muskarci skorpije

• Začetnik teme Začetnik teme girl 111q11
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ti kazes svako je unikatan u astrologiji,ok slazem se,mada ja bih rekao da je svako unikatan kao ljudsko bice,A zar astrologija nije de facto generalizovanje jedne grupe ljudi koji su rodjeni u nekih mesec dana? ZNam da tebi grubo zvuci ali tako je,a onda taj natal razbija tu generalizaciju..svako za sebe.

Астрологија ти је чист примјер изреке:''Тресла се гора,родио се миш''.Гомила натегнутих фраза упакованих у несвакидашње термине.Наводно,све то функционише,али када се погледа мало боље,види се да је то рђа одавно појела.Види,астрологијом се има смисла бавити у тренуцима када рецимо нестане електричне енергије у одређеном објекту,а ти си се задесио у истом,у том истом вријемену,па онда под свијећом да онако мало прелиставаш хороскопе,астролошку литературу и да просипаш срања из властитог хороскопа,тј.''да провјераваш сваку посуду у потрази за још којом капницом ''истине'' '',не би ли што више подигао властити его.

Твој Асцендент и положај Мјесеца?

Ti kazes svako je unikatan u astrologiji,ok slazem se,mada ja bih rekao da je svako unikatan kao ljudsko bice,A zar astrologija nije de facto generalizovanje jedne grupe ljudi koji su rodjeni u nekih mesec dana? ZNam da tebi grubo zvuci ali tako je,a onda taj natal razbija tu generalizaciju..svako za sebe.

Ne, vidi... To je generalizacija koja je nastala kao medijska glupost za zabavu širih masa. Kada vidiš u novinama ''horoskop'', znaj da to nije to.

Astrologija u osnovi je ono što sam naveo, a to je bavljenje individualnim sferama ljudske ličnosti. Naravno, astrologija je napredovala isključivo najviše u tom obliku (ljudske potrebe), a iz neke uopštene priče kao i zbog pomanjkanja regulacije koje bi to zabranile, dolazi do tog uopštenog modela poput dnevnih horoskopa, koji u suštini mogu biti izuzetno uopšteni, čista generalizacija i to na osnovu pomeranja Meseca tog i tog dana.

Kao što ti rekoh, položaj Sunca je znak, ali to je tek delić ličnosti osobe. Znak ne definiše čitavu ličnost osobe, niti kako će neko drugi sa njima komunicirati ili sl. U retkim slučajevima je od presudnog značaja, kada su aspekti teški ili odlični, ali generalno se pozicija Sunca gleda kada je Zdravlje u pitanju (Sunce predstavlja vitalnost osobe, Život osobe)

Dakle, kod tebe postoji taj konflikt, koji je razumljiv, a odnosi se na poimanje toga šta je u stvari astrologija. Dnevni horoskopi nisu astrologija.

Астрологија ти је чист примјер изреке:''Тресла се гора,родио се миш''.Гомила натегнутих фраза упакованих у несвакидашње термине.Наводно,све то функционише,али када се погледа мало боље,види се да је то рђа одавно појела.Види,астрологијом се има смисла бавити у тренуцима када рецимо нестане електричне енергије у одређеном објекту,а ти си се задесио у истом,у том истом вријемену,па онда под свијећом да онако мало прелиставаш хороскопе,астролошку литературу и да просипаш срања из властитог хороскопа,тј.''да провјераваш сваку посуду у потрази за још којом капницом ''истине'' '',не би ли што више подигао властити его.

Твој Асцендент и положај Мјесеца?

Dobar kriticizam, ali kao što navedoh nije sve tako loše i opskurno. :) Iako je metoda arhaična, u Astrologiji su sažeta znanja širokog spektra koja daju jednu vrstu potvrde za neko dešavanje. Ne treba gledati kako je Astrologija nastala na osnovu mitologije, već obrnuto - astrologija je direktno uticala na oblikovanje mnogih mitologija sveta, ako ne i svih mitologija o Panteonima koji su kasnije pozajmljivali jedni od drugih i izvodili nekoncizne zaključke na kontu mnogo toga.

Astrologija je u odličnoj paraleli sa evolucijom, psihologijom i hronologijom dešavanja u svetu. Možemo opušteno da zaključimo na kontu toga da je antički svet bio poprilično matematički i astronomski sposoban jer su znali za delovanje Plutona, primera radi, i pre no što je zvanično Pluton počeo da se prožima u Astrologiji i Astronomiji bilo kao planeta ili planetoid.

Nedugo nakon njihovog pojavljivanja u svesti ljudi, počinje delovanje Plutona (Radijacija, nuklearna fizika), a kada je reč o Uranu dolazi i do električne energije (i u smislu Urana, rebelioznog, dolazi i do niza revolucija u Evropi).

Moj Asc je u Blizancima, a Mesec je u Vagi.

Господин је, ако се не варам, `87 годиште, малкице старији од мене, а од тебе - већ позамашно (примећује се разлика у годинама).

