla Agi - kakva bi ženska meni dobro došla?
Ovnovica, bez daljnjeg

Može i Strelica i Vaga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi je, Kiflo, potreban jedan Blizanac, eventualno Strelac.
Šta bi rekla Agi - kakva bi ženska meni dobro došla?

Већина људи које сам питао шта би рекли на основу мог става, изгледа, понашања, да сам у хороскопу су рекли да сам Бик и да ''имам нешто од Шкорпије''.Ne vidim ni ja, samo kažem šta kažu drugi
Drugarica kaže da bi mislila da sam bik
A jedan mi je rekao da uživo imam totalno vajb vage

normalno, ja sam ozbiljna žena, ne treba se sa mnom zezati
e volim ovaj smajli uveseljava me
.Koliko sam naebo sto mi je mladji brat skorpija?
Mislim vise od normalnih medjubratskih odnosa.

Zena? Zar nisi (skoci)devojka.Da'l si devojka i zena sada ti?
Znaci i male stvari te uveseljavaju.
Biće sve u redu![]()
pa sad, lepo je kad se mladi druže i simpatišu@ Agi i Kifla:
Hvala na odgovorima! Nemam više reputacija za vas.
Ovan - mljac!
Vaga - mljac!
Strelac - mljac!
Nego, Agi, jel' ciljaš na neku konkretnu Ovčicu sa ovog pdf-a ili mi ih preporučuješ generalno?
@Tanatos :
Tebi je Venera vladar i u prvoj je kući u Vagi. Verovatno ljudi vide tvoju Veneru, ali zbog ozbiljnosti Škorpije ih pre to podseća na Bika nego na Vagu. Ja sam jedno vreme imao neki trip da si Škorpija Bik.
Meni ljudi uglavnom kažu da sam ili neki zemljani znak ili Blizanac ili Riba, Škorpija im bude poslednja opcija.Žena koja se bavi 20 astrologijom mi rekla, pre nego što mi je pogledala natal, da sam Riba.
A i po fizičkom izgledu sam nešto između merkurovskog i neptunovskog tipa. I mrzim kad mi neko kaže da sam Devica.
Kakve horoskopske ženske ti preferiraš?

prestani da vređaš ljude!Ne kaki.. meni je otac taj znak,bivsa devojka,imam nekoliko drugova,zna se da je humor odlika jastoga a ne skorpija.Skorpija ti je vise za neki crnjak,masni vic neka osobena vrsta humora,koja je meni glupa i detinjasta.Ali to sto oni misle da je to najbolji humor,neka bude tako svako je u svojoj glavi najbolji.Direktnost i ostrina su za ovaj tvoj seljacki znak ovan,skorpija je podmukla,to je nespoivo sa direktnoscu i iskrenoscu.Skorpija je ciganski znak. Pa imam i ja te faze normalno,i ja sam ljuskar ko i oni.Ne mogu bez izolacije sa vremena na vreme,ali skorpije su ekstremi.Ja rekoh da je depresija i pesimizam za skorpiju,nesto manje i za raka.Skorpija je precenjen znak,mnoge stvari nisu tacne.Ako mislis na tanatosa smesno
prvo ne znam ga a i drugo,kad tako nepozvan pocne da njake dobije po.. oseti samo delic moje superiornosti.Ja rekoh da se ti u neke stvari razumes ko marica u kriv Q to i dalje stoji
![]()
Kad smo već kod fizičkog izgleda, ja sam tipični ovan. Tamno smeđa kosa, tamne oči, kovrdžava, bukvalno ovan u svakom smislu te reči. Blizanac podznak mi valjda daje taj neki mladoliki izgled, tako da izgledam mlađe nego što jesam.
@Hochstapler, nemoj da si ljubomoran na škorpije.
I ne diraj mi znak ovan, mi ovnovi smo najbolji znak ikad i to se ne dovodi u pitanje poz![]()
prestani da vređaš ljude!
I odkad ti veruješ i razumeš se u kako ga ti zoveš ćoroskop?
Sa jedne strane stalno troluješ i pljuješ astrologiju, a sa druge deliš ljudima lekcije i vređaš ih
Šteta što ne možeš da mi daš repku u tvom stilu

Moja slabost.

To je drugačije!

Лавице, Бикице, Овнице, Шкорпије.Kakve horoskopske ženske ti preferiraš?
Игнориши ментола.pa sad, lepo je kad se mladi druže i simpatišu
- - - - - - - - - -
prestani da vređaš ljude!
I odkad ti veruješ i razumeš se u kako ga ti zoveš ćoroskop?
Sa jedne strane stalno troluješ i pljuješ astrologiju, a sa druge deliš ljudima lekcije i vređaš ih
Šteta što ne možeš da mi daš repku u tvom stilu
Подели репутације по пдф-у Политика, па ћеш онда имати репку за њега.Ma nismo narcisi, samo smo svesni svojih kvaliteta, šta.To je drugačije!
Dala bih repku da mogu, ali nemaaaaaaa.