muskarci skorpije

• Začetnik teme Začetnik teme girl 111q11
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije tvorac cega god glup, nego si ti glup, to je velika razlika, a osim toga svako ko kaze da je Venera na ASC odlicna za ljubavnu vezu nema veze s mozgom, ljubavlju i generalno svim sto se vezuje za ljubav. Prvo nauci o Mesecu u Vagi i tome koliko je ova pozicija primarna za brak, a onda mozes i o drugim stvarima, polagano. I ne pricaj u mnozini, ispasce da te ovde neko ko zna astrologiju podrzava sto je daleko od istine.
:hahaha:

Bolje gledaj malo taj Saturn u Vagi i zapitaj se kada ces da sklopis ugovoreni brak :roll:

Ljubav ne moze da bude kvalitetna dok se dobro ne zakuva sa Mesecom, Merkurom, Jupiterom, Saturnom i Neptunom. Ta Venera na ASC je "ljubav na prvi pogled" koja ni po cemu ne moze da se meri sa realnim stanjem licnosti u ljubavi vec iskljucivo afekcijom koju imamo prema nekome na kontu toga kako izgledaju.

Vidis tako lepo odevenu zenu u ljubicastoj haljini, lepu ogrlicu, nakit, a kada progovori akcentom iz pickovca (pardon svima) i pocne da mesa sve padeze zapitaj se onda koliko je kvalitetna ta "Venera na ASC".

Nije tvorac cega god glup, nego si ti glup, to je velika razlika, a osim toga svako ko kaze da je Venera na ASC odlicna za ljubavnu vezu nema veze s mozgom, ljubavlju i generalno svim sto se vezuje za ljubav. Prvo nauci o Mesecu u Vagi i tome koliko je ova pozicija primarna za brak, a onda mozes i o drugim stvarima, polagano. I ne pricaj u mnozini, ispasce da te ovde neko ko zna astrologiju podrzava sto je daleko od istine.
:hahaha:

Bolje gledaj malo taj Saturn u Vagi i zapitaj se kada ces da sklopis ugovoreni brak :roll:

Ne editujem ovaj post da bih javno opomenula i podsetila sve - molim vas sve ubuduće bez ličnih kvalifikacija i uvreda, bavite se temom a ne sagovornicima, posebno ne u ovom stilu :)

Unapred zahvalna :mrgreen: :p

na temu dva najbolja ortaka su mi skorpije...dva razlicita coveka po svim karakteristikama, jedino sto ih vezuje su cinizam i samo pare pare pare....

Poslednja izmena od moderatora:
Nisu ti sve škorpije takve, nekima preovladava podznak... Ja sam dipla škorpija i mogu da potvrdim da nisam takav kako si opisala škorpije. Škorpije mnogo uče od drugih dok su mlade i kupe znanje i posle izgrade svoju ličnost i stav, tako da je bitno kako je ko vaspitan kroz detinjstvo :)

Mi Škorpije smo kao Kristijan Grej iz 50 nijansi siva :evil: , al doslovno!
Na prvi pogled hladni i neosvojivi, ali ako se trudiš da nas osvojiš najverovatnije ćeš da osetiš onu pravu ljubav za koju se živi!
Ja sam inace dupli Škorpijon i zaista volim svoj znak :)

Često težimo ka nečemu nedostižnome, a u seksu tražimo ono skriveno u partneru, najviše volimo da zadovoljimo partnera pa onda tek sebe.

Često volimo stvari koje većina ljudi nevoli, jer nevolimo da budemo kao drugi i nevolimo granice!

Voleo bi da čujem još mišljenja i iskustvima sa nama Škorpijama

mene zanima zasto mi on ne pise prvi(skorpija), a kad mu pisem za kratko vreme hladno odgovori. mozda ima neku drugu? :D
na samom smo pocetku. i slabije se vidjamo zbog njegovih i mojih obaveza, mada cini se da sam ja ta koja uvek potencira vidjanje :D
sta mislite? :)

mene zanima zasto mi on ne pise prvi(skorpija), a kad mu pisem za kratko vreme hladno odgovori. mozda ima neku drugu? :D
na samom smo pocetku. i slabije se vidjamo zbog njegovih i mojih obaveza, mada cini se da sam ja ta koja uvek potencira vidjanje :D
sta mislite? :)

Pa ne možeš sa Škorpijom da gradiš odnos na bazi SMS porukica :mrgreen:

Najviše vole da se priča produži, kruži, a onda da se postavi pitanje o viđanju i slično tome. Škorpija voli da osvaja lagano. Da kida mrvicu po mrvicu dok nije sigurna da može po njenom, a onda se igra na sve ili ništa - postavlja se neki vid ultimatuma tipa ''Ili se vidimo danas ili nikad više''.
To je zato što Škorpija ne zna šta misliš i onda se adaptira situaciji.
Sa druge strane zavisi koliko ima godina, a generalno nemoj očekivati od muške populacije da ti bog zna kako odgovara na poruke, odnosno sms i slično tome.