И иначе је већи Шкорпион и од мене и од тебе. Јак Марс конјукција Плутон, Сунце конјукција Уран, није ни чудо што је одличан астролог.

Јеси ли дошао да кажеш нешто конструктивно или да дуваш у фрулу?Као прво,не познајеш ме,а као друго,немаш мој хороскоп,али изгледа волиш да доносиш закључке на слијепо и да глумиш полицајца.

Poslednja izmena:
malo o muškim Škorpionima ZA PROMENUz:mrgreen:
bogami ima šta da se vidi:zper:

Matthew McConaughey :heart:
Matthew_McConaughey.jpg

Gerard Butler :balaviz:
gerard-butler-300-arms-shoulders.jpg

Joaquin Phoenix :zbalavi:
joaquitattoo.jpg

- - - - - - - - - -

Јеси ли дошао да кажеш нешто конструктивно или да дуваш у фрулу?Као прво,не познајеш ме,а као друго,немаш мој хороскоп,али изгледа волиш да доносиш закључке на слијепо и да глумиш полицајца.
`97 годиште, Шкорпион/Јарац, владар подзнака - Сатурн у Овну, Меркур у Шкорпиону, Месец у Девици, Венера и Марс у Стрелцу. Ја мислим да је ово што сам написао било конструктивно.
Десет година од тебе је N3W старији. Не можеш да парираш човеку, ни по ком критеријуму. Млад си и зелен за овај пдф. Без увреде.

agatha, навела си и Хоакина Финикса међу представницима мушких Шкорпиона. Мудар потез. У овом филму (кога је иначе направио Вуди Ален) демонстрира како се понаша типичан Шкорпион који има стелијум планета у том знаку:

`97 годиште, Шкорпион/Јарац, владар подзнака - Сатурн у Овну, Меркур у Шкорпиону, Месец у Девици, Венера и Марс у Стрелцу. Ја мислим да је ово што сам написао било конструктивно.
Десет година од тебе је N3W старији. Не можеш да парираш човеку, ни по ком критеријуму. Млад си и зелен за овај пдф. Без увреде.

agatha, навела си и Хоакина Финикса међу представницима мушких Шкорпиона. Мудар потез. У овом филму (кога је иначе направио Вуди Ален) демонстрира како се понаша типичан Шкорпион који има стелијум планета у том знаку:

vidim da si dobro upoznatz:lol:
i sa Krstom i sa članovimaz:lol:
a jel znaš i moj horoskop?z;)

vidim da si dobro upoznatz:lol:
i sa Krstom i sa članovimaz:lol:
a jel znaš i moj horoskop?z;)
Како да не будем упознат, некада сам писао на овом форуму.
Стрелац/Јарац, Венера и Марс у првој кући.

Финиксова улога у Гладијатору је инспирисала Џека Глисона (Бик) да изгради лик Џофри Баратеона у ''Игри престола''

Финиксова улога у Гладијатору је инспирисала Џека Глисона (Бик) да изгради лик Џофри Баратеона у ''Игри престола''
i Antares na Suncu
i Pluton u VIII:twisted:
i Lilith u Sco:vestica:
Škorpion koga se ne sećam?
Hmmmmmmmmmmmmmm?????
niko nije gadan ko Džofri
Hoakin u svom zlu ima stila a još je i lep
Džofri me je obradovao samo kad je otrov popio pa napokon crko

Ја своје податке на мрежу нисам до сада никад давао.Ако сам нешто послао,одмах ћу то демантовати и рећи да је лаж.Тачно је да сам рођен у знаку Шкорпиона,са Асцендентом у Јарцу и Мјесецом у Дјевици,и иза тога стојим.Ја сам рођен 26.октобра 1970.године у 12:50 часова и у прилогу остављам своју наталну карту,једну и једину,урађену у систему једнаких кућа.На какву си ти глупост насјео,уистину,не знам,али немој да ми подмјешташ погрешне податке и да правиш дупле налоге.

Мој радикални хороскоп:

patka.jpg

- - - - - - - - - -

Насједаш на ситне лажи.Могао си ти да пишеш на овом форуму,али ја до сада никада нисам износио своје праве податке.Ово је први пут да сам поставио свој хороскоп.Уосталом,знам ко си и одакле ти ова глупост коју си поставила,јер сам ти је сам послао.

Prilozi

• patka.jpg
    patka.jpg
    75,7 KB · Pregleda: 10
Упецала се к'о сом на дудубак.Дакле,да резимирамо.Одговарам само за горе постављени хороскоп и лично тврдим да је мој.Сваку осталу баљезгарију постављену од неког члана овог форума,треба сматрати подвалом.

Poslednja izmena:
Не,знам о коме се ради и о чему се ради и нема свађе.Хоћу само да демантујем ове будалаштине,јер сам ја овом истом кориснику подвалио карту неког типа који има исту комбинацију као и ја,само је дебело млађи.

Back