- Poruka
- 113.515
značiШта је конкретно смијешно?
- - - - - - - - - -
Тако кажеш значи.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
značiШта је конкретно смијешно?
- - - - - - - - - -
Тако кажеш значи.

Захваљујем.Gomila postova je ovde obrisana
Tanatos nije klon nalog i zelim mu prijatan boravak na Forumu

Кад се Шкорпион дохвати скејта:

Мени је другарица рекла да је он новембарска шкорпија (7 новембра рођен).Džoni je Strelac-Bik -20 decembra rođen
Он и Нед Старк су два најупечатљивија лика из серије.A Džaken H'gar je sjajan lik za avatar
I ovako je sjajan lik
Čovek traži ime![]()
Valar doeheris!Мени је другарица рекла да је он новембарска шкорпија (7 новембра рођен).
Када погледаш његово животно путешествије, његов стил, његове наступе у јавности, његов приступ уметности,
уопште читав његов персоналити, не можеш а да се не одаш мишљењу да поред Сунца у Шкорпији има и Меркур,
да му је Месец у Водолији, и Марс у Стрелцу. Авантуристички и слободарски приступ би се могао приписати Месецу и Марсу
(нпр - скејт, Стрелац ''влада'' ногама у зодијаку, Марс енергија, спорт, а опет с друге стране - излагање опасности и свесно јуришање
у њу би се могло приписати размишљању - Меркур и егу, вољи - Сунце) филозофирање обојено тамнијим нотама - Меркуру.
Барем сам тако мислио све док нисам сад сазнао да је Стрелац/Бик.
Не знам да ли си имала прилике да прочиташ од њега нешто што би се могло назвати дневником у којем је описао неке своје догодовштине.
Оно што је занимљиво у вези тог дневника јесте следећи одломак:
''Prastari nebeski znaci – Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, i kako se sve ne zovu sazvežđa kroz koja sunce putuje – to je nešto veličanstveno, po mome mišljenju.
Čovek može da beži od svega. Ne može da pobegne od Zodijaka. Od životinjskog kruga u kome živi.''
Он и Нед Старк су два најупечатљивија лика из серије.
Када је дао Арји новчић и изговорио фамозну сентенцу: ''Valar Morghulis'' одмах ме асоцирао на древни пагански култ Јануса
и на каснију гностичку верзију Божанства с много лица оличеној у Абраксасу. Мартин у својим књигама обожава да убацује историјске алузије и референце.
Споменуо сам Јануса, зато што Јанус, као и новчић који је Џакен дао Арји, има две стране.Janus -januar je po njemu dobio ime -mada on ima dva lica
Не бих рекао да је домен темељног проучавања везан за Девице.Da dragi Martin ko svaka Devica sve temeljno prouči
Јединство које је ујединило две супротности: Добро и Зло, Црно и Бело.Abraxas je jedinstvo suprotnosti a koliko znam ima jedno lice-glavu od petla, telo čoveka i noge od zmija
Погледаћу касније, истрошио сам се пишући ово. Извињавам се ако сам те којим случајем сморио.A Džonija znam dugo
Samo nisam sigurna da li je 20. ili 21. 12. 1967. (Evo ti pa računaj- ne znam vreme al ako je podznak Bik da se rekonstruisati
To mi jeste škorpijski - do poslednjih atoma snage, vožnja dok točkovi ne pootpadaju.
Ja, kao pravi Marsovac, nisam marila ni za kišu ni za bol, ni za to ko će šta da kaže...vraćala se sa krvavim rukama sa sportskog terena, i to posle ponoći. I tako celo leto.
A gde ti je Mars, u kom znaku?
Meni su Sunce i Mars najistaknutiji u radikalnom horoskopu, a oba svetla su mi u marsovim znacima. Dakle, jedna muška energija u tako krhkom telu. Da mi nije Venere u znaku Vage, bila bih komplet muškarača. Ovako, ipak sam sklona finim stvarima.
Saturn me nije zaobišao, u konjunkciji mi je sa Mesecom u 8. polju. Ovaj položaj me je učinio izuzetno mračnom osobom.