Imaj u vidu da to može biti i samo tvoj pogrešan zaključak, a ako se to dogodi takve stvari Škorpija nimalo ne voli. Dakle, mrzi predrasude i površnost.

Na kraju krajeva možešmu napisati nešto tipa ''pi kakav si, ne možeš da odvojiš vreme za piće'' ili nešto u tom fazonu, da naedešŠkorpiju da mora da se dokazuje i da se pokaže. Ako ni to ne upali, onda je to definitivno nezainteresovanost. Škorpiji treba izazov, između ostalog. Po tome su slični sa znakom Ovna koji svemu u životu pristupa kao jednom vidu borbi.

Kod Ovna je to brzopleta impulsivnost i nemarnost koja se dogodi odjednom i zatim naglo prekida, dok je kod Škorpije to niz malih impulsa kao kada se napipava prstima gde je bolna tačka na telu. Kada otkriju tu bolnu tačku tada dolazi do ogromne zainteresovanosti i poigravanja jer tu mogu da testiraju koliko potencijalnapartnerka može da im veruje.

To ne znači da Škorpija voli da je sve burno, stalno, ali ne voli ni mir sve vreme. Pritajena dinamika je ono što Škorpiji najviše odgovara, pogotovo ukoliko može da sama diktira tempo. Izuzetna osetljivost na domen dokazivanja sebe i svojih stavova, do stepena opsesije.

Škorpiji treba izazov, između ostalog. Po tome su slični sa znakom Ovna koji svemu u životu pristupa kao jednom vidu borbi.
.
Izazov...
Izazov...
Daj jos jedan izazov...
Kazes da nije moguce?
Rizicno?
Konacno imam motiv :mrgreen:
Otprilike tako, Ovan-Skorpija

I za sms poruke, pismenu prepisku bilo kog tipa...Itekako bitno, ali ne da se veza ili bilo koji odnos zasniva na tome, nego da ima 'i to'. Mozda zbog Marsa u Blizancu, ili je on vise za zivu verbalnu komunikaciju, nemam pojma. Uglavnom. Daj mi sve. Sve. Dacu ti dusu, a to je najvrednije sto imam.

Izazov...
Izazov...
Daj jos jedan izazov...
Kazes da nije moguce?
Rizicno?
Konacno imam motiv :mrgreen:
Otprilike tako, Ovan-Skorpija

I za sms poruke, pismenu prepisku bilo kog tipa...Itekako bitno, ali ne da se veza ili bilo koji odnos zasniva na tome, nego da ima 'i to'. Mozda zbog Marsa u Blizancu, ili je on vise za zivu verbalnu komunikaciju, nemam pojma. Uglavnom. Daj mi sve. Sve. Dacu ti dusu, a to je najvrednije sto imam.
hahaha skorpija da da nekom dushu :lol:

kako da da nesto sto izgleda svima kao da nema, jer je zamandaljeno u alkatrazu njene podsvesti pa cak iako nekad pobegne na tren, taj trenutak slabosti se udavi jer ne zna da pliva bez pojasa zvanog regresija, il' cinizam, il'..... :lol:

* najjasniji

Drugih komentara nemam, sve je jasno :)

namerno napisah ko prostak ovan da maskiram svoju suptilnu, neznu, elokventnu i nadasve mudru prirodu :zaljubljena:

joj sto volim sebe :mrgreen:

a sto se tice komenta... skorpije uvek prvo misle o novcu ili poslu, pa onda o zabavi i opustanju, pa onda o sexu..... a tek na kraju ako su pijani ili drogirani, pomoli im se poneko tu i tamo skriveno osetjanjce... skorpija koja je sva u osecanjima je retkost, a obicno je taka kada ima sranja, ne javlja se nikom, sedi u 4 zida, sama se sa sobom svadja, mrzi ceo svet i rida ko slonce dambo da je niko ne vidi jer to je za nju veca propas' no sustina problema zbog cega je u qurtzu...zato su pomalo malogradjanke ali kada osete da upadaju u tu shemu, oma pokazuju svoju sexualnu nastranost u slobodnom nastupu i naivca mogu lako da zbune i naravno odbiju jer niko normalan nece da se aka sa osobom punom konflikta ako se izvede taj prejudice....kasnije ako skontas kolko su slabi, ponekad se sazalis na tu njinu glumu i moras da ih zavolis jer ti bude i smeshno da neko tolko drzi do sebe a nema nikakog jakog razloga sto bi to radio.

Back